Reklama

Reklama

Poté, co Mikeyho manželka požádá o rozvod, jeho kamarádi Jason a Daniel mu slíbí, že zůstanou svobodní spolu s ním. Není nic jednoduššího a lepšího, než svobodný a nespoutaný život. Původní plán najít si někoho na nezávazný postelový aerobik se zkomplikuje, když si Mikey začne hledat náhradu za svou ženu a Jason s Danielem se zamilují. Ani jeden to ale nemůže přiznat, protože by porušil slib. Kamarádi jsou důležitější než holky, nebo ne? (Blue Sky Film)

(více)

Videa (17)

Trailer 1

Recenze (236)

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

Brrrrrr, to jsou rozpaky! Od podobných HATLAMATLAPATLATIN obvykle očekáváte alespoň pár vtipných narážek na současné scénu nebo pár nekorpulentních obnažených zrzek! Místo toho je vám naservírovaná strava o kolejní kvalitě, jež se těžko kousá a nutí vás dojíždět pravidelně na rodnou hroudu! POMO a Tomáš Tvrdý tento film dozajisté ocení, ale nás běžné smrtelníky vážně neuspokojí pohled na bezzubého Efrona, kterak se snaží svými vtípky zavzpomínat na dobu, kdy na High School hrát basket a patnáctileté dívky nutily své matky do dotování nákupů plakátů či deodorantů s jeho ksichtem! Celosvětový výdělek k 17. 4. 2014: $26,068,955, což je 3,26 násobek budgetu ()

erased 

všechny recenze uživatele

So... Kromě zvláštně sympatické Imogen Poots ničím nevybočující romantická komedie. Ani to plyšové poleno Zac Efron nevadí tak, jak by se dalo očekávat a nakonec si tak díky několika povedeným vtipům a celkové pohodě není na co stěžovat. Přesto trochu zarazí, že nejlepší hláška je spojená s po-titulkovým cameem: "I might be really fucked up but I think Omar from The Wire is sitting on our couch." ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Aha, tak o tomhle jsou ty vztahy, no, tak to jóóó! Díky za radu! Ale teď vážně. Zac Efron se znovu pokouší ukázat, že není jen hercem jedné limonádové muzikálové série, ale že mu to jde také ve vážnějších polohách. Nechal si narůst vousy a vykládá věci, které mají docela hlavu a patu. Konkrétně v romantické komedii, kterak se dva našli, něco se pokazilo, aby na konci beztak skončili v zamilovaném objetí. A vlastně si všechno vydělte třikrát. Máme tu totiž trojici kamarádů, kteří do sebe permanentně ryjí. Jednoho podvádí manželka, takže ho jeho dva přátelé podpoří slibem, že ani jeden z nich si nezačne vážný vztah a budou se následující týdny poflakovat u dobré whisky a jednoduše si užívat. Pochopitelně slib brzy vezme za své. Zbytek o kápnutí božské a o tom, jak se to zamotá, asi známe. Trojice přátel po celou stopáž vysedává na kanapi a hraje počítačové hry nebo chodí po newyorských ulicích s kávou v ruce, vypouští z úst zdánlivě bezvýznamné dialogy, které však mají ambice zasáhnout diváka, který toho příliš neočekává. Hošani navíc na plátně vytvářejí solidní chemii, slabší plynulost ale ději vyčítat budeme. A vlastně i fakt, že právě Efronova je z ústředních postav zřejmě tou nejnudnější. Dle mého suverénně vévodí dvojice Miles Teller a výborná Mackenzie Davis (budu jí sledovat). I díky nim tu máme sympatický komediální výlet, který představuje přátele, kteří se lehce obávají dospět a jejichž dialogy dal na papír někdo, kdo to vzal za docela správný konec. Lehce nadhodnocené čtyři hvězdy. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $8miliónovTržby USA $26,068,955Tržby Celosvetovo $53,068,955Tržby za predaj Blu-ray v USA $1,291,916 //počet predaných kusov 37,279Tržby za predaj DVD v USA $2,832,516 //počet predaných kusov 135,716║ dosť sa tlačí na pílu, chce to byť na silu zábavné a moc otvorené svojimi hovorenými úchylkami, na romantickú komédiu opäť zbytočné prestrelené a ku koncu pre-umelo naivne presladčené /40%/ ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Popravdě mě to mile překvapilo. Zpočátku to vypadalo jen na nějakou klasickou sprosťárnu o trojici přátel, kteří mají problémy se vztahy, ale kupodivu se to vyvinulo v příjemnou a docela kultivovanou (zde je na místě úsměv :D) romantickou komedii. Dost jsem se bavila - obzvlášť některé hlášky, které měl ve scénáři Zac Efron, byly dost povedené. ~(4,0)~ ()

Galerie (47)

Zajímavosti (8)

  • V scéne, kedy Ellie (Imogen Poots) vojde do bytu a hovorí, že priniesla škótsku sa nemôže zakladať na pravde. Fľaša, ktorú drží je Bulleit Rye čiže ražná whisky vyrobená v USA. Pričom škótska whisky je jačmenná a môže byť vydestilovaná výhradne na území Škótska. Preto nemôže ísť o škótsku, jedine že by bola preliata zo správnej fľaše čo už je ale špekulácia. (KajsiKE)
  • Natáčelo se v New Yorku v lokacích Manhattan a Brooklyn. (Terva)
  • Zac Efron si chtěl tímto filmem zničit svou "Disney image". (Mitin)

Související novinky

Zac Efron fasuje plovák

Zac Efron fasuje plovák

12.08.2015

Téměř neuvěřitelné se stává skutkem. Nejen že dostaneme celovečerní Pobřežní hlídku, ale vážně si v ní zahrají dva populární fešáci, kteří si úspěšně budují komediální kariéry. Jeden konec pláže bude… (více)

Reklama

Reklama