Reklama

Reklama

Ve filmu „Zpátky do ringu", hrají Stallone a De Niro Henryho „Razora" Sharpa a Billyho „Kida" McDonnena, dva pittsburské boxery, jejichž zavilá řevnivost na sebe upoutala pozornost celého národa. V době své vrcholné slávy ve vzájemných zápasech jeden druhého porazili, ale v roce 1983, v předvečer jejich rozhodujícího třetího utkání, Razor nečekaně oznámil odchod do penze bez udání důvodů svého rozhodnutí a vlastně tak knokautoval kariéru svou i svého rivala. O třicet let později jim boxerský promotér Dante Slate jr. s vidinou velkého zisku učinil nabídku, kterou nemohli odmítnout: vrátit se do ringu a jednou pro vždy určit vzájemné skóre. Ale možná nebudou muset čekat tak dlouho: během jejich prvního setkání po letech se otevřou staré podebrané rány a propukne bezděky legrační pranice, do které se okamžitě zapojí i ostatní. Okamžité šílenství na sociálních sítích promění místní zápas z nevraživosti na hlavní událost kanálu HBO, kterou si nikdo nesmí nechat ujít. A tak když dokáží přežít trénink, možná se nového zápasu skutečně dožijí. (Warner Bros. CZ)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (676)

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Zúrivého býka som síce nevidel, no za to Rockyho mám napozeraného od spodu po vrch. Grudge Match neoplýva v podstate ničím originálnym, miestami odkazuje na snímky z ktorých vychádza (aspoň teda odkazy na Rockyho som spozoroval), pričom herecká dvojka udržuje film nad priemerom. Nenudíte sa a to je podstatné, i keď po premietaní nebudete o nič múdrejší ani kultúrne obohatenejší. ()

Aky 

všechny recenze uživatele

Komický je už námět. Když se na něm vystaví jednoduchoučký příběh, který má spád a vtipné dialogy (což mít musí, neboť pointa je snadno vytušitelná), vloží se na bedra hereckým hvězdám ochotným dělat si srandu i ze svého stáří a všechno se to udělá s americkou profesionalitou, pak, alespoň pro mne, to vydá na 80%. ()

Reklama

Krouťák 

všechny recenze uživatele

Popravdě ? Ve chvíli, kdy jsem poprvé zahlédl obsazení a námět, v duchu jsem se tvůrcům od srdce vysmál.. Nakonec to ovšem není takové utrpení, ba naopak. Kýčovitých momentů se sice najde vícero, ale tomu se asi vyhnout ani nešlo a nutno říct, že chlapci na stará kolena vytřískali z potencionálního p*ůseru maximum. Když jsme mohli "přehnané moralizování" odpustit Rockymu, nevidím důvod, proč bychom nemohli z nostalgie přimhouřit oči i tentokrát a užít si tuhle odpočinkovou jednohubku - 70%. PS: Hart svého černocha trošku přehrával ;) ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Expendables (2) byli přinejmenším z poloviny myšleni vážně, proto v nich pokusy o humor ne vždy fungovaly. Grudge Match je v prvé řadě komedie, přičemž obstojně vystupňovaná dramatická linie slouží až jako přidaná hodnota. Humor zde opravdu funguje, Peter Segal má cit pro vypointované gagy i fungující hlášky. A v momentě, kdy už se stává film příliš stupidním, zaútočí na vás element nostalgie, díky kterému vypustíte rozum z hlavy a necháte se unášet příjemnou retro zábavou... 7/10 ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Pozornější divák už v prvních minutách filmu pozná, co pro fanoušky Alienů a Predátorů znamenalo natočení filmu Alien vs. Predator - spojení dvou samostatných filmových legend. Zde v rámci boxerských příběhů sblížili své fanoušky Rocky a ten zuřící býk DeNiro. U toho se jeden hned zaraduje, že jsou zpátky a umí si ze sebe udělat srandu a to podotýkám, že vkusně. Snimek je úplnou fantazií pro ty, kteří tyhle dva staříky mají skutečně rádi, ne jen je, ale i jejich filmy. Pro ně se tu vše zrcadlí v jeden pěkný obraz a je to taková tečka za jejich kariérou, i když víme, že zdaleka neskončila. Zvláštní, jak to vše do sebe zapadlo a nebylo to trapné. Ačkoliv se víc zasměju u jedné epizody Californication, nezdráhám se doporučit pro zábavnost. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (29)

  • Závěrečný match se odehrál v Consol Energy Center, což je domácí aréna Pittsburghu Penguins. (Punisher)
  • Natáčení probíhalo na konci roku 2012 v New Orleansu a Pittsburghu. (jenik71)
  • Ve filmu se objeví i legenda boxu Roy Jones Junior. (The Viper)

Související novinky

Nicolas Cage v Expendables 3 – potvrzeno!

Nicolas Cage v Expendables 3 – potvrzeno!

06.11.2012

Expendables 2 už v tržbách o několik milionů překonali jedničku a diváci jsou většinou spokojení. Že bude trojka, o tom se mluví už několik měsíců, ale až teď to Sylvester Stallone oficiálně potvrdil… (více)

Reklama

Reklama