Reklama

Reklama

Vypasený svět

(TV film)
  • Česko Vypasený svět: Planeta XXL (více)
Velká Británie, 2013, 60 min

Obsahy(1)

V roce 2013 se obezita stala celosvětovým problémem. Odborníci tvrdí, že pokud nepřestaneme tolik jíst, zemřeme nakonec hlady. Mexiko má největší poměr dětí trpících obezitou na světě. Manuel Uribe, nejtěžší muž Mexika a bývalý nejtěžší muž na světě, se snaží vzdělávat mladé v Monterrey ohledně nezdravosti jídla v rychlém občerstvení. Z Mexika se dostaneme do USA, kde jsou nejtlustší řidiči kamionů. Atilla Sarfi odhalí, jak závislost na jídle vážně ohrožuje jeho zdraví. A nakonec se podíváme do Indii, kde je nejvíce diabetiků 2. typu na světě. Devatenáctiletý Vedant Mungi podstoupí operaci, při které mu odeberou 80% žaludku, čímž se vyléčí jeho cukrovka a chorobná obezita. (National Geographic)

(více)

Recenze (2)

hallelluja 

všechny recenze uživatele

Najviac sa mi páčil chlapík, čo šíril osvetu proti obezite s kusom pizze z fastfoodu v hube. Vlastne nie, nie... Najviac kúl bola operácia žalúdka a pichanie do tukom prerastenej pečene. V mojom prípade agitka zafungovala. Zajtra som len na zelenine a večer pôjdem cvičiť. ()

dalziel 

všechny recenze uživatele

Ten mexičan ma fakt pobavil."Nevšimol som si žiadny problem pokial som nemal 300 kg" OMG.Čo takto osobnú váhu do kúpeľne ???snáď by si to všimol aj skôr. ()

Reklama

Galerie (3)

Reklama

Reklama