Reklama

Reklama

Babovřesky 3

Trailer 2

Obsahy(1)

Příběh začíná tam, kde druhý díl skončil: Horáčková vybíhá z domu naproti mladé dámě, která přijela do Babovřesek. Místní drbny, které se sběhly na náves, v ní poznaly sestru Glorii. Ta se (po vzoru faráře Petra) rozhodla vystoupit z řádu a zůstat v Babovřeskách. Zápletka se točí okolo pomsty starosty Stehlíka a místních chasníků Horáčkové... do vesnice se vrací kontrolor Dodo. Není sám, přijíždí s ním jeho manželka, která Stehlíkovi zajistí dotaci, díky níž starosta může poslat všech sedm místních drben k moři... Akce „likvidace bab" začíná. A nad tím vší bdí nový farář, který přijel do vesnice nahradit páter Petra.... (Falcon)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (331)

Michi88 

všechny recenze uživatele

Nejlepší díl série. Konečně jsem se u tohoto filmu zasmál víckrát než jednou. Největším plusem byla Tereza Bebarová, po ní Veronika Žilková nebo Lucie Bílá a ani ostatní nebyli špatní. Hodně mě potěšila absence otravného Dolanského. I když ke konci začínal přibývat takový ten laciný humor, který už ani mě nepřijde vtipný, tak zbytek byl dobrý. Ovšem série Babovřesky ani zdaleka nemají na Kameňák nebo Slunce, seno. ()

danielosbourne 

všechny recenze uživatele

Nebudem si nic nalhávat. Stejně jako první díl, ani třetí díl nemá žádný náznak jakéhokoli, hlubšího děje. Ale něco musím filmu nechat. Docela sem se někdy té trapnosti zasmál a některé scény pobavily. Nebudu dávat odpad, který dávám jen filmům, které nemohu dokoukat a ani mě nerozesmějí, takže dávám symbolické, slabší dvě hvězdy. ()

Reklama

Drom odpad!

všechny recenze uživatele

Šmarjá, to byl ale biják. Nebo snad doják? No na prachy určitě. Je vidět, že pan Troška prochází obdobím sebereflexe a uvědomuje si, že na konstrukci příběhu ve své pokračující stařecké senilitě už nějaký ten pátek nemá. Proto ho pro jistotu ve svém dalším kritikou opěvovaném díle Blábolvřísky 3 vynechal. Také si uvědomuje, že trapné přehrávání stálého osazenstva oblíbených telenovel pod jeho vedením není to pravé, takže vynechal i to. A konečně mu též došlo, že už po několikáté za sebou slepit film z řady milión let starých nevtipných vtipů přestává být dostatečně trapné, proto vynechal i oblíbené ruiny humoru. Nakonec tedy nezbylo, než tu páchnoucí beztvarou hroudu vycpat a roztáhnout za hranici soudržnosti a řádně nadopovat průmyslovými barvivy. Výsledkem je předvídatelný mix přesvětlených výjevů, ve kterých jsou tak intenzivní barvy, že zelená tráva má radioaktivní nádech a cikánky s královnou Bílou jsou bílé, že by skoro zaplesal i kdejaký pravý árijec. Před kamerou se plouží a poskakují jakési postavičky, zřejmě neherci, blábolí a vřeští, pitvoří se a směřují odnikud nikam. To ale naštěstí nijak neovlivňuje úspěšnost product placementu a celkovou absurditu představy, že se jedná o film a navíc komedii. Ubohost a sterilnost se podařilo vypilovat tak dokonale, že i největšímu nenávistivci a mudrlantovi (mě) se nedaří vysmívat se pitomosti této kinematografické nehody a jediným pocitem tak je éééh?. Nebo tak něco, protože poslední útržkovité vzpomínky se vypařují rychleji, než ředidlo, který realizační tým při natáčení čuchal. Každopádně to ale bylo horší, než první Kameňák a pan režišér opět překonal jednu laťku. Byla to určitě dřina, gratuluji! ()

PetkaW. odpad!

všechny recenze uživatele

Už dlouho se mi nestalo, abych u sledování filmu cítila, jak mi odumírají mozkové buňky a klesá IQ. Vzpamatovávala jsem se ještě dlouho po zčernání obrazovky značící konec filmu. Přítel měl z téhle parodie na cokoliv, co má připomínat film, dokonce noční můry, ve kterých vylézaly babči v neoprénu z jejich rybníčku na zahradě. Tohle prostě ne, ne, ne a NE! Pane Troško, měl byste se sebou něco začít dělat, nebo už netočit. Vaše filmy jsem měla ráda, jak komedie, tak pohádky, ale tohle je vážně moc. ()

Redi

všechny recenze uživatele

Na Babovřeskách je výborné to, že je díky nim v komentářích, nebo i v hodnocení uživatelů, vidět, kolik je tady na csfd choromyslných jedinců aneb "budu na to pořád plivat, jaký je to odpad, ale jsem schopný se na to pořád dívat a klidně si zajít i do kina", pokud to teda alespoň ti dementi vůbec viděli. Všichni tito inteligenti si ani neuvědomují, jak by se do tohoto hovna jako postavy náramně hodili :) ()

Galerie (46)

Zajímavosti (6)

  • Ve scéně, kdy Jarmila Bursová letí na padáku, ve skutečnosti stála na zemi, kameraman ležel pod ní v písku a pomocníci drželi ve vzduchu padák. Ve skutečnosti chtěla opravdu letět, ale tvůrci to kvůli bezpečnosti nedovolili. (Busmart)
  • Tereza Bebarová, jež ztvárnila Drahoslavu Dočistilovou, je v závěrečných titulcích uvedena jako „Nesmysl“. (rakovnik)
  • Kromě jihočeských lokací štáb natáčel i v tureckém Side. (jenik71)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno