Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvě někdejší kamarádky (Regina Rázlová a Evelyna Steimarová), ale už 40 let nesmiřitelné rivalky, ikony českého módního světa, si neustále vjíždějí do vlasů, dělají si naschvály, sabotují si módní přehlídky, pomlouvají se. A předhánějí se, která objeví další Evu Herzigovou. Když se pak na scéně objeví tvář mladičké Martiny, jež všem svou krásou doslova vyrazí dech, svedou boj o to, která z nich ji uloví do své stáje. Která vyhraje? A prohloubí se tím jejich rivalita, nebo ty dvě znesvářené „babičky" konečně zakopou válečnou sekyru a obnoví své přátelství? Kolotoč bláznivých situací a komických scén začíná. (Magnusfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (132)

Olík 

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem nebyl stoprocentním katem výplodů našeho XXXL tvůrce Tomáše Magnuska (třeba Bastardy jsem svým způsobem bral), ale tohle je přesně ten produkt, po kterém zcela chápu, že se členové fanklubu Akiro Kurosawy při vyslovení jeho jména dvanáctkrát pokřižují. Mohl bych poprosit, zda by mi někdo pomohl objasnit dějovou linku.....můžete do zpráv. Tohle byl opravdu hodně špatný vtip a urážka všech, kteří sledování tohoto....opravdu mne nenapadá žádný vhodný termín.....věnovali svůj volný čas. Jediné co mohu alespoň trochu pochválit je ztvárnění inteligencí nedisponujících zlatokopek v podání Nikol Moravcové a Terezy Jemelíkové.....otázkou však zůstává, nakolik šlo o roli. Třetí do party push-uptýrek Eva Perkausová může bohužel nabídnout pouze postavu....na druhou stranu, postavu, za kterou by 95% ženské populace darovalo pravou ledvinu. Zbytku ansáblu (s výjimkou Martina Písaříka, který už se v tom plácá delší dobu a možná taky Martina Krause) je účinkování v podobné "taškařici" až nedůstojné....stejně tak jako je nedůstojné gramotnému divákovy Modelky s.r.o. sledovat!?!?!?!?!? ()

Harry77

všechny recenze uživatele

Film jsem neviděl a nejspíš neuvidím, tak nehodnotím. Co ale začíná být na pováženou je, že s největší pravděpodobností si Magnusek zajišťuje fake účty, který tady na csfd.cz zvyšují hodnocení. Když si prohlídnu většinu účtů uživatelů, kteří dali vysoké hodnocení, tak téměř všichni mají evidentně nový účet a jediné hodnocení a to právě tohohle filmu. Alespoň to je stav k dnešnímu dni 16.12.2014. Je vidět, že Magnuskovi došlo, že v dnešní době návštěvnost zásadně ovlivňuje hodnocení na csfd.cz a tak na to reaguje. Otázkou tedy zůstává, do jaké míry může csfd.cz díky Magnuskům apod. zůstat do budoucna relevantním. Takže když už Magnusek kurví českej film, rozhodl se zkurvit i csfd. ()

Reklama

Prubner 

všechny recenze uživatele

Film má nevýraznou dějovou linii, scénář nedrží pohromadě a jde vlastně jen o nevyrovnaný soubor scének a epizod, někdy zábavných, většinou ale ne. Režie je neobratná, herecké výkony kolísavé: Ivana Korolová přehrává jak šílená, tři bloncky v rolích modelek jsou slabé, takže film do určité míry zachraňují staří pardálové Rázlová, Steimarová a Štěpnička. Vtipných okamžiků je tu málo, některé vtipy jsou navíc zabité špatnou režií a špatnými herci. Oproti Jedlíkům je to pro Magnuska krok zpět. ()

mchnk 

všechny recenze uživatele

Devadesát minut těžké Magnuskoviny. Vše začíná castingem - všeobecně známý ksicht, který se nevešel do předchozích, podobně laděných bizarností, se využil zde. Novotného moderování, místo hraní, je vážně úsměvné. Stejně tak Cibulkův štěk. Scénář bezduchý a primitivní, v podstatě bez jakékoli zápletky. Vrchol filmu se narychlo odbude v posledních 15. minutách. Magnusek s kolegou režisérem i kameňákují, či dokonce babovřeskují - vedle klasicky stupidního humoru, založeném na záměrně přehnaném projevu, ať už se jedná o tupost, povrchnost, či rozmařilost, tu máme i trapný sexismus a dokonce i sex samotný - což nebylo natočené vůbec špatně, ovšem směšná prvoplánovost těchto erotických scén vše sráží dolů. Celková režie není špatná a rozhodně zabírá celé mé hodnocení. S někým druhým už by Tomáš možná vypadal profesionálně, ale ty hovna kolem jsou furt stejný. Vše totálně dodělal zoufalý soundtrack, převzatý z nějakého teenagerského, deset let starého filmu. Plno (tělesně) krásných a na strašně blbé krávy si hrajících žen, Magnusek jako homosexuál zpívající u zrcadla - "nastříkám ti do vlasů, šampón z mýho ocasu... a zmíněná stupidita celkového pojetí, u mě nemá šanci ani s rotující kamerou, hoši. ()

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Ten film je špatný, ale člověk se u toho chtě nechtě směje. Jeho velkým plus je, že je špatný záměrně a na nějaké intelektuální filosofické přesahy si ani nehraje. Popravdě, kdyby se tak vehementně všichni nesnažili tlačit na pilu, aby blbí byli blbí tak, až to tříská nejen dveřmi, ale i nosnými zdmi, kdyby nezvladatelný rozmazlený frocek nebyl tak extrémně nechutný, až by to bylo jemu samotnému nepohodlné, kdyby ty blondýnky byly trochu lépe rozeznatelné, kdyby ta zápletka s homosexuálem zamilovaným do ženy a s nadrženým milionářem byla nějak (neříkám lépe, ale prostě nějak) vypointovaná, mohl by to vlastně být docela průměrný film. Takhle je to primitivní slátanina o tom, že ... no ona je to primitivní slátanina, která v podstatě ani o ničem není. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (5)

  • Film se natáčel v roce 2013 o prázdninách a měl být uveden na jaře roku 2014. To se ale nestalo, protože na podzim baviče Petra Novotného, který zde hraje jednu z významných rolí, stihla mozková příhoda. (ČSFD)
  • Scénář k filmu vznikl na základě zkušeností Davida Laňky, který si scénář i sám napsal, z prostředí modelingu. Deset let totiž dělal v lifestylovém časopise. (SONY_)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno