Reklama

Reklama

Epizody(16)

Obsahy(1)

Milan Šteindler v hlavní roli nového televizního sitkomu jako kročehlavská perla Jaruš Beranová. Máma Beranová vládne svojí rodině rukou přísnou, ale spravedlivou. Do života se jim sice neplete, ale když se její syn Marek rozejde s přítelkyní Maruškou, něco přece udělat musí! (oficiální text distributora)

Recenze (170)

Darth Revan odpad!

všechny recenze uživatele

Milan Šteindler. Dříve byl Víťou Jakoubkem či Egonem. Doby se ale změnily. Dnes je tento bývalý spoluautor České sody trapnou komerční figurkou, jež se propůjčí každé hovadině. A ulítlost jménem Pan Máma to dokazuje. Šteindler se stal tím, čemu se dříve sám vysmíval. Nelze hodnotit jinak, než odpadem. ()

unclejack 

všechny recenze uživatele

Prvé diely boli nečakane dobré a kvalitné herecké obsadenie sľubovalo slušnú zábavu. Lenžeee... Postupne sa kvalita seriálu prepadala a prepadala - čoraz viac zhadzujúcich fórkov, pár vyslovene vulgárnych momentov a až príliš mnoho miest, ktoré vyzneli vyslovene LACINE. Hlavný predstaviteľ mal zrjme zostať pri slušnej relácii Clever - hoci v Gymplu vyfasoval naprt postavu, predsa len podáva aspoň obstojný výkon v porovnaní so zvyškom castu. Lenže Pan Máma, to je ťažká káva. Postupne stále viac a viac vulgárna elementárna babka sa mi ku koncu už len protivila. Tú hnusnú animáciu inak tiež príliš nechápem. Celkovo treba poznamenať, že isté kvality načrtnuté v prvých dvoch troch dieloch zvyšok seriálu úspešne rozmliaždil. ()

HonzíQ

všechny recenze uživatele

Viděl jsem toho asi pět minut a dokonale mi to stačí do zbytku života, ale je to zvláštní monstrum. Koncept sám je tak morbidně tupý, že se to tak nějak k vtipnosti přibližuje z druhé strany a místy jí i dosahuje, ta babka, co ji hraje Zdena Hadrbolcová, je docela skvělá... a pak se to otočí a jedním dechem vyblije něco tak zrůdně pitomého, že by se toho štítili i autoři hollywoodských parodií. ()

kormoran 

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí prvního dílu: Chvilku mi trvalo si zvyknout na zvláštní projev Panmámy v podání pana Šteindlera a měl jsem chuť to nedokoukat. Pak se ale objevila Vanda Hybnerová a tak nějak jsem si řekl, že tomu dám šanci. Nakonec jsem se několikrát i zasmál a rozhodně se podívám i na příští díl. Humor je to hrubozrnný, až černý, možná občas příliš tlačí na pilu, ale doufám, že se to trochu vystříbří. To, že se stejně jako v případě Heleny jedná o licenci zahraničního seriálu, bylo známo už předem, bohužel asi máme nedostatek autorů, kteří by vytvořili originální český sitcom. Na druhou stranu, zas tak hrozně to natočené není a herecky to také není katastrofa. Takže zatím tři hvězdy, v budoucnu možná uberu, možná přidám. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (3)

  • V čase 18:30 přemýšlí Jarmila Beranová (Milan Šteindler) nad správnou odpovědí v křížovce a říká: „Zácpa na osm.“ Když ale odpověď do řádku dopisuje, lze zahlédnout, že konkrétní zadání je třířádkové, nemůže se tedy jednat jen o jedno pětipísmenné slovo. (David7)
  • V čase 18:18 Jarmila Beranová (Milan Šteindler) omylem zhasne jednu ze svíček. V dalším záběru však svíčka opět hoří, ale v následujícím záběru zase ne. (David7)
  • Aby se Milan Šteindler lépe vžil do role Jaruš Beranové, hledal inspiraci u své babičky Ludmily. (Fenk)

Reklama

Reklama