Reklama

Reklama

Epizody(16)

Obsahy(1)

Milan Šteindler v hlavní roli nového televizního sitkomu jako kročehlavská perla Jaruš Beranová. Máma Beranová vládne svojí rodině rukou přísnou, ale spravedlivou. Do života se jim sice neplete, ale když se její syn Marek rozejde s přítelkyní Maruškou, něco přece udělat musí! (oficiální text distributora)

Recenze (170)

Darth Revan odpad!

všechny recenze uživatele

Milan Šteindler. Dříve byl Víťou Jakoubkem či Egonem. Doby se ale změnily. Dnes je tento bývalý spoluautor České sody trapnou komerční figurkou, jež se propůjčí každé hovadině. A ulítlost jménem Pan Máma to dokazuje. Šteindler se stal tím, čemu se dříve sám vysmíval. Nelze hodnotit jinak, než odpadem. ()

unclejack 

všechny recenze uživatele

Prvé diely boli nečakane dobré a kvalitné herecké obsadenie sľubovalo slušnú zábavu. Lenžeee... Postupne sa kvalita seriálu prepadala a prepadala - čoraz viac zhadzujúcich fórkov, pár vyslovene vulgárnych momentov a až príliš mnoho miest, ktoré vyzneli vyslovene LACINE. Hlavný predstaviteľ mal zrjme zostať pri slušnej relácii Clever - hoci v Gymplu vyfasoval naprt postavu, predsa len podáva aspoň obstojný výkon v porovnaní so zvyškom castu. Lenže Pan Máma, to je ťažká káva. Postupne stále viac a viac vulgárna elementárna babka sa mi ku koncu už len protivila. Tú hnusnú animáciu inak tiež príliš nechápem. Celkovo treba poznamenať, že isté kvality načrtnuté v prvých dvoch troch dieloch zvyšok seriálu úspešne rozmliaždil. ()

Reklama

feryk odpad!

všechny recenze uživatele

Neskutečný odpad plný fekálního a trapného humoru. Přiznám se, že jsem neviděl všechny díly, protože tohle se prostě nedá. Nemám rád humor postavený na vulgaritách a přiteplených hláškách. Pan Šteindler se zřejmě našel ve své orientaci. Seriál postrádá jakoukoliv vtipnost a je škoda času ho sledovat, pokud si nechcete přivodit žaludeční nevolnost. ()

fredisek 

všechny recenze uživatele

Nechutně výživná půda pro stereotypy. Od Heleny lehké zlepšení, ale rozhodně ne nijak výrazné. Český sitcom si za sebou táhne břemeno (a hergot velké) lidovosti. Nova zkrátka točí sitcomy pro svou cílovku, jenže tím akorát své diváky dehonestuje. Nechává je tak tam, kde asi zcela dobrovolně jsou - zavalení obyčejností. PanMáma je sice oplzlý a sprostý (což by mohlo naznačovat jistý pokus o kousavost), ale pořád si jede cestou, kterou se sitcomy Novy ubírají...totiž neříkat nic zajímavého, nic progresivního, nesmyslně se vměstnat do naprosto neuchopitelného obecného vkusu a ideálně přiživit stereotypy a předsudky. Otázkou je, co znamená obecný vkus a hlavně čemu se lidé mohou smát? Znamená to snad, že instalatér musí mít východní přízvuk, aby bylo jasné, kdo nám spravuje hajzly? Znamená to, že gay musí mít víc estrogenu než má kdejaká Paris Hiltonová na nákupech? Pak se divíme (nebo možná ne a o to je to horší), že nám tu fakt lidi z východu hajzly spravují a že gay rovná se kuřbuřt, co srká jeden manhattan za druhým. PanMáma je chvílemi vtipný, to se mu vzít nedá, ale vyčítat se mu dá - a zcela oprávněně - že je většinou příšerně hloupoučký, prvoplánový a ... hloupoučký. ()

anitae odpad!

všechny recenze uživatele

Trapárna...akorát mi to připomnělo jeden vtip: .... Manžel mě neustále zahrnoval dary. To je pěkný. Manžel mi daroval tehhle prsten, to je diamant... To je pěkný. Pak mě poslal na dovolenou do lázní do Maďarska. To je pěkný. Pak mi koupil Meďoura z Německa. To je pěkný. A co koupil manžel vám? Kurzy sebeovládání na Kladně - to je v Čechách... Ale moc vám nepomohly, viďte.. Náhodou pomohly...dřív jsem říkala:"Jdi do hajzlu..." ...a teď říkám:"To je pěkný..." ()

Galerie (25)

Zajímavosti (3)

  • V čase 18:18 Jarmila Beranová (Milan Šteindler) omylem zhasne jednu ze svíček. V dalším záběru však svíčka opět hoří, ale v následujícím záběru zase ne. (David7)
  • Aby se Milan Šteindler lépe vžil do role Jaruš Beranové, hledal inspiraci u své babičky Ludmily. (Fenk)
  • V čase 18:30 přemýšlí Jarmila Beranová (Milan Šteindler) nad správnou odpovědí v křížovce a říká: „Zácpa na osm.“ Když ale odpověď do řádku dopisuje, lze zahlédnout, že konkrétní zadání je třířádkové, nemůže se tedy jednat jen o jedno pětipísmenné slovo. (David7)

Reklama

Reklama