Reklama

Reklama

Už dost, šéfe!

(pořad)
  • Slovensko Tak už dosť, šéfe!
Reality-TV
Česko, 2013, 6x51 min

Režie:

Vít Klusák

Účinkují:

Zdeněk Pohlreich

VOD (1)

Obsahy(1)

Nová série návratů do podniků, jež znáte z pořadu Ano, šéfe!, společně s oblíbeným šéfkuchařem a moderátorem Zdeňkem Pohlreichem. (oficiální text distributora)

Recenze (63)

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Šestej díl je vyjímkou, která potvrzuje pravdilo a která dokazuje za prvé mně, že reality show nemusí být sračka, za druhé obecně, že prostě tento koncept je vyjímečnej a hlavně, že když se chce, tak je dokonale funkční a smysluplnej. Polhreich už tady hraje místy druhý housličky, ale právě v těch momentech ho nahrazují jiní, vděční, pracovití a úspěšní. Plná nutná! ()

vesper001 

všechny recenze uživatele

Šéf se vrací na místa přečinů proti gastronomii a zjišťuje, která území se mu v rámci křižácké výpravy proti břídilům, čuňasům a nešťastníkům za sporákem podařilo dobýt a obrátit alespoň na slušnou, když už ne na pravou kuchyni, a kde to naopak nešlo ani po zlém. Průměrně empatického diváka původní řady samozřejmě zajímá, jak její aktéři dopadli – v čím větším loji se nacházejí, tím větší divácký zážitek – a tvůrci to dobře vědí (proto také byla první na holení legendární brněnská myčka peněz). Vzhledem k letitému vývoji lze odhadnout, že po šesti až osmi řadách Už dost, šéfe! bude následovat stejný počet dílů tentokrát ze zákulisí natáčení a pak možná reality show Vyvaření o vysmažených, vypečených a podušených lidských zdrojích. ()

Reklama

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Všeobecně mám u jakýchkoliv seriálů, reality-show a tv-pořadů rád tzv. reuniony - česky tedy opětovné shledání. Nová odnož Šéfa Polreicha je v podstatě celá o reunionech. Šéf se vrací do dřív navštívených podniků, kde to né vždy vypadalo jako v restauracích. Zajímavý koncept, který by mohl fungovat a to především pro příznivce "Ano, šéfe!" a pro ty, kteří si předešlé díly pamatují a spojí si je s tímto novým pořadem. ()

Zemi11 

všechny recenze uživatele

Hm, tohle sice ne... Zdendovi jsem vděčný, že mě naučil jíst. Už bych nepozřel něco tak odporného, jako je "šunka" z pultu v Albertu, Blille nebo snad dokonce Tescu. Vše vakuované, přečíst složení a pod 85% poctivosti nechodit - ten rozdíl je zatraceně moc znát! A to jsem prosím chudý student. Díky, Zdeno. ()

Bukk 

všechny recenze uživatele

V tuto chvíli jediný pořad na českých stanicích, o který když přijdu, tak si ho vyhledám, abych se podívala. Což je vlastně úspěch samo o sobě. Zatím nejsuverénnější návrat ke Kuřeti byl skvělý, jde vidět, že Zdenda opravdu některým lidem dokázala ukázat správný směr nebo aspoň rozšířit povědomí o takhle rodinných podnicích. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama