Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Milujete HO, ale má své mouchy? Zbožňujete JI, i když pořád všechno rozpitvává? Ženská logika a mužská zásadovost v praxi! Kateřina Brožová a Marek Vašut v komediálním seriálu. (TV Barrandov)

Recenze (61)

MikeCool 

všechny recenze uživatele

TV-seriál. Dobře, je to sice ze života, nutno podotknout s manželského života a tudíž se zdají různé strasti každodenního dne zábavné, protože mnozí v tom najdou sami sebe, ale to zpracování je bohužel natolik "amatérské" a dosti kýčovité, že s hodnocením musím jít velice dolů. Musím se ale přiznat, že některé, fakt některé scénky jsou trefné a povedené, až se u nich člověk pobaví. | Průměr všech zhlédnutých epizod 35% (1*) | ()

tein odpad!

všechny recenze uživatele

Brožová opět ukázala jaká je hrozná (ne)herečka a i Vašut předvedl výkon horší než v reklamě "na prostatu", která by si v porovnání s touto mozaikou trapností zasloužila Oskara snad ve všech kategoríích. Co jsem teda vůbec nepochopil je to, proč vůbec dávali na konec ty nepovedené/zkažené záběry, když už jich je vlastně celý ten díl plný tak jako tak. ()

Reklama

Gemini 

všechny recenze uživatele

Co je jednoznačně pozitivní, to je nadšení s jakým se dvojice Brožová - Vašut a Pogodová - Suchařípa navzájem špílcují, případně uvádějí třetí osoby do rozpaků. Ale bohužel je to celé neživotné, a leckdy jednoduše předvídatelné, protože jde v podstatě o letité manželské anekdoty, porůznu řazené do delších nebo kratších pásem. Někdy se totéž těsně po sobě variuje, což je dost riskantní podnik - přesně podle stylu experimentů páně Procházkových s vkusem českého diváka (viz třeba improvizační TV show-soutěž, jejíž jméno už jsem zapomněl...). Nutno ale říct, že místy jsem se opravdu pobavil - naneštěstí v poměru k celku toho dobrého bylo příliš málo. Za málo peněz... dost kolísavé množství muziky. 50%, a to jsem, jak se dívám okolo, opravdu grand:) ()

Big Bear odpad!

všechny recenze uživatele

Procházko, Procházko, proč se nedržíš divadla???!!! Velká škoda, že Brožová znovu nekandiduje za ČSSD, tohle by jim mohlo vzít pěkných pár procent ! Vašut by měl raději postarším pánům odbíhajícím na WC nabízet modré růže nebo jezdit v reklamě s kačenou po francouzských vinicích.... Tohle je opravdová hardcore TV brutka. ODPAD ()

ondrula odpad!

všechny recenze uživatele

Já ty dva nemám už dávno rád. Ona je stárnoucí zlatokopka a on je směšně se stylizující macho. A ani jeden z nich neumí moc hrát, což v kombinaci s jejich charaktery, které ztvárňují v seriálu (ona hysterická naivka a on cynický blbec), je obzvlášť výživné. Podíval jsem se ve slabé masochistické chvilce na dvě epizody, a přirozeně jsem nečekal, že to bude nějaký výkvět zábavy, ale ta opravdová pokleslost, pod kterou se podepsal Antonín Procházka, je skutečně tristní. Dokážu si představit, že se k téhle sračce všichni dotčení propůjčili pro prachy, ale neumím si představit, že by se za to nestyděli. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama