Reklama

Reklama

Království

(seriál)
Trailer 7
USA, (2013–2017), 57 h 12 min (Minutáž: 44 min)

Hudba:

Trevor Morris

Hrají:

Adelaide Kane, Megan Follows, Torrance Coombs, Toby Regbo, Celina Sinden, Caitlin Stasey, Anna Popplewell, Alan Van Sprang, Rossif Sutherland, Jenessa Grant (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(78)

V učebnicích dějepisu je mezi řádky skryt pravdivý příběh Marie Stuartovny. Svět ji poznal jako skotskou královnu Marii. V Království sledujeme osud dospívající Marie, mladé ale už tvrdohlavé budoucí královny, ale také krásné a vášnivé dívky, která se ocitá na samém počátku svého bouřlivého vzestupu k moci. (AXN)

Videa (136)

Trailer 7

Recenze (74)

chrispe 

všechny recenze uživatele

Když jsem to zahlídla v TV poprvé, rozhořčovala jsem se, co to proboha zase dávaj za číčovinu. Co je to tam za nesympatický ksichty, jak to, že ty dobový kostýmy nejsou vůbec dobový, muzika taky není dobová a vůbec! Co je to tam do ř-ehm-tě za vztahy. A kterej chorej mozek se na to proboha může koukat? Bla bla bla. No a pak jsem to nepřepla jednou, dvakrát a už na tu číčovinu koukám (protože mě zajímá, kdo je ta divná holka ve sklepě, co se vyklube z Temnoty apod.... samozřejmě!). A věřte mi, že to, že na to tlemím, se mi přiznává jen těžko. Neb kdyby se mě někdo zeptal, o čem to proboha je, tak po hlouhým hhhhhhhhmmmmmmm bych musela říct něco jako: Sex, lži a rock´n´roll... To víš, kameň drbe cihlu... ecetera ecetera. ()

crashy 

všechny recenze uživatele

Hodnotenie po prvej sérií. Poväčšina z vás sú nároční diváci ani ja nie som výnimkou, ale tento seriál je to pravé oddychové pre mňa. Má to zápletku, intigrii, moc, lásku a uznávam, že trošku trapnejšie efekty, čo sa týka vojen a zabíjania... ale večer po práci, keď potrebujem relaxovať to bohate stačí ...... nepotrebujem aby to malo scény ako Túdorovci alebo Hra o tróny :P však to najdem práve tam...... ()

Reklama

Fanita 

všechny recenze uživatele

Keby sa takto dievčatá chovali na dvore, tak im zotnú hlavy skôr než si stihnú vyzuť črievice... Mám z toho taký pocit, že američania si zase zobrazili do úst príliš veľké sústo a zadusili sa hneď na začiatku...Neverím ani jednému hereckému výkonu, herci sú škaredí a nesympatickí. Soundtrack je divne zvolený. Veľké sklamanie... ()

IQ Tiqe

všechny recenze uživatele

Po polovině 2. dílu: Až moc z toho čiší současné teenagerovské romance. Zasazení do 16. století je jen formální pozadí děje, doprovodná hudba by se hodila mnohem víc k nějakému současnému sladkobolnému slaďáku. Zkrátka nejsem cílová skupina (patnáctiletá holka). Když budu chtít intriky, historii a fantasy, pustím si Game of Thrones; tohle je moc roztahané a připomíná mi to telenovelu a nemíním s tím ztrácet čas. ()

Raketka29 

všechny recenze uživatele

Historie upravena po vzoru komerce. A víte co, vůbec mi to nevadí. Chcete realitu, pusťte si Tudorovce, chcete krev, prosím, Hra o trůny ... chcete si odpočinout u Mladí a neklidní za dob Stuartovců? Here we go. Popravdě nehistoričnost kostýmů mi vůbec nevadí (až na bílé svatební šaty), ale opravdu mě udivuje rozdíl v českém a americkém hodnocení. CSFD 62% IMDB 7,7/10 ()

Galerie (661)

Zajímavosti (38)

  • Adelaide Kane si pred nástupom na rolu robila o Márii Stuartovej vlastný historický prieskum. (Arsenal83)
  • Adelaide Kane sa zúčastnila konkurzu na Máriu Škótsku v čase, kedy hrala v seriáli Vlčí mládě (od r. 2011). Akonáhle rolu v tomto seriáli dostala, jej postavu z Vlčí mládě vyradili. (Arsenal83)

Reklama

Reklama