Reklama

Reklama

Poté, co Mikeyho manželka požádá o rozvod, jeho kamarádi Jason a Daniel mu slíbí, že zůstanou svobodní spolu s ním. Není nic jednoduššího a lepšího, než svobodný a nespoutaný život. Původní plán najít si někoho na nezávazný postelový aerobik se zkomplikuje, když si Mikey začne hledat náhradu za svou ženu a Jason s Danielem se zamilují. Ani jeden to ale nemůže přiznat, protože by porušil slib. Kamarádi jsou důležitější než holky, nebo ne? (Blue Sky Film)

(více)

Videa (17)

Trailer 1

Recenze (236)

FTP 

všechny recenze uživatele

Já jsem se bavil. Atmosférou bych to přirovnal k Dál než se zdálo, za kterou nezadaní zaostávali jen o něco slabšíma hereckejma výkonama jednotlivců. Ale zas ne, že by kluci byli špatný, jen ta trojka okolo Justina Longa už má něco za sebou a Poots s Berrymore taky nejde srovnávat. Nezdaní si taky vzali něco z Gilmorovejch děvčat - totiž neskutečnou ukecanost, která neustává. Nikdy. Film má díky tomu tempo a i pro rozumnou stopáž příjemně utíká a vy se bavíte. Ale pak je tu Miles Teller, hvězdička posledních dvou let, kterou nemůžu vystát. Chápu, že někdo může bejt jinýho názoru, ale proč proboha tvůrci vybrali člověka s jeho ksichtem do role hezounka a děvkaře? Nechápu. K hodnocení: Někomu se můžou zdát 4 hvězdy moc, ale komedie se prostě musí hodnotit jinak a když nemůžou dostat oscara, dopřejme jim aspoň my hodnocení dle dvojího metru. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Vrátím se v čase a vysvětlím to.......... Celkem dobré dialogy, čekal jsem perverzity a nechuťárny, ale naštěstí je toho minimum. Průměrný hudební doprovod a obyčejná kamera. Ale je to komedie, nic uměleckého, nic akčního a tak jsem od hudby a kamery nic neočekával. Naopak jsem čekal dobré herecké výkony a dobrý scénář. Ne všechno sice funguje, tak jak by mělo, ale já se bavil a smál. Dobrý kecy, musíte jim přijít na chuť a začnou vás bavit. CITÁT - Je únor a já na tý lavičce sedím už čtyři hodiny......... Ke konci to trochu zvážnělo, což se dalo očekávat, ale naštěstí ne tolik, aby se citlivější povahy rozbrečely. V závěrečných titulcích můžeme vidět nepovedené scény. ()

Reklama

hroubek 

všechny recenze uživatele

Úvodní myšlenka filmu se mi líbila, ale s jejím provedení to bylo o dost horší. Prostě jsem tam necítil to opravdové přátelství. Nejvíce mě k tomu napadá přirovnání k trojici z HIMYM, sice je to úplně jiná kategorie, ale tam bylo vidět jak funguje pravé přátelství mužů. Tom Gormican odvedl slušnou práci, jelikož film nenudí a několikrát mile překvapí. Zac Efron není špatný, ale myslím si, že má navíc než to co většinu stopáže předvádí. Michael B. Jordan předvedl fajn výkon a jeho postavě jsem to i věřil. Miles Teller má talent o tom žádná, ale tady se jen předvádí, jeho hlášky a gagy vycházejí tak fifty-fifty. Naopak mě mile překvapili dvě herečky a to Imogen Poots a Mackenzie Davis. První je hodně výrazná a poměrně originální a ta druhá představuje to co všichni hledají a navíc obě moc dobře hrají, takže je radost na ně koukat. I když je film poměrně předvídatelný, tak mě několik scén zaujalo jako ta na večírku s kostýmy, strach z promiskuitní dívky, jak se správně vymočit nebo konec. (Ne)zadaní nejsou originální, ale dokážou dobře pobavit pokud od nich nečekáte něco převratného. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Nevěděli jste, jak se chčije, když si vezmete viagru a on ne a ne jít dolů? Přece se položíte horizontálně nad záchodovou místu a nezapomeňte.. zde přecituji: "your dick must touching the water." Je to vlastně fajná a především zábavná komedie, která však vypráví o nestarších příbězích vůbec.. třeba jakože se dají dohromady kamarád s kamarádkou? 80% amerických komedií. To že si kamarádi navzájem něco slíbí, pak jediný, kdo to vlastně dodržel, je ten od nějž by to člověk nečekal? 70% amerických komedií. To, že borec se nechce vázat, ale nakonec se do dané slečny zamiluje? 99% amerických komedií. A takhle v tom klišé můžu pokračovat, ale pravdou je, že mě to bavilo a herecké obsazení bylo příjemné - teda až na tu Poots, která mi prostě moc nesedla a měla strašné vlasy. "I was gonna make you wait like 40 days or something. - I was gonna make you wait too. Than I realized I'M a dude." ()

Dont 

všechny recenze uživatele

Typická americká romantická komedie cílící zejména na teenagery. Přestože do cílové skupiny už hezkých pár let nepatřím, dalo se to vydržet a občas jsem se i zasmál. Pozitivně hodnotím obsazení zástupců nové vlny mladých v poslední době se prosazujících herců (Imogen Poots, Miles Teller) a koneckonců i Zac Efron do těchto snímků docela pasuje. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (8)

  • Scénář byl přítomen v Blacklistu (seznam nejlepších nerealizovaných scénářů) roku 2010. (Hal_Moore)
  • Natáčelo se v New Yorku v lokacích Manhattan a Brooklyn. (Terva)
  • Počas natáčania sa so Zacom Efronom (Jason) na pľaci ťažko spolupracovalo, kedže už vtedy bojoval so silnou závislosťou na drogách a alkohole. Po skončení natáčania podstúpil polročnú odvykaciu liečbu. (peiton)

Související novinky

Zac Efron fasuje plovák

Zac Efron fasuje plovák

12.08.2015

Téměř neuvěřitelné se stává skutkem. Nejen že dostaneme celovečerní Pobřežní hlídku, ale vážně si v ní zahrají dva populární fešáci, kteří si úspěšně budují komediální kariéry. Jeden konec pláže bude… (více)

Reklama

Reklama