Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dave, Adam a Doofer jsou členy studentského spolku a mají na starosti finance. Jednoho dne je trezor prázdný, chlapci jsou obviněni z krádeže a vyloučeni jako zrádci. Jsou přesvědčeni, že zlodějem je předseda spolku Spence. Rozhodnou se dokázat svou nevinu pomocí videonahrávky. Jenže aby ji získali, musí se dostat zpátky na internát. Využijí k tomu následujícího večírku spolku, kam se chtějí dostat v přestrojení za dívky. To, co mělo trvat jeden večer, se nečekaně protáhne na zbytek pololetí. Jsou vtaženi do dívčího spolku bojujícího proti sexuálnímu obtěžování. Mladíci, kteří se jim dřív posmívali, mají nyní možnost poznat jejich problémy z druhé strany a uvědomit si, jak špatně se k nim chovali. Aby dotáhli plán do konce, musí pokračovat ve hře a udržet tajemství. Na každém kroku jim kluci dávají drsně najevo, jaké to je být neatraktivní dívkou. Druhá šance dostat se k nahrávce nastane po fotbalovém zápase. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (111)

tom88 

všechny recenze uživatele

Niekedy padne vhod takáto buranina. Je to tak trochu výplach, ale kupodivu sa na tom dá zasmiať. Celkom mi to sadlo aj keď musím uznať, že sa jedná o čistú americkú, prehnanú a naivnú stupiditu. Herci zahrali adekvátne k tomuto žánru. Scenárista si trocha uletel. Každopádne je to oddychovka nie pre každého a nie pre každú chvíľu. Ale rozhodne sa dá na tom zasmiať a to si cením, kedže je to komédia, ktorej účelom je baviť. Účel splnený. 65% ()

RomanBond007 

všechny recenze uživatele

Nadpriemerná komédia s perfektným obsadením a dôvtipom. Síce sa zdá, že je to nejaký prepadák, ale nie je to tak. Názov filmu celkom vystihli, všetko je viac než dobré. Trebalo by to vyzdvihnúť nad 50%, ale všimol som si, že väčšina nemá takú vkus ako ja. Takže, je to to lepšie, čo kedy natočili. 75%!!! ()

Reklama

Brano odpad!

všechny recenze uživatele

Keď som mal tak 15 rokov tak mi to prišlo vtipné, ale teraz už som to ani dopozerať nemohol. Tento humor už ide mimo mňa. Po väčšinu pozerania mi to pripadalo trápne. A celkovo námet ako trojica študentov sa prezlečie za ženské ma veľmi nebavila. Keby to aspoň nestalo na základoch tých typických a idiotských amerických teen filmoch. Chcel by som vidieť tie ich školy, kde každý deň je len jedna veľká party. ()

xavierr13 

všechny recenze uživatele

To je opravdu bláznivá komédia pre teenagerov, chlapci prevlečený za dievčatá poznávajú ešte len, ako sa cítia dievčatá, čo nie su krásne a nachádzajú krásu v niečom inom než len krásna tvárička, ale aj tak miestami film strašne nudí a to potom stráca tempo na celom filme *škoda*hodnotil by som lepšie *2* ()

joker2 

všechny recenze uživatele

Teenagerská komedie, která neurazí a pobaví, pokud se dokážete dívat na moderní role mužů a žen s nadhledem. Některé vtípky jsou za hranicí vkusu (např. jméno bratrstva KOK), ale je vidět, že se tvůrci bavili a pokud příjmete jejich hru, pobavíte se taky. Film má spád, je napínavý a nudit se určitě nebudete. Jinak ale souhlasím, že na "Někdo to rád horké" to prostě nemá a že český název je docela povedený. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (5)

  • Absolventi KOK (jako Daveův otec, John Kloss a další) byli všichni členové bratrstva ve filmu Zvěřinec časopisu National Lampoon (1978). Proto je zde také cameo Johna Vernona - nemocný stařík na křesle ošetřovaný Adamem, možná lépe známý jako děkan Wormer ze Zvěřince. (c.tucker)
  • Odhalené vnady Melissy Sagemiller, která hrála dívku Leah, nejsou její. Byla použita dublérka. (KdG)
  • Michael Rosenbaum nosil paruku v průběhu celého filmu, neboť jeho role v televizním seriálu "Smallville" (2001) vyžadovala, aby měl hlavu stále oholenou. On vyžadoval, že když má nosit paruku, tak jen nějakou špatnou, a proto má jako Adam takové divné vlasy. (c.tucker)

Reklama

Reklama