Reklama

Reklama

Nebe existuje

  • USA Heaven Is for Real (více)
Trailer 1

Film natočený na motivy bestselleru ze špičky žebříčku deníku New York Times, Nebe existuje, vypráví skutečný příběh otce z malého města, jenž musí nalézt odvahu a víru, aby se se světem podělil o synův výjimečný zážitek, který mu změnil život. Na Cenu Akademie® nominovaný Greg Kinnear (Nejlepší herec ve vedlejší roli – Lepší už to nebude, 1997) se představuje v roli Todda Burpa, jehož syn Colton tvrdí, že ve chvíli, kdy se ocitl na pokraji smrti, navštívil nebe. Colton podrobnosti ze své neskutečné cesty popisuje s dětskou nevinností a se samozřejmostí vypráví o věcech, které se staly před jeho narozením... O věcech, které nemohl vědět. (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (133)

Themilhaus 

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem nebyl na filmy s božskou temátikou, nevěřím na něj a návštěvi kostela také neprovozuji. I přesto všechno mne film velmi zaujal a oslovil, nebyl tolik k této víře tlačen a bylo to bráno z jakýmsi nadledem i pro ty co se naklání jiným pravdám či ateismu. Určitě zajimavý kousek z trochu pro mne nezvyklou a jinou tématikou. ()

qxkamo 

všechny recenze uživatele

Aj ked drama nie je moj velmi oblubeny zaner, na tento film som dostal odporucanie z nabozenskych kruhov, tak som si ho pozrel. Hviezdicku navyse ziskal za to, ze je podla skutocnej udalosti, aj ked by mohol byt mozno aj o polhodinu kratsi, pretoze tie najzaujimavejsie veci su obsiahnute fakt len v niekolkych minutach a navyse film sa dost pomaly rozbieha. ()

Reklama

Merlinousek 

všechny recenze uživatele

Je to docela jednoduché. Jsou dvě kategorie lidí. Ti co věří a ti co nevěří. Pokud věříte, film se vám bude líbit. A není to ani tak o tom, jestli jste praktikující křesťané, stačí věřit v něco po smrti. Pak film smysl dává. A je vyprávěn z lehka, pomalu a s láskou. Prvně jsem shlédl několik rozhovorů s Coltonem na youtube a pak si teprve film stáhl, takže jsem uvítal, že se film drží reálného příběhu. Pokud bych zcela odfiltroval téma nebe z filmu a tudíž hlavní pointu, pak stále zůstává možná i víc než polovina. Kdo se tomu bude smát, tak je hloupý. Ale ta víc než polovina filmu je o lásce. Tak jak ji známe (snad) i z našich životů. A o to tu jde především. O to jde vlastně v životě jako takovém. O nic jiného tu nejde. A kdo čeká nějaký nabušený blockbuster, bude velmi zklamán. To si raději pusťte x-meny :). ()

puleček 

všechny recenze uživatele

WTF I just saw? Podle traileru to vypadalo na nějaké polemizování o existenci Boží/nebeské. Fakt velice zajimavé téma, které by se mohlo docela slušně rozjet, ale ten rozjezd tam prostě nepřijde. Tohleto jsem prostě a jednoduše nepochopil. Vlastně ani nevím co tím chtěli tvůrci říct. "*" je za madam Kelly Reilly, protože je to opravdu nevydaný exemplář, který by chtěl mít leckterý chlap doma. Vlastně ona byla možná ten hlavní důvod proč jsem to dokoukal do konca. ()

ZdenoLo 

všechny recenze uživatele

Aj keď som zarytý pohan, tak tento príbeh mi prišiel zaujímavý. Teda ak je vážne podľa skutočnej udalosti. No kameňom úrazu neboli ani tie nezmysli o Ježišovi ale o hereckých výkonoch, ktoré boli priam tragické. Viem že deti sú deti a je ťažšie s nimi točiť film ale asi by to chcelo viac trpezlivosti. Veď určite ani taký Haley Joel Osment (z detských čias natáčania) nedal všetko na prvý krát. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (6)

  • Natáčení probíhalo v několika lokacích kanadské provincie Manitoba. (Terva)
  • Litovské maliarske dievča, ktoré sa objavuje na začiatku a na konci filmu v podaní Ursuly Clark, vychádza zo skutočnej Akiane Kramarik (narodená 9. júla 1994 v Mount Morris, Illinois), dievčaťa, ktoré tvrdilo, že malo zážitok, pri ktorom stretlo Ježiša v nebi. Okrem toho obraz o Ježišovi zobrazený vo filme je skutočným obrazom Kramarikovej, ktorý sa volá "Princ pokoja". (Arsenal83)

Reklama

Reklama