Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vychutnejte si speciální prodlouženou verzi nové show Leoše Mareše. Čekat na vás bude ještě víc zajímavých témat s neméně zajímavými hosty. (oficiální text distributora)

Recenze (40)

Yardie 

všechny recenze uživatele

Musím říci, že je to milé překvapení. Když jsem viděl upoutávky a tam Leoše, říkal jsem si, že to bude zase nějaká konina na druhou. Ale opak je pravdou. Je to svižné, vtipné, baví to, zasměju se a dokonce se i něco zajímavého dozvím. Hosté si to očividně užívají, hlavně Kohák je drak. Toho bych tam chtěl mít každý díl. To je fakt střela. Ale i ostatní jsou dost dobří. Sedí mi tento typ humoru, kdy se vymýšlejí totální koniny a plácají se absurdní nesmysly z první co člověka napadne, ať je to sebevětší kravina. Bavím se! Howgh! ()

Ydrosten 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch show stylů, který jsem mněl rád. Mám ( snad ) všechny odvisílané díly nahrané a sem tam si je pustím. Mně tohle prostě bavilo. Patrik Hezucký tady konečně nedělal nějakýho trapáka a choval se normálně ( a Já ho začal mít i docela rád ) Adéla Banášová si dokáže dělat srandu i sama ze sebe ( což bych od ní nečekal ) Jakub Kohák tady perlil v každém dílu kde se oběvil, Bohumil Klepl to sem tam taky hodil nad běžnou normu a Ivo Šmoldas byl prostě geniálně svůj. Trochu mi tady vadil Leoš Mareš, kterého opravdu nemusím už od doby co se vyskytl v ESU, ale co už, dalo se nad tím mávnou rukou a nebyl tady za takovýho kreténa, za jakého jsem ho mněl. Dávám silné 4 hvězdy a je mi líto že se nenatočilo víc dílů. Takový pořad mi tady hodně chybí. ( v rámci zájmu, jsem si pustil i anglický originál ) ()

Reklama

PECHY15 

všechny recenze uživatele

Velmi ubohé, možná kdyby Mareš zase nahodil kabát a rozjel nějakej z těch svejch songů tak bych se i smál, protože ty jeho vtipy jsou skutečně pod průměrem (zdá se, že stále navazuje na svou šňůru trapnosti v Superstar). Ubohý pokus o vyžírání Britů, podobně jako u všeho ostatního (big brúdr, vyhulení, x tractor atd.) co nám ta naše slavná televize servíruje. Jedna hvězda za zajímavosti. ()

Crawler-D 

všechny recenze uživatele

Nejhorší bývají samotné otázky, respektive jejich pravdivé odpovědi. Naštěstí ten pořad je o této struktuře jen minimálně. Jinak je to neustálý příval (možná) improvizovaných vtipů a absurdních nápadů, do kterého se umějí zapojit všichni hosté. Nejvtipnější věc, co české televize za roky vyprodukovaly. ()

Peytl 

všechny recenze uživatele

Šmoldas a spol, proč ne, ale za primitiva a morgoše Hezuckého, kastráta Mažeše, nemůžu nad hvězdu. Něco tak antikoncepčního a přitom zároveň paradoxně tak genitálně pračuráčího, to je na medaili, kterou jsem ochoten oběma zmiňovaným přibít hřebíkem dvoukilem na jejich mongoloidní čela, pochopeytelně jen pokud se Hezucký umyje a Mažeš si oholí Brežněva plného roztočů a břitkých vtipů... ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama