Reklama

Reklama

Jennifer Lopez (Krásná pokojská) se představuje v roli Claire, středoškolské učitelky, která nedávno opustila manžela. Když se do sousedního domu nastěhuje pohledný a charismatický devatenáctiletý Noah (Ryan Guzman – Let's Dance All In), Claire ve slabé chvilce podlehne jeho kouzlu a prožije s ním noc plnou vášně. V momentu, kdy se Claire pokusí vztah ukončit, se ale Noahovo flirtování změní v nebezpečnou a násilnou posedlost – a Claire musí udělat vše, aby sebe a své blízké ochránila před pohromou. (Bontonfilm)

(více)

Videa (16)

Trailer 1

Recenze (134)

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Nebolo to vôbec zlé aj keď predvídateľné ako prasa. Za to musel ten rating u mňa dole. Jerry Lo je ale smokin hot keď treba a keď treba hrať tak nie že by oslňovala, ale nevadí. A ten Guzmán je ok psychopat za peknou tváričkou. Ale prekvapivo brutálne násilie je na tom filme top. Viac krát to určite nevidím, ale neľutujem. ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Podprůměrný thriller s průměrnými herci s podprůměrnými nápady (výzdoba ve třídě, ropíchnuté oko, spousta aut) a hlavně s velmi nesympatickým sousedem - myslím toho mladýho, ačkoli i ten starej byl vlastně dost zvláštní. Od Kluka odvedle jsem čekala příběh á la sexy panička se nudí, zpestří si svůj nudný život (a tuhle porci dortu jsem dostala), ale pak se to zvrtne a ona bude nacházet mrtvá zvířátka před domem, bude jí posílat dopisy, šmírovat ji.... No a to se nekonalo. Ano, Noahovo chování bylo agresivní a hodně znepokojové, ale fakt nechápu chování Claire, měšťky, co si myslí, že všechno dá. Ona teda vlastně moc nemyslí, protože i její chování je následně znepokojivé ("byl to úlet, chyba" - co čekala?). A já jsem z tohohle filmu taky znepokojená. Za dvě hvězdy a prosím už žádné návraty k devadesátkovým thrillerům, jak bystře zmínil uživatel George Stobbart. ()

Reklama

Magika82 

všechny recenze uživatele

Nuž, o mnoho horší podoba snímku Dost!, který byl naprosto excelentní. Nicméně, manžel si opět pletl manželské lože od kure.nického hnízdečka, potřeboval si honit stárnoucí Ego. Manželka podvedená, shrzená, sama s dospívajícím synem. X měsíců bez hezkých slovíček, pomazlení, či obyčejného a přesto zázračného obejmutí....Kamarádka ji dokope na rande ve čtyřech, kde se jen potvrdí její momentání názor na chlapy. Ano, nejste všichni povrchní egomaniaci myslící dolní hlavou, jako my nejsme všechny vymaštěné, ale skvěle kalkulující zlatokopky, které sice nerozeznají klíč od kombinaček a spálí i vodu, za to vyluxuvat vám mozky a následně i účty. Nicméně, v tomto snímku jsou do této role pánové postaveni... Jak se pak divit ženě v nejlepších letech, když se jí začne dvořit mladý, pohledný, a navíc intelektuáně jí rovný mladík, který ji alespoň zpočátku uctívá jako královnu, že podlehne?! No nelze... Že se z něj vyklube stalkingový sociopat, jen se neumí smířit s jednou nocí a udržet přátelskou rovinu, nýbrž rozpoutá psychické a posléze i fyzické peklo, je už druhá strana mince. Chlapec se však přepočítá v okamžiku, kdy ohrozí životy jejích milovaných, zvláště vlastního syna. To se pak i drobná, natož řádně rostlá žena-matka, změní ve smrtící šelmu a role se zkrátka obrací. Ostatně, známo z přírody. Medvědí, kančí, hroší, atd., mamče se vás také nebudou vyptávat na úmysly. Jste blízko jejího dítěte(mláděte), vidí hrozbu, a tak diskutovat s vámi rozhodně nebude... Nu, scénář a děj čitelný, závěr předpokládatelný, několik scén však zvedlo díky hereckým výkonům Jennifer Lopez a Ryana Guzmana celou polohu fimu mnohem výše. Tedy zváženo, sečteno: Herecké výkony obou jmenovaných 40%. Scény - milostná noc, fotky ve třídě, zmanipulovaný syn, hádka se zástupkyní ředitele v kanceláři, atak na šikanujícího spolužáka, výměna Vicki a Claire ve voze a následné hře o čas a na kočku a myš + závěrečné defilé, dávají dalších 35%. Shledáno: Překvapiě velmi uspokojujícím. 75% a tedy krásné hvězdy. ()

Whitebeard 

všechny recenze uživatele

Zranitelná Jennifer se nám zakoukala do zajíčka. A jelikož film není komedie, ale thriller, tak se to samozřejmě někde po cestě pokazilo. A pak víc a víc a ještě víc. A vlastně docela hodně. Celkem nápaditý. A celkem hodně slušně zahraný. Ale to stupňování začne časem přijít až šílený až to celý nakonec přijde hodně přitažený za vlasy. Škoda toho, zápletka není špatná. 3-* ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Na filmech s Jennifer Lopez v hlavní roli je vždy nejlepší, jak její postava neví, že ji všichni zástupci mužského pokolení s funkčním penisem chtějí ojet, a aby to bylo alespoň trošku uvěřitelné, tak je většinu času navlečená do nějakého pytle. Zde jde do spodního prádla už po půl hodině, ale vnitřní dračici moc nevypustí. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (21)

  • Napriek tomu, že Jennifer Lopez trvá na tom, že natáčanie sexuálnych scén je zvyčajne trápne, berie to najmä ako súčasť vašej práce: "Pamätajte, že to nerobíte so svojimi najbližšími priateľmi. Robíte to s ľuďmi, ktorých by ste označili za kolegov." (Arsenal83)
  • Jennifer Lopez, ktorá na filme pôsobila aj ako producentka, si do filmu sama vybrala herca Guzmana hlavne preto, že je Latino Američan. Uviedla, že: „Dvaja Latinoameričania budú v mainstreamovom filme a ak to bude dobré, zmení to veci v komunite, pretože táto vyjde von a podporí tento film, čo nám dá slobodu." Tiež uviedla, že: „My Latinoameričania nemusíme byť úzkoprsí, že sme tam dvaja a musíme hneď hovoriť španielsky, alebo že by byť vo filme nejaký odkaz na latino kultúru... To sa mi na tom páči. búrame múry a stereotypy.“  (Arsenal83)

Reklama

Reklama