Fargo - Season 5 (2023) (série)
Tvůrci:
Noah HawleyRežie:
Sylvain WhiteHudba:
Jeff RussoHrají:
Juno Temple, Jon Hamm, David Rysdahl, Joe Keery, Sam Spruell, Sienna King, Kari Matchett, Sorika Wolf, Clare Coulter, Edie InksetterRecenze (8)
Nízká hodnocení chápu....většina mužů není schopná pochopit, že je týrání žen velký a reálný problém. Někteří proto, že je jim to opravdu zcela cizí, ale mnoho z nich prostě nerozezná tu hranici... . Nejsou vybaveni empatií, která by jim umožnila aspoň akceptovat, že je kolem nás spousta traumatizovaných žen. ()
„Mám tě.“ ()
Fakt ne. Po všech stránkách. Ne loutkovému divadlu, ne snovým sekvencím, ne náhodám s kamionem… ()
Hmm, tak tenhle díl byl takový trošku relaxačnější ... Spejbl a Mánička v loutkové hře, která se v ženském kruhu u koláče rozplynula. Plus oba páni manželé v celkem neveliké akci. Snad se to ještě trochu vylepší... PS: Jo aha - koukám že od tohoto dílu převzal režii nějaký Silvian Bílý ... no nevím jestli to dali do nejlepších rukou ... Nemohli to dotáhnout původní skvělí dirigenti? Lindo, ty moje holka upatlaná... dej si rychle marmeládu a fičíme dál :) ()
A já to říkám furt, nemám rád francouzské filmaře, protože vidí povětšinou sami sebe jako velké umělce a musí něčím vyčnívat. A je to tu- Pařížan za kormidlem a je z toho loutkové divadlo. Ale teď vážně, loutky mi zase až tak nevadily, lepší, než sledovat Jona Hamma, jak se chystá otevřít nějaké patnáctce nové obzory. Mně spíš vadilo, že byla nadpoloviční část děje částí zhola zbytečnou. Situaci zachraňoval jen Olé! a aktivity kolem jeho osoby. / Poučení: Já mezi těmi sektami prostě nevidím rozdíl. ()