Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvě někdejší kamarádky (Regina Rázlová a Evelyna Steimarová), ale už 40 let nesmiřitelné rivalky, ikony českého módního světa, si neustále vjíždějí do vlasů, dělají si naschvály, sabotují si módní přehlídky, pomlouvají se. A předhánějí se, která objeví další Evu Herzigovou. Když se pak na scéně objeví tvář mladičké Martiny, jež všem svou krásou doslova vyrazí dech, svedou boj o to, která z nich ji uloví do své stáje. Která vyhraje? A prohloubí se tím jejich rivalita, nebo ty dvě znesvářené „babičky" konečně zakopou válečnou sekyru a obnoví své přátelství? Kolotoč bláznivých situací a komických scén začíná. (Magnusfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (132)

jirkahodr odpad!

všechny recenze uživatele

Pro mě velké zklamání, i přes komentáře které tu jsou jsem čekal,že to bude o trochu lepší. Slibné téma, které je absolutně nedotažené. Ano je tam pár hlášek, které ovšem v kontextu celého filmu vyznívají poněkud strojeně a trapně. 90 minut jsem se v kině střídavě cítil trapně a střidavě se díval směrem k východu. Myslím,že se pan Magnusek po Bastardech vydal špatným směrem tahle komediální témata prostě neumí a možná mu nejsou ani blízká. ()

castor odpad!

všechny recenze uživatele

Nedostatek soudnosti? V tuzemských vodách velký problém. A režisér Tomáš Magnusek ho sakra má. I Troška je o třídu lepší. Minimálně. Magnusek prostě vyzvrací na papír cosi, co zapáchá totální absencí „něčeho“ uchopitelného, o ději nemluvě. Magnusek se musel v těžké pubertě, která asi ještě neskončila, snad s někým vsadit, že bude točit dál a dál, dokud na to budou prachy. Fuj, opona, vstupné nevracíme. Já ani nevím, o čem to bylo. Dvě bývalé kamarádky jsou dnes módní rivalky, přetahují se o kšeft, přičemž koukáme na modelku s chlapským hlasem, musíme v detailních záběrech sledovat předlouhé scény bez pointy, sledujeme trio modelek, které se jen chichotá a balí docela ošklivé chlapíky. Scénář napsal David Laňka, který se smutně předvedl už u předchozích Jedlíků, jeho počin ze světa modelingu znovu nedává prakticky vůbec smysl. Nehraje tu nikdo: většina to neumí, zbytek vydělává na nájem. Bože. ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Bez vánku, sa ani lístok nepohne. Dá sa toto porekadlo uplatniť, aj pri pohľadu na verejne zabehnutú mienku na modelky, ako hlúpučké a naivnučké sliepočky? Ktovie, ja osobné skúsenosti nemám. Táto česká komédia, možno ani nebola myslená, ako paródia či výsmech, ale ako satira. Každopádne to je vlastne problém, ako ku tomuto filmu pristupovať. Ak je to komédia, nieje vtipná, ak je to satira, nieje to dosť odvážne. ()

Zidas_35 

všechny recenze uživatele

Navzdory zažitému trendu kopni si do Magnuska a dej filmu odpad aniž jsi ho viděl, jsou Modelky slušným zábavným českým filmem, který trpí hlavně nepříliš výraznou hlavní dramatickou linií. Ovšem jako soubor provázaných scének z atraktivního prostředí inspirovaných mnohými skutečnými událostmi, fungují slušně. Z Magnuskovi produkce jednoznačně nejlepší kousek ()

ABLABLABLA odpad!

všechny recenze uživatele

Může být nějaký film víc trapnější??? Nemůže.. teda neviděla jsem Babovřesky, tak těžko říct, kdo by vyhrál. Nechápu, jak se do toho nechalo upíchnout tolik herců i neherců? Vždyť i ti špatní herci mají přece nějakou svou důstojnost ne? Chápu, že tu "hrají" lidi jako Moravcová, Martucci, Magnusek, Novotný a podobní... to je totiž "film" přesně pro ně. Ale že se tomu nechal upsat třeba i zpěvák Albert Černý? Nebo Jiří Štěpnička? Takže pokud chcete vidět film s největším počtem nejhorších herců v ČR, který je tak stupidní, že i mravenečník, který se zamiluje do lenochoda je chytřejší... a do komedie to má tak daleko jako žirafa, která si usmyslí, že chce být pumou, tak si to pusťte. I dare you! P.S. Vím, že to přirovnání nedává žádný smysl, ale to ani tenhle film a krom toho se hrozně těším do zoo... ()

Galerie (56)

Zajímavosti (5)

  • Scénář k filmu vznikl na základě zkušeností Davida Laňky, který si scénář i sám napsal, z prostředí modelingu. Deset let totiž dělal v lifestylovém časopise. (SONY_)
  • Modelky se nenatáčely pouze v barrandovských ateliérech a v tuzemských exteriérech, ale i na klinice estetické medicíny, v prodejně obuvi, v redakci deníku Blesk za plného provozu a na mnoha dalších místech. (ČSFD)
  • Film se natáčel v roce 2013 o prázdninách a měl být uveden na jaře roku 2014. To se ale nestalo, protože na podzim baviče Petra Novotného, který zde hraje jednu z významných rolí, stihla mozková příhoda. (ČSFD)

Reklama

Reklama