VOD (1)
Obsahy(1)
Nová série návratů do podniků, jež znáte z pořadu Ano, šéfe!, společně s oblíbeným šéfkuchařem a moderátorem Zdeňkem Pohlreichem. (oficiální text distributora)
Recenze (63)
Všeobecně mám u jakýchkoliv seriálů, reality-show a tv-pořadů rád tzv. reuniony - česky tedy opětovné shledání. Nová odnož Šéfa Polreicha je v podstatě celá o reunionech. Šéf se vrací do dřív navštívených podniků, kde to né vždy vypadalo jako v restauracích. Zajímavý koncept, který by mohl fungovat a to především pro příznivce "Ano, šéfe!" a pro ty, kteří si předešlé díly pamatují a spojí si je s tímto novým pořadem. ()
Může vykládat a krájet/sekat/potírat/míchat cokoliv a stejně člověk dostane solidní chuť. Pohlreich to prostě má v sobě a evidentně ještě neztratil chuť dál kafrat hospodským do života. A právem se stal největším tahákem pořadu. Dál tak mění zaběhnuté pořádky a oblibu ve smaženém sýru i mdlé obloze, je u toho trefný, ultravtipný a zraje jako víno. Tenhle chlapík s neuhlazeným slovníkem (evidentně nejen) mě prostě baví. ()
Výborné pokračování už tak dost skvělého pořadu Ano,šéfe! Zde vidíme návraty Zdendy do vybraných restaurací a hospod. Mě se nejvíc líbil šestý díl a restaurace U Štěpána, kde jsem i letos osobně zavítal a užil si naprosto ojedinělý a nezapomenutelný gurmánský zážitek. Zároveň jsem si mohl projít zahrádku a potřást si rukou se Štěpánem a mohl jsem zjistit, že tam se opravdu přistupuje k lidem se srdcem a jídlo je připravováno profesionálně a zároveň s grácií. Servis byl vynikající. Nabídnul, doporučil, poradil, vše důkladně vysvětlil. S takovým přístupem k hostovi jsem se ještě jakživ v žádné restauraci nesetkal. Tam si prostě hosta váží. Ale abych se tu nerozepisoval jen o jedné hospůdce, tak mě oslovila i restaurace U Zběhlíka, kam bych v budoucnu také rád zavítal. Rodina pana Kuřete je mi velmi sympatická a je vidět, že vše co se tam dělá, se dělá srdcem. Jídlo vypadalo na talíři přímo úchvatně a ani nemluvím o tom příjemném zázemí. Rád bych tam s rodinou někdy poseděl. Samotný pořad hodnotím jako dokonalý a hlavně přínosný pro české restaurace a pro mě byl super zážitek znovu vidět, jak to v restauracích funguje, co se po těch letech změnilo a jsem rád, že někteří se nezměnili vůbec a přistupují k tomuto řemeslu tak, jak přistupují. Zdenkovi i celému šťábu nezbývá než poděkovat za tento skvělý a ojedinělý, na naše poměry nevídaný pořad. Díky! 100% ()
Vrátit se na místo činu a ukázat, jak si vybrané podniky vedou, byl opravdu výborný nápad. Je krásné vidět ten kontrast mezi podniky, které si vzaly Zdeňkovy rady k srdci a povedlo se jim na tom našem českém gastro trhu uspět, a naopak ty, které své šance totálně promarnily a nepomohlo jim ani Zdeňkovo snažení. Tento speciál se dá brát i jako takový dárek pro fanoušky, kteří jsou zvědaví, jak se daří jejím oblíbencům. Výběr restaurací je v pohodě, bavil jsem se u každé epizody. Obzvlášť ta poslední je jasným důkazem, že Ano, šéfe! není jen honění si ega a ztrapňování, ale že tento pořad má neskutečnou hodnotu a ten, kdo tuto šanci využije naplno, rozhodně nebude litovat. 9/10. ()
Po dvou dílech hodnotím stejně jako předchůdce. Lehce upravený koncept a návrat do podniků, kde už šéf byl, je dobrý nápad, a je vidět se, že se restaurace zlepšily, zatím. Od druhého dílu je v jednom díle více restaurací (dvě restaurace, pokud tam ještě není "bonus" neboli odbočka k bývalých zaměstnancům či majitelům atd.), to hodnotím pozitivně. ()
Galerie (8)
Photo © Archiv TV Prima
Reklama