Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvě někdejší kamarádky (Regina Rázlová a Evelyna Steimarová), ale už 40 let nesmiřitelné rivalky, ikony českého módního světa, si neustále vjíždějí do vlasů, dělají si naschvály, sabotují si módní přehlídky, pomlouvají se. A předhánějí se, která objeví další Evu Herzigovou. Když se pak na scéně objeví tvář mladičké Martiny, jež všem svou krásou doslova vyrazí dech, svedou boj o to, která z nich ji uloví do své stáje. Která vyhraje? A prohloubí se tím jejich rivalita, nebo ty dvě znesvářené „babičky" konečně zakopou válečnou sekyru a obnoví své přátelství? Kolotoč bláznivých situací a komických scén začíná. (Magnusfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (132)

Zidas_35 

všechny recenze uživatele

Navzdory zažitému trendu kopni si do Magnuska a dej filmu odpad aniž jsi ho viděl, jsou Modelky slušným zábavným českým filmem, který trpí hlavně nepříliš výraznou hlavní dramatickou linií. Ovšem jako soubor provázaných scének z atraktivního prostředí inspirovaných mnohými skutečnými událostmi, fungují slušně. Z Magnuskovi produkce jednoznačně nejlepší kousek ()

Djoker odpad!

všechny recenze uživatele

Posbírat nejotřepanější klišé o modelkách a fotbalistech na celovečerní film skutečně nestačí. Laňka je navíc takový zoufalec, že si na pomoc přizval ještě Magnuska. Ten si alespoň střihl vedlejší roli, ve které brutálně naložil všem bukvicím. Herecké obsazení by se dalo označit jako kdo je kdo mezi póvlem. ()

Reklama

geklon odpad!

všechny recenze uživatele

Karikatůře dělat karikatůru? Ano Magnousek se po trilerech, detektivkách a gerentošpíně rozhodl dělat komedii o modelkách. Vizuál je standartně holomrdka, tak jak to Magnousek piloval snad už v minulým životě. Co je na téhle sakra bídě nejhorší, je to, že si v některým momentech, hlavně díky některým zkušeným hercům říkáte, že to není zas tak hrozný...... Ale je. Je to ještě o level levnější, než Troškovy bábomrdky a Magnousek je na to jak se nepatří hrdý. Zkrátka podívaná pro lidi, kteří při sledování nepřemýšlí, ale jenom tupě čučí. ()

Jara.Cimrman.jr odpad!

všechny recenze uživatele

"Nastříkám ti do vlasů šampón z mého ocasu." Já jsem tak nějak tušil, že s Modelkami asi šlápnu do nějakého toho slepičince, ale nepočítal jsem s tím, že v něm budu vězet tak hluboko. Ale tohle prostě nešlo vypnout. Fascinovaně jsem zíral do světa falešných úsměvů, diet, solárek, focení i rovnic nedáš=nedám a čekal jsem, jestli to dokáže klesnout ještě hlouběji do odpadu. Dokázalo. A já jsem si myslel, že mám rád všechny druhy humoru, ale zjistil jsem, že sranda převáděná vychrtlými věšáky na prádlo mě nebaví. Ještě horší je však skutečnost, že jsem nedokázal hodit záchrannou hvězdu ani ženské kráse, což mi obvykle nečiní nejmenší problém, ale ty blbky zamilované do fotbalistů Dukly Praha (???) nezvládly ani to jednoduché ztopoření, což jim nedokážu odpustit. ()

Godhaj odpad!

všechny recenze uživatele

,,Vopíchal mě úplně celou!“ ,,Mě vůbec.“ Tomuto šílenému počinu se dá říkat film jen stěží. Velmi těžko se dá vyjádřit, jak moc je to špatné. Celý film stojí na jediné trapné myšlence, že modelky jsou hloupé. To je jediný stavební kámen tohoto filmu. Pak se tam vyskytují jakési miniscénky o homosexuálech, umělých prsou, fotbalu, soupeření v módě atd., které do sebe vůbec nepasují. Snad polovina záběrů je reklamou na partnery filmu. O herectví se nedá mluvit, herečky, co hrají modelky naprosto brutálně přehrávají, a není to vtipné, je to hloupé, nudné a trapné. Stejně se dá popsat i příběh či kamera, která zabírá z ruky skoro vše, a je opravdu strašná. Marný příběh soupeření dvou rachotin se naprosto rozsype v závěru, který se nese v duchu: ,,Šak o nic nešlo, vo co gou, néééé!!“ Soundtrack jak z týnejdžerského filmu se už vzpírá jakémukoliv logickému vysvětlení. Magnusek s Laňkou jsou, co se režie týče, naprostí diletanti a tenhle film je hnus. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (5)

  • Scénář k filmu vznikl na základě zkušeností Davida Laňky, který si scénář i sám napsal, z prostředí modelingu. Deset let totiž dělal v lifestylovém časopise. (SONY_)
  • Modelky se nenatáčely pouze v barrandovských ateliérech a v tuzemských exteriérech, ale i na klinice estetické medicíny, v prodejně obuvi, v redakci deníku Blesk za plného provozu a na mnoha dalších místech. (ČSFD)

Reklama

Reklama