Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Kdyby Marta a Věra nebyly zaměstnankyně slevového portálu leeevne.cz, neměly by nic společného. Rozděluje je jejich zcela odlišný přístup k životu. Marta (Bára Poláková) věří, že dělá práci, která má smysl a pomáhá lidem lépe žít. Když má vše systém, je šťastná a plná iluzí. Věra (Sabina Remundová) má nedozírné zkušenosti, a proto žádné iluze. Improvizace je její radost a zároveň recept na přežití v jakýchkoli podmínkách. Majitel firmy Brouček (Pavel Liška) je podlý skřet převlečený za manažera, který nejraději řídí, šmíruje a šikanuje své dvě zaměstnankyně. (Česká televize)

(více)

Videa (20)

TV spot 12

Recenze (138)

Calabria 

všechny recenze uživatele

Po 5 minutách to vypadá jako by to mělo být extra trapny, ale ve finále jsem se hrozně nasmál, což se mi u jinýho českého seriálu kromě comebacku ještě nestalo. Ale nebýt Pavla Lišky by to prostě nešlo. Viděl jsem 6 dílů na YouTube z 2. Série a až ji dojedu tak jdu 100% na 1. Sérii na česká televize. 90% 4.10 - viděl jsem všechny díly asi 3x a ten dnešní taky. A musím říct že se dalšího dílu nemůžu dočkat. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Pojďme si už konečně říct, že neumíme dělat sit-comy , vyprdněme se na to a radši investujme svou energii do nekonečných seriálů (nejlépe z nemocničního prostředí).....ty taky stojí za =každý si doplní=, ale alespoň mají svůj pravidelný odbyt (bohužel). Ne vážně, tohle není formát pro naši malou zaprděnou republičku a je jedno jestli je pod tím narýsované Kolečko nebo další variace na Lišku obecnou (latinsky Vulpes nezcelasprávněartikulális). Přitom je to tak snadné, vždyť už čtyřicet let víme co sluší naší tuzemské seriálověkomediální produkci (mám na mysli např. Chalupáře nebo Takovou normální rodinku) a Petr Kolečko v Okresním přeboru nebo Čtvrté hvězdě dokázal, že zatraceně dobře ví. ()

Reklama

wwwFINKcz 

všechny recenze uživatele

Já se tolik těšil. Dokonce jsem viděl rozhovor se S. Remundovou na ČT24, a říkala doslova: že snad lepší scénář nečetla, a že do toho musela jít. Pak prý dokonce pouštěla sestříhanou verzi mamince (Janžurce, každý ví, že) BYLA PREJ NADŠENÁ .. no... tak jsem čekal opravdu nářez. Nekonal se. Absolutně plitký (teď jsem málem napsal humor) ... plitký nehumor. Jen placaté tlachání. Ani náznak toho, že by mi to vykouzlilo třeba jen sebemenší úsměv na mém hnusném xichtě. Nemyslím si, že tím, že jsem odkojený monty pythonama, nebo marx brothers bych byl zhýčkaný. Naopak, spíš vycvičený pro všeliké vtípky "nadruhou", i "natřetí", no fakt někdy i na čtvrtou a půl. Ale tohle ne ne a ne a nenene. Dokonce ani Liška a Poláková, jež mám oba docela rád, to prostě nezachrání. Humor tupost, scénář dutost, statická kamera krutost, režie marnost. Pro mě odpad. Ještě dodávám, že taková vhodná americká paralela jsou Dvě Socky (a důůůůůůůůrazně upozornňuji, že pouze v originále to má smysl sledovat!!) a jak jsem měl z tohoto humoru despekt a apriori ten seriál odmítal, dostal mě do kolen svou lidskostí, citlivostí, vtipem a paradoxně i skutečnou láskou. Takhle by měl vypadat scénář (alespoň, co se týče dramatizace dialogů). ()

Cesty timem odpad!

všechny recenze uživatele

Hele neserte mne s tím smíchem v pozadí! Ať by to bylo sebelepší, pokud je tam smích v pozadí, který vynalezl nějaký amík pro americký diváky, který jsou na tom jenom o trochu líp, než hráči americkýho fotbalu, který jsou úplně vydlabaný (dle seriálu Dabing street a což potvrzuji a jsem na stejné vlně s Dejvicemi), a čecháčci se musí po těch amíkách opičit a mají za to, že i český diváci jsou tak vydlabaný, že je musí smích v pozadí nakopnout, aby věděli kdy se jako mají smát, tak tomu dávám odpad! Smích v pozadí mne irituje a vypínám tečka! ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První díl a jsem docela překvapen. Až minusová očekávání lehce rozptýlily vtipy jako krysy člověka sežerou jen ve smečkách, konec pracovní doby a nebo i Pavel Liška se svým knírkem a návštěvou židovského hřbitova (nebo čehoto). Určitě zvládnu další díl(y). Za celkovým hodnocením stojí u většiny asi podobné předsudky, jaké jsem měl já. Ale Remundová je tu skvělá a humor je takový ze života se špetkou zveličování. ()

Galerie (205)

Zajímavosti (5)

  • V díle "Vstřebávání! Věra (Sabina Remundová) líže nanuk, který se během scény zvětšuje a zmenšuje, přestože by se měl zmenšovat. (Chip89)
  • Exteriér fiktivní kanceláře Leeevne.cz se nachází na Vinohradech, v ulici U Zvonařky. (hermiona)
  • Doménu Leeevně.cz si zaregistrovala Česká televize a využila ji jako fiktivní rekvizitu seriálu. (MTHRFCKR)

Reklama

Reklama