Reklama

Reklama

Úspěšný armádní inženýr (Bradley Cooper) se vrací na rodný ostrov na Hawai, na místo svých největších kariérních úspěchů. Znovu se zde setkává se svoji dávnou láskou Tracy (Rachel McAdams), ale zároveň se postupně zamilovává do své nové kolegyně (Emma Stone). (Cinemart)

Videa (1)

Trailer

Recenze (187)

Janek 

všechny recenze uživatele

Bavilo mě to víc, než ´oscarové´ a rovněž hawaiské Děti moje. Podle hodnocení je film průšvih, ale pokud pro vás Cameron Crowe něco znamená, tak vás to absolutní neočekávání může příjemně překvapit (jako mě). Jemný film, který mě nenudil ani chvilku; parádně zahráno (scény bez řečí jsou skvělé), dobrá atmosféra. Opravdu nevím, co bych vytkl. Občas je třeba vidět takovýto bezkonfliktní film (pro někoho to ´bezkonfliktní´ může být zároveň varování). ()

campix 

všechny recenze uživatele

To je tak, když člověk hledá nenáročnou a příjemnou letní komedii zasazenou do příjemného prostředí s kvalitně vyhlížejícím obsazením a také režisérem, který již svou kvalitu dávno prokázal. O to větší je pak zklamání, když volba padne na film jako je Aloha. Naprosto hvězdné obsazení mě natolik zaslepilo, že jsem věnoval 1h45m svého života této kolosální kravině. Příběh radši snad nebudu ani komentovat. Herecké výkony byly opravdu velkým rozčarováním a dialogy mezi postavami snad nemohly být více umělé a nesmyslné. Nevím jestli jsem v poslední době viděl něco tak špatného. Nebo více zkažený film se slušným potenciálem. Závěrečná záchrana světa už byl jenom hřebíček do rakve. K příštímu Crowovi budu přistupovat hodně obezřetně. ()

Reklama

Wormboy 

všechny recenze uživatele

Tazko hladat slova na film od rezisera, ktory vie natocit schopne romanticke filmy, ktory vsak musel byt pocas natacia asi v katatonickom stave. Inak si neviem vysvetlit, ako je mozne, ze na tomto filme jednoducho nefunguje NIC!!! Herecke obsadenie dava v inych pripadoch zaruku dobre odvedenej prace, avsak pod taktovkou Camerona Crowea je to vsetko zle...Chemia nefunguje ani omylom, dialogy su strojene, vyvrcholenie vztahov na zaplakanie neuveritelne...Aloha je jeden velky omyl a cierny bod vo filmografii kazdej jednej zucastnenej osoby. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Nesoustředěná "feel-good" pohoda na Havaji (s jejími mysteriózními legendami) skáče od instantní romantiky k nedořešeným citům s bejvalkou a přimíchává ještě pofidérní hrozbu soukromých zbrojařských satelitů (jj, divné). Špatně napsané ploché postavy nezaujmou a cestičku tomuhle rozbitému mišmaši neumetou. Jako určitě má své momenty a v závěru i správné emoce, ale těch aktuálních 48 % přesně odpovídá mému prázdnému dojmu. ()

Akret 

všechny recenze uživatele

Hvězdně obsazený film, který neměl ale vůbec smysluplný obsah (v podstatě obdivuji toho, kdo sepsal obsah filmu do úvodu, neboť já bych to nesvedla). Občas se mluví něco o vesmíru, satelitech a raketách (je tam asi nějaký problém) a jelikož raketa na konci vybuchne (tím, že do ní nahrajete program s dost starými písničkami), tak tam asi problém byl. Občas se mluví nesmyslné věty o místním božstvu a legendách, zakončené slůvkem „Aloha!“ (když se teda film odehrává na Havaji) a pár naprosto zbytečných osobních zápletek do toho. Žádná scéna nenavazuje ani dějem ani myšlenkou, takže když dojdete v půlce filmu, nebude vám předchozí část nijak chybět. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (8)

  • Filmovanie snímky prebiehalo na havajskom ostrove Oahu, kde sa nachádza hlavné mesto Honolulu a tiež vojenská základňa amerického námorníctva Pearl Harbor. (MikaelSVK)
  • Obsazení Emmy Stone způsobilo kontroverzi kvůli whitewashing. Její postava je v předloze na čtvrt Číňanka a na čtvrt Havajanka, což herečka ani zdaleka nepřipomíná, ani nesplňuje. Crowe se za její nepovedené obsazení následně omluvil. (hansel97)

Související novinky

Největší propadáky roku 2015

Největší propadáky roku 2015

29.11.2015

Člověk občas slýchá zábavný argument, že nemá ten či onen film předem odepisovat, ale má si na něj udělat názor až poté, co ho uvidí. Vzhledem k tomu, že jde do českých kin zhruba 250 filmů ročně (a… (více)

Reklama

Reklama