Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jubei je nindža, kterého si můžete najmout za peníze. Jeho schopnosti a dovednosti ovládání meče jsou výjimečné. Okolnosti ho donutí k tomu, aby jednomu staříkovi pomáhal zlikvidovt osm ďáblů Kimon. (sheen)

Recenze (140)

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Tenhle styl anime fakt můžu, kdo z nás chlapů taky ne, že? Je to akční, je to sexy, prvky fantasy, kung-fu a ninjitsu. Všechno co to potřebuje. Pak už klasika. Silný hrdina, pomoc, kde je potřeba a velmi silný nepřítel. Takových už bylo, ale tento film tohle všechno dokázal skloubit takovým stylem, že hned od začátku nenechá diváka vydechnout a drží ho ve skvělé atmosféře. Velká škoda krátké stopáže. Mít to 120-130 minut, jistě by se příběhu nic nestalo. ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Yoshiaki Kawajiri .. Nejlepší anime, které jsem doposud viděl. Vyšperkovaná manga mytologie umně namíchaná s ninja master uměním. Vizuální stránku nemá cenu vychvalovat, je bezchybně úžasné, jak se na takové dílo sluší a patří. S přičtením výborného příběhu, cool postav, litých soubojů s množstvím krve a sexuálního násilí musí i pozdější Vampaia hantâ D smeknout svůj klobouk.. ()

Reklama

VanTom 

všechny recenze uživatele

Drsné a dospělé anime, kde se krví a nahotou nešetří, se standardním příběhem a velmi zajímavými postavami. Proto mě trochu štvalo, že i když každý z osmi démonických záporáků disponuje úžasnou a originální superschopností, souboje s nimi jsou až na výjimky hodně krátké a jinak se vůbec neprojeví. Ale celkově super. ()

yossarian- 

všechny recenze uživatele

Jubei je frajer co chodí po kraji a za mrzký peníz dává na frak padouchům a ještě u toho trousí drsné kecy. Prostě hrdina jak má být. Vizuální zpracování nemá chybu a krev teče proudem.To vše tvůrci doplnili zajímavím příběhem a sem tam se objeví nejaká malovaná nahotinka, z čehož plyne, že film nemá chybu:-) ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

óch, tak toto je jeden z najlepších samurajských anime filmov aké boli kedy ,podľa môjho vkusu, natočené. Má to presne všetky prvky ktoré by som rád v takýchto fantasy epických anime z Japonskej kultúry rád videl. Zaujímavé a silné charaktery, mocné monštrá a protivníci, intrigy, láska, zrada, veľa súbojov ešte viac krvi a málo omáčky okolo toho. Ninja Scroll má toto všetko, takže pokiaľ máte tieto prvky radi ale nie ste do Japonskej či anime kultúry fanatik ako ja a nechce sa vám prehrabávať hodinami a hodinami filmov, tak určite siahnite po tejto snímke. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (4)

  • Postava Júbei Kibagami je inspirována skutečnou historickou postavou Jagjú Júbei Mitsujošim, který v období Meidži patřil mezi nejslavnější a nejlepší samuraje své doby. (oje)
  • V domovském Japonsku nebyl film zdaleka natolik úspěšný a tak dobře hodnocen jako v USA. (Hromino)

Související novinky

Festival japonského filmu a kultury EIGASAI

Festival japonského filmu a kultury EIGASAI

17.01.2014

Ve dnech 22. – 28. ledna 2014 ovládne pražské kino Lucerna 7. ročník festivalu japonského filmu a kultury EIGASAI 2014. Návštěvníci se mohou těšit na 16 jedinečných filmových projekcí a bohatý… (více)

Reklama

Reklama