Reklama

Reklama

Vítejte v Dillfordu, kde před třemi dny bylo vše mírumilovné a klidné jako obvykle: upíři byli na vrcholu sociálního pořádku, zombie byly na dně a lidé byli mezi nimi. Ale tato křehká rovnováha byla rozdrásána, když do Dillfordu dorazila mimozemská apokalypsa a ukončila všechnu harmonii. Nyní jsou všichni proti všem – sání krve, pojídání mozků, boj o život – a všichni utíkají od mimozemšťanů. Je na třech teenagerech (každý z jedné rasy), aby se spojili, zjistili, jak se zbavit mimozemšťanů, a pokusili se znovunastolit pořádek tohoto „normálního" městečka. (noelcoward73)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (92)

gegina31 

všechny recenze uživatele

Blbůstka, kravinka, pitominka, ale dobrá sranda. Zombíci, upíři a mimozemšťani v jednom filmu? Pustila jsem si to ze zvědavosti a čekala jsem, že to po půlhodině vypnu, ale bavila jsem se celý film. Čekala jsem strojené herecké výkony, ale ti byli taky dobří. Vůbec nebyli uhození jako například Lili Collins v Mortal Instruments. Samozřejmě to není taková pecka, abych to kdekomu doporučovala. Už podle hodnocení jde vidět, že to není pro každého. Je to prostě taková oddechovka k žehlení. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Nečakal som, že dostanem to čo som dostal. V jednom meste žijú vedľa seba ľudia, upíri a zombíci. V relatívnej symbióze. Problém nastane, keď priletia mimozemšťania ( !!! ). Každá skupina obviňuje tých ostatných, že oni ich sem zavolali, preto sa začnú medzi sebou mlátiť. Do toho samozrejme problémy a vzťahovky hlavných predstaviteľov, ich rodín a podobne. Ako to už býva, človek, upírka a zombík sa musia spojiť, presvedčiť svoje skupiny a spoločne mimozemšťanov s nemeckým prízvukom poraziť. Nechýbajú vám tam vlkolaci?? Nebojte, aj tí sa objavia. Správne krvavé, skvelo zahratí zombíci, infantilný dej, sexi herečky a červený Boxter. Príjemné prekvapenie. 3 z 5 ()

Reklama

Omnibus 

všechny recenze uživatele

"Miláčku, mé kotě, ouško ti ožužlám... do tepny hryznu tě, tvůj mozek posnídám. Upírko, zombice, ty moje želvičko, panenství nebo RAF!? Neboj se, holčičko..." Mozky jsou mňamka, sex je náš, dělá dobře mně i tobě (Lucie má pravdu) a láska je cool, zejména mezi různými hororovými druhy. Upíři, zombíci, lidi, proletáři všech zemí a hipísáčtí vlkodlaci, spojte se! Moc pěkné, krvavá žrací pohodička, mezidruhová romantika. Varování pro naivní holky: když vám kluk maže med kolem huby, jak vás šíleně miluje, může to skončit i starým známým "ošustit a opustit". Je-li váš vysněný krásný princ navíc upír, panenství mu nabídnete zbytečně, dočkáte se jen varianty "nakousnout a odkopnout". Zůstanou vám jen oči pro pláč, zlomené srdce a velké špičaté zoubky. Ale nezoufejte, například Petře (Mackenzie Dawis) to s nimi slušelo víc. Šestihvězdičková zábava se spoustou filmových odkazů, fórků i nemrtvých hlodů, která bohužel v závěru poněkud ztrácí dech. Nakonec otravní, dobroserští larví emzáci naskákali do nádrže s jedovatým humusem pro výrobu lahodných žebírek (zdravím všechny velkovýrobce potravin :-)), ale chuť mi to nezkazilo. Výsledný dojem z filmu: MŇAM! ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Škoda že Robbie Pickering zbytečně míchal žánry a celou první hodinu je film vlastně parodie na pubertální filmy a seriály jako Beverly Hills a podobné, jen šmrnclé hororem který se bohužel rozjede až v poslední půl hodině.Paradoxně pro mě film fungoval i jako parodie na sociální drama tak i jako parodie na horor.Kdyby režisér tuhle notu líp vyvážil a nenechal hodně času Upíry, Vlkodlaky a Zombíky jen zbytečně mluvit, setkal by se asi s vlídnějším přijetím diváků.Kdo má ale nakoukáno a nemá v hlavě úplně nasráno, ocení ten koncept a dojde mu, jak to režisér myslel.Freaks of Nature není taková darda jako třeba Scouts Guide to the Zombie Apocalypse, ale místy to má možná mnohem větší vnitřní obsah a formu.Já se u toho natlemil jako prase a finální řežba je geniální.69%. ()

pilarius 

všechny recenze uživatele

Šlo by to udělat ještě mnohem lépe, ale já se rozhodně nenudil. Ani přes očividnou překombinovanost mě to prostě nedokázalo ničím odradit. Kdyby tu šlo dávat půlhvězdy, tak by to bylo za tři a půl, ale třema už bych to neopodstatněně podhodnocoval. "Neviditelnost" byla strašně hustá. Kdo si dá konzervované mozky? ()

Galerie (33)

Zajímavosti (5)

  • Logo vlka, ktoré môžeme vidieť na stene v telocvični, je emblémom Univerzity Nového Mexika. (Da_reba)
  • Dej filmu sa odohráva v Dillforde, fiktívnom meste v Ohiu. (Da_reba)

Reklama

Reklama