Reklama

Reklama

Poté, co Mikeyho manželka požádá o rozvod, jeho kamarádi Jason a Daniel mu slíbí, že zůstanou svobodní spolu s ním. Není nic jednoduššího a lepšího, než svobodný a nespoutaný život. Původní plán najít si někoho na nezávazný postelový aerobik se zkomplikuje, když si Mikey začne hledat náhradu za svou ženu a Jason s Danielem se zamilují. Ani jeden to ale nemůže přiznat, protože by porušil slib. Kamarádi jsou důležitější než holky, nebo ne? (Blue Sky Film)

(více)

Videa (17)

Trailer 1

Recenze (236)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $8miliónovTržby USA $26,068,955Tržby Celosvetovo $53,068,955Tržby za predaj Blu-ray v USA $1,291,916 //počet predaných kusov 37,279Tržby za predaj DVD v USA $2,832,516 //počet predaných kusov 135,716║ dosť sa tlačí na pílu, chce to byť na silu zábavné a moc otvorené svojimi hovorenými úchylkami, na romantickú komédiu opäť zbytočné prestrelené a ku koncu pre-umelo naivne presladčené /40%/ ()

terunka003 

všechny recenze uživatele

Vtipné, vztahové, klučičí, sympatické, neurážející. Takový film na pohodu dalo by se říct. Ničím neuráží ,pokud nejste úplně zatvrzelý a studený ve vztazích milostných i přátelských. Nemuselo se přemýšlet, všichni byli sympatičtí, žádá větší zápletka, bez hluchého místa. Za týden už nebudu vědět o čem to bylo. ..a tak na tý lavičce málem umrznul než před půl třetí ráno nešla asi náhodou kolem.. ()

Reklama

LoLaa 

všechny recenze uživatele

Dokonce jsem přemýšlela i nad čtyřmi hvězdičkami. Na to, že jsem od filmu moc nečekala, mě docela překvapil. Párkrát jsem se při něm usmála, jednou jsem se dokonce neubránila hlasitému smíchu. Jedná se sice o oddechovku s průměrnými herci, ale musím přiznat, že jsem si nebyla až do konce jistá, jak to celé dopadne. I přesto, že jsem opačného pohlaví než hlavní hrdinové, několikrát jsem se v jejich chování viděla. ()

necisty 

všechny recenze uživatele

Je velká škoda, že tvůrci neumí odejít od stereotypu a prostě nezkusí film zakončit jinak. Přitom se to tolik nabízelo a já bych neváhal dát 5 hvězd. Ale asi tam někde v hollywoodu mají napsanou vyhlášku, že žánr romantických komedií alternativní konce nepovoluje. Jinak se mi to fakt líbilo, úvodním vtípkům jsem se chlámal a herecké osazení mi bylo sympatické. ... Seženem k*rvu. Na tu nemáme. Dáme jí stravenky, najdem levnou. ... Nepouštěj ji. Von ji pustil. ... Dřepím na lavičce už 4 hodiny. Je mi klendra jak sfiňa. ()

FTP 

všechny recenze uživatele

Já jsem se bavil. Atmosférou bych to přirovnal k Dál než se zdálo, za kterou nezadaní zaostávali jen o něco slabšíma hereckejma výkonama jednotlivců. Ale zas ne, že by kluci byli špatný, jen ta trojka okolo Justina Longa už má něco za sebou a Poots s Berrymore taky nejde srovnávat. Nezdaní si taky vzali něco z Gilmorovejch děvčat - totiž neskutečnou ukecanost, která neustává. Nikdy. Film má díky tomu tempo a i pro rozumnou stopáž příjemně utíká a vy se bavíte. Ale pak je tu Miles Teller, hvězdička posledních dvou let, kterou nemůžu vystát. Chápu, že někdo může bejt jinýho názoru, ale proč proboha tvůrci vybrali člověka s jeho ksichtem do role hezounka a děvkaře? Nechápu. K hodnocení: Někomu se můžou zdát 4 hvězdy moc, ale komedie se prostě musí hodnotit jinak a když nemůžou dostat oscara, dopřejme jim aspoň my hodnocení dle dvojího metru. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (8)

  • Scénář byl přítomen v Blacklistu (seznam nejlepších nerealizovaných scénářů) roku 2010. (Hal_Moore)
  • Zac Efron (Jason) musel odložiť promo vystúpenia kvôli nešťastnému pádu vo svojej vile v Los Angeles. Lekári mu museli zadrôtovať čeľusť a zašívať ranu. (kacer4)
  • V scéne, kedy Ellie (Imogen Poots) vojde do bytu a hovorí, že priniesla škótsku sa nemôže zakladať na pravde. Fľaša, ktorú drží je Bulleit Rye čiže ražná whisky vyrobená v USA. Pričom škótska whisky je jačmenná a môže byť vydestilovaná výhradne na území Škótska. Preto nemôže ísť o škótsku, jedine že by bola preliata zo správnej fľaše čo už je ale špekulácia. (KajsiKE)

Související novinky

Zac Efron fasuje plovák

Zac Efron fasuje plovák

12.08.2015

Téměř neuvěřitelné se stává skutkem. Nejen že dostaneme celovečerní Pobřežní hlídku, ale vážně si v ní zahrají dva populární fešáci, kteří si úspěšně budují komediální kariéry. Jeden konec pláže bude… (více)

Reklama

Reklama