Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vychutnejte si speciální prodlouženou verzi nové show Leoše Mareše. Čekat na vás bude ještě víc zajímavých témat s neméně zajímavými hosty. (oficiální text distributora)

Recenze (40)

Peytl 

všechny recenze uživatele

Šmoldas a spol, proč ne, ale za primitiva a morgoše Hezuckého, kastráta Mažeše, nemůžu nad hvězdu. Něco tak antikoncepčního a přitom zároveň paradoxně tak genitálně pračuráčího, to je na medaili, kterou jsem ochoten oběma zmiňovaným přibít hřebíkem dvoukilem na jejich mongoloidní čela, pochopeytelně jen pokud se Hezucký umyje a Mažeš si oholí Brežněva plného roztočů a břitkých vtipů... ()

Yardie 

všechny recenze uživatele

Musím říci, že je to milé překvapení. Když jsem viděl upoutávky a tam Leoše, říkal jsem si, že to bude zase nějaká konina na druhou. Ale opak je pravdou. Je to svižné, vtipné, baví to, zasměju se a dokonce se i něco zajímavého dozvím. Hosté si to očividně užívají, hlavně Kohák je drak. Toho bych tam chtěl mít každý díl. To je fakt střela. Ale i ostatní jsou dost dobří. Sedí mi tento typ humoru, kdy se vymýšlejí totální koniny a plácají se absurdní nesmysly z první co člověka napadne, ať je to sebevětší kravina. Bavím se! Howgh! ()

Reklama

Pejska 

všechny recenze uživatele

Osobně zrovna Mareše nemusím, ale tento pořad mě mile překvapil. Nejde ani o zajímavosti, které plynou ze "soutěžních" otázek, jako spíše teze a teorie které se okolo rodí. Miloš Knor nebo třeba Ivo Šmoldas téměř vždy s kamennou tváří prohlásí komentář, který to suverénně zabije. Je to pohodová neškodná zábava nasycená českým humorem. ()

PKD 

všechny recenze uživatele

Geniální!!! A další důkaz toho, že v této kulturní žumpě (které někteří vtipálci říkají stát) se prostě nemůže ujmout nic, co není alespoň trochu podobné Novotám a dalším skvostům tv nova. Jak Leoše moc nemusím, tak tady mi rozhodně nevadil, ba naopak. Jeho zjev s těmi přerostlými brýlemi, na ten se hned tak nazapomenu:))) A taky tomuto pořadu vděčím za to, že jsem objevil neuvěřitelně charismatického šílence, Jakuba Koháka . On byl také důvod, proč jsem si užil ty první 2 řady Tvoje tvář... Pro mě je tento pokus (tuším u nás 11dílný) až kultovním počinem, ve kterém už u mě určité debaty (jako ta o olympijských medailích) doslova zlidověly a to se nebojím napsat v době, kdy je tento pojem už dávno zbagatelizován a vysoce znehodnocen brutálním nadužíváním. P.s. originální verzi se Stephenem Fryem, který zemrel v r.2016 (mj. Mycroft v Sherlock Holmes: Game of Shadows či V jako Vendeta) znám. ()

PECHY15 

všechny recenze uživatele

Velmi ubohé, možná kdyby Mareš zase nahodil kabát a rozjel nějakej z těch svejch songů tak bych se i smál, protože ty jeho vtipy jsou skutečně pod průměrem (zdá se, že stále navazuje na svou šňůru trapnosti v Superstar). Ubohý pokus o vyžírání Britů, podobně jako u všeho ostatního (big brúdr, vyhulení, x tractor atd.) co nám ta naše slavná televize servíruje. Jedna hvězda za zajímavosti. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno