Reklama

Reklama

Jennifer Lopez (Krásná pokojská) se představuje v roli Claire, středoškolské učitelky, která nedávno opustila manžela. Když se do sousedního domu nastěhuje pohledný a charismatický devatenáctiletý Noah (Ryan Guzman – Let's Dance All In), Claire ve slabé chvilce podlehne jeho kouzlu a prožije s ním noc plnou vášně. V momentu, kdy se Claire pokusí vztah ukončit, se ale Noahovo flirtování změní v nebezpečnou a násilnou posedlost – a Claire musí udělat vše, aby sebe a své blízké ochránila před pohromou. (Bontonfilm)

(více)

Videa (16)

Trailer 1

Recenze (134)

Sabrewulf odpad!

všechny recenze uživatele

To už nestojí za koment. Prostě blbeček, co zaspal posledních 30 let kinematografie se vytasí s takovou směsicí klišé, že už to ani k smíchu není. To by bylo úplně pitomé i jako kamerové cvičení studentů prvního ročníku. A za omráčení záporáka + nechám ho ležet jen tak, aby zase mohl vstanout, bych scénáristy zavíral do vězení. ()

jefff 

všechny recenze uživatele

Všehovšudy průměrný thriller. Herecky nijak oslňující a i když je film sem tam velmi slušně napínavý, ve výsledku moc nenadchne. V porovnání s podobným Dokonalým mužem Cohenův snímek mírně ztrácí. Škoda přeplácaného finále, mít to kvalitněji zpracovaný konec sázející spíš než na akci na atmosféru, tak by výsledný dojem byl určitě o dost lepší. ()

Reklama

Whitebeard 

všechny recenze uživatele

Zranitelná Jennifer se nám zakoukala do zajíčka. A jelikož film není komedie, ale thriller, tak se to samozřejmě někde po cestě pokazilo. A pak víc a víc a ještě víc. A vlastně docela hodně. Celkem nápaditý. A celkem hodně slušně zahraný. Ale to stupňování začne časem přijít až šílený až to celý nakonec přijde hodně přitažený za vlasy. Škoda toho, zápletka není špatná. 3-* ()

Vabr 

všechny recenze uživatele

Tak cringe film a trapný dialogy jsem docela dlouho neviděl! Jennifer Lopez dává všem ve filmu nahrávky na stěry, urážky nebo balící hlášky. Hodně cringe kecy má i ta její kámoška. Třeba je i dost vtipný to, jak ta kámoška řekne: ,,Tvoje chování je nepřijatelné a to se mi nelíbí.'' a ten kluk to totálně zkopíruje, akorát to řekne Jennifer Lopez. Když mluvili nějaký sračky v kuchyni o tom Achyllovi, tak takhle nikdo normálně nemluví, to byl jasný náznak psychopata, tak jsem se asi 2 minuty s bráchou bavil o tý zmrzlině, co ta blondýna držela. Ta musela být fakt dobrá - čokoládová. Brácha by si spíš dal točenou čokoládovou, ale kopečková je taky v pohodě. Nebo jsme se bavili chvíli i o brambůrkách. Nechápu, proč na tu Jennifer Lopez tak vyjel ten kluk od vedle u toho auta. Ten rage jsem opravdu nepochopil. Tu holku ze železářství jsem nepochopil. Ona balila toho syna Jennifer Lopez nebo kluka od vedle? A může vůbec učitelka na klučičí záchody? Ten začátek je hrozně špatně a divně sestříhanej. Prostě celej film je cringe, akorát konec se bere konečně vážně, což film kazí. Doporučuji, když chce někdo slyšet vtipný kecy, stěry vidět i slyšet další cringe věci. VYHODNOCENÍ: JÁ HUSA CHCI, ABY NEBYLY HLOUPÉ SPOILER! SPOILER! SPOILER! On můj brácha tvrdí, že jsem občas hloupej u filmů a on si myslel, že když jsem u tý blonďatý kamarádky řekl: ,,To byla divná smrt.'', že jsem is myslel, že zemřela pádem ze skříně XD!!! (abyste to pochopili, tak musíte vidět film) ()

hazaba 

všechny recenze uživatele

Docela dobrý počin, který neurazí, ale ani nenadchne, kdo má rád J. Lopez, bude nadšený, neboť je zde jak oblečená, tak svlečená. Obávám se však, že kdyby tu byli lepší herci, byl by film naléhavější a člověka by asi více vtáhl do děje. Poučení na závěr: nespěte se svým sousedem, nikdy nevíte, co se z něj vyklube... ()

Galerie (22)

Zajímavosti (21)

  • Režisér Rob Cohen prezradil, že v scenári bola postava Noaha (Ryan Guzman) pôvodne mladšia, ale on sa vedome rozhodol dať mu 19 rokov, pretože mal pocit, že by to „nebolo zdravé“ a že diváci by stratili sympatie k hlavnej hrdinke. (Arsenal83)
  • Film sa natáčal v Los Angeles (Kalifornia, USA). Natáčalo sa aj v Placerita Canyon, Newhall od decembra 2013. Niektoré posledné scény boli natočené až v apríli 2014. Celkovo ale natáčanie trvalo len 25 dní. (Arsenal83)

Reklama

Reklama