Reklama

Reklama

Nevyhrožuj

  • USA Don't Be a Menace to South Central While Drinking Your Juice in the Hood (více)
Trailer

Obsahy(1)

Paródia na filmy afroamerických režisérov z 90. rokov, ktorí opisovali príbehy farebných a iných menšín žijúcich v štvrtiach amerických veľkomiest, o každodennom násilí a kriminalite. Všetko sa točí okolo gangsterského života v gete, predsudkov voči farebným, prostitúcii, korupcii polície a sexisme. Ashtray (Shawn Wayans) - čo po ang. znamená popolník - žil po svojom narodení u jeho matky. Ale teraz sa z neho musí stať "pravý muž", ktorého z neho dokáže spraviť iba jeho otec. Preto sa nasťahuje do jeho domu. Znovu stretáva svojich starých príbuzných; jeho bratranca Loc Doga (Marlon Wayans), blaznivú starkú, kamarátov Loc Doga a mnoho ďalších obyvateľov štvrte. Jeho život sa mu zmení, až keď spozná mnohodetnú mamičku Dashiki (Tracey Cherelle Jones)... (demonikus)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (144)

gp_one 

všechny recenze uživatele

Naprosto tragický homor, který ve mě vyvolával křeče bránice. Bezva způsob, jak se umlátit smíchy. Po scéně s Dashikou jsme dlouho žádnou milostnou scénu ve filmu nezkousl bez pomyšlení na kečup a opečovávané nožky. Film v sobě nese také mnohá životní moudra, například: "Najdu si nějakej prima job na poště nebo v bance a až proniknu do toho šystému, tak to celé udělám a vyberu". To je dnes velmi populární metoda, jak se mít lépe :-))) ()

crha 

všechny recenze uživatele

Nejlepší negerská komedie od bratří Wayansů. Fakt hypervtipná parodie, která byla asi spíš známá v mém okolí a kdo jí neviděl byl mimo. Hrubý humor a co postava to magor. Nejlepší je Toothpick Fakt si tu nevybavuju nikoho "normálního". Hlavně když si dělaj prdel negři sami ze sebe, tak to musím ocenit. "Kámo nechceš nějáký cheesburgery?" ()

Reklama

drankeryth odpad!

všechny recenze uživatele

Milujem parodie, ked maju co to ponuknut divakovi, aby ho zabavili svojimi absurdnostami. V tomto pripade sa jedna o prepadak, kde humor je absolutne trapny a nic mi to nehovorilo. Este aj obsadenie kde najviac prevladaju cernosi fakt nemusim. Cernosske filmy nechapem a preto u mna prehravaju na plnej ciare. Pre mna jednoznacne je to zbytocny film. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

"Nesnáším hašlerky, páč jsou černý, nemám rád odvrácenou stranu měsíce a ze všeho nejvíce nesnáším nahý zadek Wesleyho Snipese!" Tuším, že mé první, a osudové, setkání s bratry Wayansovými. Od té doby je miluji. Miluji jejich humor. Miluji jejich sociálně/sebe/kritický humor. Miluji to, jak si dokáží dělat prdel jak z černochů, tak i z bělošského přístupu k nim. A hlavně. Miluji Dashiki. Chtěl bych být otcem jejího devátého dítěte! Je nutné pochválit český dabing. Po dlouhé době dabing, který dokázal podyhctit atmosféru filmu a spíše jí ještě přidat, než ubrat. "Mluv oplzle!" "Už budu!" "Co jsi to říkal?" ()

PanFilmov 

všechny recenze uživatele

Nemôžem tomu dať viac ako 2* bolo to úplne ubohé čo sa týka hereckých výkonov, snažili sa tam zakomponovať aj nejaký ten dej, no nevydalo:(:( 2* len preto že som sa strašne rehotal na niektorých haluziach, niektoré mi vážne dali zabrať no nájde sa kopa nevydareného trápneho humoru,ešte jedno čo stojí za spomenutie sú snaď bratia Wayansovci, oni tomu dodali kúsok kvality, čo ja viem taká nevydarená černoššká záležitosť:( ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Po skončení záverečných titulkov nasleduje ešte jedna scéna. (figis20)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno