Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvě někdejší kamarádky (Regina Rázlová a Evelyna Steimarová), ale už 40 let nesmiřitelné rivalky, ikony českého módního světa, si neustále vjíždějí do vlasů, dělají si naschvály, sabotují si módní přehlídky, pomlouvají se. A předhánějí se, která objeví další Evu Herzigovou. Když se pak na scéně objeví tvář mladičké Martiny, jež všem svou krásou doslova vyrazí dech, svedou boj o to, která z nich ji uloví do své stáje. Která vyhraje? A prohloubí se tím jejich rivalita, nebo ty dvě znesvářené „babičky" konečně zakopou válečnou sekyru a obnoví své přátelství? Kolotoč bláznivých situací a komických scén začíná. (Magnusfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (132)

sweetycat 

všechny recenze uživatele

Od té doby, co jsem to viděla v kině, jsem viděla ještě dvakrát v TV a pořád mě ten film baví, nacházím tam skrytý vtipy (jako třeba když Rázlové zvoní mobil melodií Majora Zemana). Už dlouho jsem žádnej českej film nechtěla vidět víckrát než jednou, naposledy asi Probudím se včera, ten mě taky baví ()

Moraldo 

všechny recenze uživatele

Upřímně nechápu zdejší hodnocení. Je pravda, že po stránce řemeslné jde o lehký český průměr poslední doby, ale na druhou stranu je zde perfektně a celkem vtipně popsán úpadek českých hvězdiček a celebrit, kdy každá modelka či miska ze dne na den začne být hvězdou, začne zpívat, hrát či moderovat. Celkem vtipná reakce na současný svět "šoubyznysu" a bulváru. Docela jsem se pobavil a paní Regina Rázlová se zaslouženě vrátila k českému filmu - zde s poměrně velkou grácií a notnou dávkou ironie. Začínám mít pocit, že to nízké hodnocení zde mají na svědomí lidé z modelingového byznysu :-) ()

Reklama

Gekacuk 

všechny recenze uživatele

Tvůrci filmu vycházeli ze základního předpokladu: modelka=hloupá žena. Na tom je postavena kostra tohoto jednoduchého a plytkého filmu. Naprosto se neorientuji ve světě modelingu, záměrně neznám prakticky žádné modelky ani celebrity. Vycházím však z vlastní zkušenosti, že vztah krásná žena=hloupá žena neplatí. Pokud divák tuto rovnici přesto přijme, může sledovat ubohoučký sled rádobyvtipných výroků, reakcí a komentářů prostinkých krásek. Těm „zdatně“ sekundují lidé okolo. Zejména dvojice přihřátých maskérů, kde zejména samotný duchovní otec díla megatlustý Magnusek působí nesmírně trapně. Zvláště v slušné společnosti nepublikovatelném proslovu o šampónu… Je zajímavé, že pro své vesměs sračkoidní projekty dokáže tento prznitel české kultury nalézt vždy alespoň nějaké výborné či alespoň dobré herce. Ti se zřejmě s vidinou honoráře nestydí zahodit se v takových slátaninách. Tentokrát se mu podařilo ulovit Štěpničku (co by na to řekla máma), Rázlovou, Steimarovou (její předci se mohou začít otáčet v hrobě) a Krause. Příběh ve filmu je naprosto slabomyslný, scénář ubohý, zvuk příšerný, kamera podprůměrná, titulky nečitelné, písničky vlezlé…. A tak jedinou devizou tohoto zbytečného filmu jsou krásné ženy, za které se zavřením obou očí uvolňuji do oběhu 1 hvězdu. ()

fakan 

všechny recenze uživatele

Jako ten film je plnej tak dokonalých nápadů... Třeba ta hluchoněmá restaurace, kde "zpívá" hluchoněmé vokální skupina, to mě rozsekalo. Nebo jak ty modelky přijdou do tý opuštěný hospody a musí sníst ten sulc. A ta modelka s mužským hlasem, to bylo taky nejvíc. Mně ten film fakt ukrutně bavil a s kamarádkama jsem se u něj pobavila jako už dlouho ne Pro Harry 77: Schválně jsem se podívala na profily těch, co filmu dávají odpad a polovina z nich má taky nový profily. Všim sis toho? Já doteď nevěděla, kdo to je Magnusek a je mi to jedno i teď. Beru to, jestli mě film baví nebo ne. Tenhle mě bavil. ()

zette 

všechny recenze uživatele

Je jasne, ze namet a nakonec i tvurci samotni neslibuji zadne velke umeni. Proc se ale nesnazili trochu vysperkovat tak spatny scenar? Ze zacatku se divak modelkam i zasmeje (coz byl samozrejme zamer), postupem casu se vsak ve filmu nedeje vubec nic a clovek se zacne nudit a od tohoto faktu ho nezachrani ani pekne herecky (?) a sem tam nejaky ten forek. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (5)

  • Modelky se nenatáčely pouze v barrandovských ateliérech a v tuzemských exteriérech, ale i na klinice estetické medicíny, v prodejně obuvi, v redakci deníku Blesk za plného provozu a na mnoha dalších místech. (ČSFD)
  • Scénář k filmu vznikl na základě zkušeností Davida Laňky, který si scénář i sám napsal, z prostředí modelingu. Deset let totiž dělal v lifestylovém časopise. (SONY_)
  • Film se natáčel v roce 2013 o prázdninách a měl být uveden na jaře roku 2014. To se ale nestalo, protože na podzim baviče Petra Novotného, který zde hraje jednu z významných rolí, stihla mozková příhoda. (ČSFD)

Reklama

Reklama