Reklama

Reklama

Poté, co Mikeyho manželka požádá o rozvod, jeho kamarádi Jason a Daniel mu slíbí, že zůstanou svobodní spolu s ním. Není nic jednoduššího a lepšího, než svobodný a nespoutaný život. Původní plán najít si někoho na nezávazný postelový aerobik se zkomplikuje, když si Mikey začne hledat náhradu za svou ženu a Jason s Danielem se zamilují. Ani jeden to ale nemůže přiznat, protože by porušil slib. Kamarádi jsou důležitější než holky, nebo ne? (Blue Sky Film)

(více)

Videa (17)

Trailer 1

Recenze (236)

Borrtex 

všechny recenze uživatele

No, prvně jsem se na to nechtěl ani moc dívat, když jsem viděl to hodnocení na IMDb, a posléze i zde. Ovšem, zajímavé herecké obsazení mě nakonec donutilo si film pustit. A musím říct, nelituji toho. Vcelku jednoduchý příběh, ani příliš moc žádná velký zápletka, která by donutila diváka sedět a upřeně čekat jak to dopadne. Ale takový klidný jemně na sebe navazující příběh, který má příjemný (asi očekávaný, ale proč ne) závěr. :-) Imogen Poots zde představila rozhodně jeden ze svých nejlepších hereckých výkonů, a i když tomu sám nemohu věřit, musím říct, hodně jí to se Zacem slušelo. :-) 100% Jakožto naprosto pohodovou romantickou komedii. :-) ()

LoLaa 

všechny recenze uživatele

Dokonce jsem přemýšlela i nad čtyřmi hvězdičkami. Na to, že jsem od filmu moc nečekala, mě docela překvapil. Párkrát jsem se při něm usmála, jednou jsem se dokonce neubránila hlasitému smíchu. Jedná se sice o oddechovku s průměrnými herci, ale musím přiznat, že jsem si nebyla až do konce jistá, jak to celé dopadne. I přesto, že jsem opačného pohlaví než hlavní hrdinové, několikrát jsem se v jejich chování viděla. ()

Reklama

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Tuhle komornější romanťárnu já můžu. Efrona si oblibuji stále víc a víc s každým jeho příchozím filmem, Imogen Poots, kterou jsem si tentokrát nespletl s Emmou Roberts, to tady vyloženě slušelo a Jordana jsem si užil také mnohem patřičněji než fanoušci boxu v Creedovi. Ač mnohé That Akward Moment moc nezaujal, pro mou maličkost je to jeden z hrstky nejpozoruhodnějších romantických filmů posledních 5 let. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Nechce sa mi veriť, že takíto debilní ľudia niekde existujú. A už vôbec sa mi nechce veriť, že ten scenár písal chlap. Síce sa muži v tomto filme rozprávajú vulgárne, inak vedú rozhovory ako z random romantickej komédie v hlavnej role s Katherine Heigl vrátane duchaplných výlevov jeden druhému, akí sú zaľúbení/zronení/ako majú utekať do náruče svojej lásky. Geez... Vrcholom je, keď po všetkom tom debilnom a ubíjajúcom schematizme príde záverečná scéna na čítačke knihy, ktorá netuším, či bola myslená ako vtip alebo úplne vážne, no bojím sa, že to druhé. PS: Miles Teller sa šplhá na mojom hated liste riadne hore. Čo ma ale najviac straší: to fakt sme tu polovicu z nadchádzajúcej Fantastic Four??? Oh my! ()

FTP 

všechny recenze uživatele

Já jsem se bavil. Atmosférou bych to přirovnal k Dál než se zdálo, za kterou nezadaní zaostávali jen o něco slabšíma hereckejma výkonama jednotlivců. Ale zas ne, že by kluci byli špatný, jen ta trojka okolo Justina Longa už má něco za sebou a Poots s Berrymore taky nejde srovnávat. Nezdaní si taky vzali něco z Gilmorovejch děvčat - totiž neskutečnou ukecanost, která neustává. Nikdy. Film má díky tomu tempo a i pro rozumnou stopáž příjemně utíká a vy se bavíte. Ale pak je tu Miles Teller, hvězdička posledních dvou let, kterou nemůžu vystát. Chápu, že někdo může bejt jinýho názoru, ale proč proboha tvůrci vybrali člověka s jeho ksichtem do role hezounka a děvkaře? Nechápu. K hodnocení: Někomu se můžou zdát 4 hvězdy moc, ale komedie se prostě musí hodnotit jinak a když nemůžou dostat oscara, dopřejme jim aspoň my hodnocení dle dvojího metru. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (8)

  • Zac Efron si chtěl tímto filmem zničit svou "Disney image". (Mitin)
  • Herci před začátkem natáčení odjeli na týden do Adirondackého parku a společně si četli scénář, aby spolu lépe ve filmu spolupracovali. (Mitin)
  • Natáčelo se v New Yorku v lokacích Manhattan a Brooklyn. (Terva)

Související novinky

Zac Efron fasuje plovák

Zac Efron fasuje plovák

12.08.2015

Téměř neuvěřitelné se stává skutkem. Nejen že dostaneme celovečerní Pobřežní hlídku, ale vážně si v ní zahrají dva populární fešáci, kteří si úspěšně budují komediální kariéry. Jeden konec pláže bude… (více)

Reklama

Reklama