Reklama

Reklama

Ve filmu „Zpátky do ringu", hrají Stallone a De Niro Henryho „Razora" Sharpa a Billyho „Kida" McDonnena, dva pittsburské boxery, jejichž zavilá řevnivost na sebe upoutala pozornost celého národa. V době své vrcholné slávy ve vzájemných zápasech jeden druhého porazili, ale v roce 1983, v předvečer jejich rozhodujícího třetího utkání, Razor nečekaně oznámil odchod do penze bez udání důvodů svého rozhodnutí a vlastně tak knokautoval kariéru svou i svého rivala. O třicet let později jim boxerský promotér Dante Slate jr. s vidinou velkého zisku učinil nabídku, kterou nemohli odmítnout: vrátit se do ringu a jednou pro vždy určit vzájemné skóre. Ale možná nebudou muset čekat tak dlouho: během jejich prvního setkání po letech se otevřou staré podebrané rány a propukne bezděky legrační pranice, do které se okamžitě zapojí i ostatní. Okamžité šílenství na sociálních sítích promění místní zápas z nevraživosti na hlavní událost kanálu HBO, kterou si nikdo nesmí nechat ujít. A tak když dokáží přežít trénink, možná se nového zápasu skutečně dožijí. (Warner Bros. CZ)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (676)

sepp 

všechny recenze uživatele

S prominutím, ale takovou sračku jsem už dlouho neviděl. To není ani komedie, ani snímek o boxerech v důchodu, ani mock mash-up na Zuřícího býka a Rockyho. To je prostě ukecanej paskvil s tak nudnejma scénama a hlavně dialogama tak nudně plynoucíma, jako Botič v pražskejch Nuslích v srpnu. 1/10 would puke. ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Tak tomuhle já říkám správňácké adieu Roberta se Slyem s filmovým boxerským ringem, Trochu jsem se obávala trapností v jejich věku střihnout si tuhle závěrečnou tečku, ale oba dva sedmdesátiletí kluci mně ukázali kam mám se svými obavami jít:-). Šla jsem do Grudge Match hlavně kvůli Robertovi, přece jen jsou mně jeho role bližší a musím říct, že do toho dal maximum, když vezmu v úvahu i celou přípravu na tuhle roli, která musela být sakra poctivá. A Sly s tím svým nenahraditelným hlasem a fasádou byl taky nepřekonatelný. Ona to vlastně ani tak nebyla sportovní záležitost jako spíš ta srdeční, navíc vkusně naservírovaná bez zbytečné explicity, s bezvadnýma hláškama a já si vysloveně libovala v tom jejich hereckém, vyzrálém kumštu. Kim Basinger celý film zjemnila svojí postavou a já už nemám co dodat. Vtipná, milá oddechovka, prostě kluci bylo to fajn rozloučení a za to já dám s chutí plnou palbu. ()

Reklama

Radek99 

všechny recenze uživatele

Naprosto přímočaře odzbrojující pocta žánru. Sylvester Stallone vs Robert De Niro, tedy Rocky vs Zuřící býk. Tvůrci ale naštěstí pochopili, že uctít legendy nelze dramatickým obloukem ani akčně-sportovními výkony a ohlédli se bez trapného pomrkávání jednoduchým rastrem komedie. A tahle optika funguje opravdu spolehlivě. S velkým nadhledem se tak přistupuje k prvoplánově klišoidní látce a film se celkem umně proplétá mezi pastmi, které podobná nostalgická ohlédnutí přinášejí. Souboj dvou filmových boxerských legend pak funguje především ve verbální rovině, v té fyzické už je filmová realita na samé hranici přijatelnosti, naštěstí se ale pocitům trapnosti dokázali tvůrci i oba slavní herci nějakým zázrakem vyhnout. Příjemné jsou odkazy k původním kultovním filmům (Stallone chce zase v mrazáku při tréninku boxovat do flákot masa, při zápase mu krvácí a nefunguje jedno oko atd.), stejně jako ta omáčka okolo, příjemné je vidět staré pány, jak se ještě naposled snaží dát o sobě vědět, překvapit a nebojí se při tom sami sebe shodit, udělat si ze sebe legraci...což je velmi oceněníhodný postoj. Jedině snad na samém konci bylo toho patosu přeci jen přespříliš, to se asi Peter Segal náhle rozpomněl, že je národností Američan, jinak ovšem vše funguje v snesitelném módu. Film nesoucí se na vlně nostalgie, která je poslední dobou hodně in a v módě, oldschool je znovu cool a to je v éře kultu věčného mládí velmi dobrá zpráva... ()

Hunt 

všechny recenze uživatele

Tvůrci zvládli žánr na výbornou, nenudí a servírují nám chutné menu, které sice vychází ze starých receptů, ale o to víc má kvalitní základ, je velice chutné, přísady navzájem ladí, má šmrnc, není mdlé ani překořeněné a je znát, že kuchař si dal práci! Na hlavní dvojici hvězd je opravdová radost se dívat - jsou to hvězdy prvotřídní svítivosti - díky za příjemný zážitek v kině! ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Rocky vs. Lamotta si dávají na hubu v poměrně slušné komedii o rodině a sportovním duchu. Celým filmem se táhne příjemný old-school odér a Sly i De Niro si ze sebe i ze svých slavnějších rolí dokážou udělat srandu. Vedlejší party jsou velice dobře obsazené, nejsympatičtější je jednoznačně synátor Jon Bernthal a dědula Alan Arkin. Nebýt tak toho velkého mínusu v podobě užvaněného, debilního černocha... Nemám televizi. Oblbuje to. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (29)

  • Pred zápasom na konci filmu dáva Louis (Alan Arkin) v šatni Razorovi (Sylvester Stallone) rady, pričom si môžete všimnúť, že má holé ruky. Hneď ako si k Razorovi sadne na lavičku, položí mu ruku na rameno, na ktorej už má ale natiahnutú gumenú rukavicu. Po strihu rukavica opäť zmizne. (Johnny.ARN)
  • Natáčení probíhalo na konci roku 2012 v New Orleansu a Pittsburghu. (jenik71)
  • Snímka vyšla aj pod alternatívnym názvom Revenge Match. (MikaelSVK)

Související novinky

Nicolas Cage v Expendables 3 – potvrzeno!

Nicolas Cage v Expendables 3 – potvrzeno!

06.11.2012

Expendables 2 už v tržbách o několik milionů překonali jedničku a diváci jsou většinou spokojení. Že bude trojka, o tom se mluví už několik měsíců, ale až teď to Sylvester Stallone oficiálně potvrdil… (více)

Reklama

Reklama