Reklama

Reklama

Úspěšný armádní inženýr (Bradley Cooper) se vrací na rodný ostrov na Hawai, na místo svých největších kariérních úspěchů. Znovu se zde setkává se svoji dávnou láskou Tracy (Rachel McAdams), ale zároveň se postupně zamilovává do své nové kolegyně (Emma Stone). (Cinemart)

Videa (1)

Trailer

Recenze (187)

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Další z řady filmu co nejspíš vznikl tak,že se sešla parta herců na dovolené a zavolala Camerona Crowe,kterého poprosila ,aby napsal rádoby vtipný ,místy romantický a někdy pseudo dramatický scénář.Přece jen se na té Havaji už asi nudili tak z toho chtěli dostat nějaký ten další milion navíc.Film opravdu o ničem a přesto s hodně známými tvářemi.Jiné vysvětlení snad opravdu není.Na tohle jít do kina tak si drbu hlavu dlouho a těch 170 kč by mi bylo opravdu líto.Za mě celkově 30% a dvě hvězdy. ()

Janek 

všechny recenze uživatele

Bavilo mě to víc, než ´oscarové´ a rovněž hawaiské Děti moje. Podle hodnocení je film průšvih, ale pokud pro vás Cameron Crowe něco znamená, tak vás to absolutní neočekávání může příjemně překvapit (jako mě). Jemný film, který mě nenudil ani chvilku; parádně zahráno (scény bez řečí jsou skvělé), dobrá atmosféra. Opravdu nevím, co bych vytkl. Občas je třeba vidět takovýto bezkonfliktní film (pro někoho to ´bezkonfliktní´ může být zároveň varování). ()

Reklama

Mr.Dogman 

všechny recenze uživatele

Nebýt té tragické zápletky o SPOILER vesmírném satelitu nabitém zbraněmi (WTF) SPOILER KONEC by to byla velice příjemná konverzačka. A přitom se dalo to mezikulturní napětí zobrazit mnohem méně WTF způsobem (pro začátek by stačilo více lidským) a Aloha mohla aspirovat i na pár ocenění. Tak trochu promarněná šance, kterou sice Crowe vycítil, ale naprosto pohřbil. ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Cameron Crowe už musí točiť len dokumenty o jeho (a mojich) obľúbených kapelách, alebo nejaké hudobné filmy. To, že túto ultra mega sračku režíroval a ešte aj napísal tento človek je pre mňa trochu šokom. Už dávno som tak tuho nebojoval s mojim základným princípom "dať filmom šancu až do konca" a mal som chuť sa na to vykašlať už niekde v tretine. Ešte aj Emma Stone tu je preafektovaná a na facku...Dávam milosrdný pol bod za cca tri podarené scény + pol boda za pár záberov Oahu (ten z Diamond Headu nad Waikiki je presne taký istý ako moja fotka z toho miesta:) Ešte, že máme tú nostalgiu... ()

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Politika, armáda, rakety a láska na Hawai podané jako takové odlehčené drama, či co. Mám tyhle mezitvary docela ráda, ale po shlédnutí Aloha jsem si řekla jen: proč? Vlastně to bylo už během sledování. Nic mi to nevzalo, ale taky mi to nic nedalo. Jsem mrzutá tim víc, že jde o režii Camerona Crowea. Kam se poděli okouzlující Singles? Kam se poděla podmanivost Almost Famous? Každý jeho další film je mi vzdálenější. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (8)

  • Film je možné nájsť aj pod viacerými alternatívnymi názvami, ako napr. Deep Tiki, Hawaii, Untitled Cameron Crowe Project, Welcome Back či Volcano Romance. (MikaelSVK)

Související novinky

Největší propadáky roku 2015

Největší propadáky roku 2015

29.11.2015

Člověk občas slýchá zábavný argument, že nemá ten či onen film předem odepisovat, ale má si na něj udělat názor až poté, co ho uvidí. Vzhledem k tomu, že jde do českých kin zhruba 250 filmů ročně (a… (více)

Reklama

Reklama