Reklama

Reklama

Poté, co Mikeyho manželka požádá o rozvod, jeho kamarádi Jason a Daniel mu slíbí, že zůstanou svobodní spolu s ním. Není nic jednoduššího a lepšího, než svobodný a nespoutaný život. Původní plán najít si někoho na nezávazný postelový aerobik se zkomplikuje, když si Mikey začne hledat náhradu za svou ženu a Jason s Danielem se zamilují. Ani jeden to ale nemůže přiznat, protože by porušil slib. Kamarádi jsou důležitější než holky, nebo ne? (Blue Sky Film)

(více)

Videa (17)

Trailer 2

Recenze (236)

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Nechce sa mi veriť, že takíto debilní ľudia niekde existujú. A už vôbec sa mi nechce veriť, že ten scenár písal chlap. Síce sa muži v tomto filme rozprávajú vulgárne, inak vedú rozhovory ako z random romantickej komédie v hlavnej role s Katherine Heigl vrátane duchaplných výlevov jeden druhému, akí sú zaľúbení/zronení/ako majú utekať do náruče svojej lásky. Geez... Vrcholom je, keď po všetkom tom debilnom a ubíjajúcom schematizme príde záverečná scéna na čítačke knihy, ktorá netuším, či bola myslená ako vtip alebo úplne vážne, no bojím sa, že to druhé. PS: Miles Teller sa šplhá na mojom hated liste riadne hore. Čo ma ale najviac straší: to fakt sme tu polovicu z nadchádzajúcej Fantastic Four??? Oh my! ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $8miliónovTržby USA $26,068,955Tržby Celosvetovo $53,068,955Tržby za predaj Blu-ray v USA $1,291,916 //počet predaných kusov 37,279Tržby za predaj DVD v USA $2,832,516 //počet predaných kusov 135,716║ dosť sa tlačí na pílu, chce to byť na silu zábavné a moc otvorené svojimi hovorenými úchylkami, na romantickú komédiu opäť zbytočné prestrelené a ku koncu pre-umelo naivne presladčené /40%/ ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale Zac Efron mě docela baví. V posledních filmech, kde jsem ho viděl a které byly komediálního ražení, mi to jeho hraní prostě sedí. Neotravuje mě, je vtipný a sálá z něj pozitivní energie, která je mi hodně blízká. I když se film v závěru zvrtne, ta cesta, která k němu vede, mě bavila. ()

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

Brrrrrr, to jsou rozpaky! Od podobných HATLAMATLAPATLATIN obvykle očekáváte alespoň pár vtipných narážek na současné scénu nebo pár nekorpulentních obnažených zrzek! Místo toho je vám naservírovaná strava o kolejní kvalitě, jež se těžko kousá a nutí vás dojíždět pravidelně na rodnou hroudu! POMO a Tomáš Tvrdý tento film dozajisté ocení, ale nás běžné smrtelníky vážně neuspokojí pohled na bezzubého Efrona, kterak se snaží svými vtípky zavzpomínat na dobu, kdy na High School hrát basket a patnáctileté dívky nutily své matky do dotování nákupů plakátů či deodorantů s jeho ksichtem! Celosvětový výdělek k 17. 4. 2014: $26,068,955, což je 3,26 násobek budgetu ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Toľko krát som sa v tomto filme našiel. Také príjemné pohladenie pre všetkých (Ne)zadaných. A ako bonus zopár vtipných hlášok, niekoľko podarených scénok, krásna Imogen, Teller absolútne prirodzený ( u mňa ide hore ) a dokonca aj znesiteľný Efron. Pocitovo štvorka, ale poznám sa, viem že po čase by som to aj tak zmenil na tri. Takže silné 3 z 5 ()

Galerie (47)

Zajímavosti (8)

  • Počas natáčania sa so Zacom Efronom (Jason) na pľaci ťažko spolupracovalo, kedže už vtedy bojoval so silnou závislosťou na drogách a alkohole. Po skončení natáčania podstúpil polročnú odvykaciu liečbu. (peiton)
  • Herci před začátkem natáčení odjeli na týden do Adirondackého parku a společně si četli scénář, aby spolu lépe ve filmu spolupracovali. (Mitin)
  • Natáčelo se v New Yorku v lokacích Manhattan a Brooklyn. (Terva)

Související novinky

Zac Efron fasuje plovák

Zac Efron fasuje plovák

12.08.2015

Téměř neuvěřitelné se stává skutkem. Nejen že dostaneme celovečerní Pobřežní hlídku, ale vážně si v ní zahrají dva populární fešáci, kteří si úspěšně budují komediální kariéry. Jeden konec pláže bude… (více)

Reklama

Reklama