VOD (1)
Obsahy(1)
Nová série návratů do podniků, jež znáte z pořadu Ano, šéfe!, společně s oblíbeným šéfkuchařem a moderátorem Zdeňkem Pohlreichem. (oficiální text distributora)
Recenze (63)
Výborné pokračování už tak dost skvělého pořadu Ano,šéfe! Zde vidíme návraty Zdendy do vybraných restaurací a hospod. Mě se nejvíc líbil šestý díl a restaurace U Štěpána, kde jsem i letos osobně zavítal a užil si naprosto ojedinělý a nezapomenutelný gurmánský zážitek. Zároveň jsem si mohl projít zahrádku a potřást si rukou se Štěpánem a mohl jsem zjistit, že tam se opravdu přistupuje k lidem se srdcem a jídlo je připravováno profesionálně a zároveň s grácií. Servis byl vynikající. Nabídnul, doporučil, poradil, vše důkladně vysvětlil. S takovým přístupem k hostovi jsem se ještě jakživ v žádné restauraci nesetkal. Tam si prostě hosta váží. Ale abych se tu nerozepisoval jen o jedné hospůdce, tak mě oslovila i restaurace U Zběhlíka, kam bych v budoucnu také rád zavítal. Rodina pana Kuřete je mi velmi sympatická a je vidět, že vše co se tam dělá, se dělá srdcem. Jídlo vypadalo na talíři přímo úchvatně a ani nemluvím o tom příjemném zázemí. Rád bych tam s rodinou někdy poseděl. Samotný pořad hodnotím jako dokonalý a hlavně přínosný pro české restaurace a pro mě byl super zážitek znovu vidět, jak to v restauracích funguje, co se po těch letech změnilo a jsem rád, že někteří se nezměnili vůbec a přistupují k tomuto řemeslu tak, jak přistupují. Zdenkovi i celému šťábu nezbývá než poděkovat za tento skvělý a ojedinělý, na naše poměry nevídaný pořad. Díky! 100% ()
Jen ve zkratce. Zdeněk Pohlreich působí znuděně a zdá se, že jeho nejslavnější televizní role ho už značně unavuje. Vít Klusák si neuvědomuje, že točí reality show, ale podává to celé jakýmsi očkem dramatického seriálu o kuchařovi, který nostalgicky vzpomíná na své nejslavnější dny. Čímž je to samozřejmě strašně rozpatlané, pomalé a nezajímavé. ()
Ono je jen a jen dobře, že se člověk vrací na místa, která se snažila zviditelnit v televizi a po skončení natáčení kvalita nabízených produktů měla opět nevalnou kvalitu – dát jim to pořádně sežrat. Jiní to dokázali udržet a to všechna čest. To je jak ve fabrice – má dojet audit, vedení se může posrat, hraje se divadlo jak je všechno super a jen co odjede, zase se nedodržuje spousta věcí… ()
Šéf se vrací na místa přečinů proti gastronomii a zjišťuje, která území se mu v rámci křižácké výpravy proti břídilům, čuňasům a nešťastníkům za sporákem podařilo dobýt a obrátit alespoň na slušnou, když už ne na pravou kuchyni, a kde to naopak nešlo ani po zlém. Průměrně empatického diváka původní řady samozřejmě zajímá, jak její aktéři dopadli – v čím větším loji se nacházejí, tím větší divácký zážitek – a tvůrci to dobře vědí (proto také byla první na holení legendární brněnská myčka peněz). Vzhledem k letitému vývoji lze odhadnout, že po šesti až osmi řadách Už dost, šéfe! bude následovat stejný počet dílů tentokrát ze zákulisí natáčení a pak možná reality show Vyvaření o vysmažených, vypečených a podušených lidských zdrojích. ()
Příjemné ohlédnutí za "reštykami" které Šéf v minulosti navštívil. V řadě z nich se poměry diametrálně změnily, někde k lepšímu, někde k horšímu a někde se nezměnilo nic, aneb završení bludného kruhu, či chcete-li sysifovské práce, aby nás, běžné strávníky a spotřebitele na každém rohu restauratéři zaseknutí někde v minulém režimu, neustále "neojebávali". Čest výjimkám. ()
Galerie (8)
Photo © Archiv TV Prima
Reklama