VOD (1)
Obsahy(1)
Nová série návratů do podniků, jež znáte z pořadu Ano, šéfe!, společně s oblíbeným šéfkuchařem a moderátorem Zdeňkem Pohlreichem. (oficiální text distributora)
Recenze (63)
Může vykládat a krájet/sekat/potírat/míchat cokoliv a stejně člověk dostane solidní chuť. Pohlreich to prostě má v sobě a evidentně ještě neztratil chuť dál kafrat hospodským do života. A právem se stal největším tahákem pořadu. Dál tak mění zaběhnuté pořádky a oblibu ve smaženém sýru i mdlé obloze, je u toho trefný, ultravtipný a zraje jako víno. Tenhle chlapík s neuhlazeným slovníkem (evidentně nejen) mě prostě baví. ()
Už dost šéfe je ve zkratce řečeno pokračování pořadu Ano, šéfe! Nicméně se jedná o návraty, kdy se Zdeněk Pohlreich vrací do restaurací, které dostaly hvězdu, ale i nedostaly. Za mě zajímavé pojetí pořadu, celkem vzato i super výběr restaurací. Hlavně mě potěšil návrat ke Zběhlíkovi, U Štěpána nebo na Vlčárnu. Bohužel obrovská škoda, že se neudělali návratové díly i jinam a že to má tak málo epizod. 85% ()
Populární kuchař s jadrnou mluvou se vrací na místo činu i s jeho frekventovaným "ty vole". Zdeněk Pohlreich dobře si vědom, že jeho posláním je obrážet tuzemská restaurační zařízení nenacházející se zrovna v ideálním stavu, zažívá dejavu a po letech se vrací do restaurací, ve kterých už jednou byl, a kterým dává druhou šanci na udělení hvězdného certifikátu, který na vchodové dveře z nějakých důvodů tehdy nepřilepil. Začínalo se v Brně, a to konkrétně v kdysi proslulé a luxusní restauraci "Bohéma", kterou předchozí majitelé-bubáci dostali na dno. S novou (prsatou) šéfovou má přijít zázrak v podobě renovace zašlé slávy a Zdeněk jako poradce pro vyšší návštěvnost spojenou s kvalitními pokrmy i obsluhou, se ksichtí, kulí oči a novou majitelku by pro její asertivnost nejraději přizabil. Nebyl by to ani on, kdyby neopomenul suše hláškovat, i když zatím o něco méně a nepodělil se o několik cenných rad. Měl jsem pocit, že show se z tohoto pořadu udělá, jen když to chce její hlavní agitátor, kterému asi taky došlo, že pořad už nemá výrazně kam posunout, a v podstatě se opakuje zaběhaný formát ze spřízněného "Ano, šéfe!". Pokud ale potencionálním divákům tohle pokračování pomůže orientovat se v kvalitě restaurací a jejich služeb, tak prosím. I když po restauracích tolik nechodím, tak si nezařvu "Už dost šéfe!" a třeba se i nechám inspirovat. Ale zase až tolik tenhle pořad nežeru. A paní gastronomii, na rozdíl od vyhlášeného kuchaře Pohlreicha, zásadně vykám. Mé hodnocení: 60% ()
Šéf se vrací na místa přečinů proti gastronomii a zjišťuje, která území se mu v rámci křižácké výpravy proti břídilům, čuňasům a nešťastníkům za sporákem podařilo dobýt a obrátit alespoň na slušnou, když už ne na pravou kuchyni, a kde to naopak nešlo ani po zlém. Průměrně empatického diváka původní řady samozřejmě zajímá, jak její aktéři dopadli – v čím větším loji se nacházejí, tím větší divácký zážitek – a tvůrci to dobře vědí (proto také byla první na holení legendární brněnská myčka peněz). Vzhledem k letitému vývoji lze odhadnout, že po šesti až osmi řadách Už dost, šéfe! bude následovat stejný počet dílů tentokrát ze zákulisí natáčení a pak možná reality show Vyvaření o vysmažených, vypečených a podušených lidských zdrojích. ()
Tenhle pořad by se taky mohl jmenovat "Pohlreichovy věčné návraty", "Tentokrát už opravdu naposled" aneb "Jak si Zdenda do huby nasral". První díl z památečné restaurace Bohemia je skutečně výživný, neboť představuje šílenou, hysterickou Slověnu, která zoufale potřebuje pro svůj podnik reklamu, nafoukanýho Pohlreicha, kterej se předvádí snad ještě víc než jindy a taky výbornou babku - matku bývalýho šéfa podniku, která se pro mě stala hlavní hvězdou večera. No je to ovšem stále ještě solidní zábava a pořád povedenější projekt než ostudný přehmat jménem Česko vaří s Pohlreichem. Jednu * navíc dávám za tu obrovskou brněnskou nostalgii, kterou asi pociťuje každej bejvalej brněnskej student. ()
Galerie (8)
Photo © Archiv TV Prima
Reklama