Reklama

Reklama

Film vypráví o člověku, který spravuje boty. Tímto řemeslem se totiž jeho rodina živí už čtyři generace. Jednoho dne najde u otce ve sklepě kouzelný šicí stroj, který mu umožní zkusit si život jiných lidí, když si nazuje jejich boty. (Filmbox)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (149)

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Výborný nápad, a taky docela slušná komedie- bohužel po skvělém úvodu to trochu opadne (taky samozřejmě vadí, že ačkoliv je Sandler v mnoha tělech, pořád nosí stejné oblečení- asi vysvětlivka pro blbce). No chtělo by to i trošku lepší scénář a film to byl takřka dokonalý, ale díky nápadu to bylo i tak celkem zajímavé a trochu to připomnělo Click, život na dálkové ovládání...70% ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Neznesiteľné vo všetkých smeroch. Dobrý nápad prevarený s takou nedbalosťou až úplne stratil chuť. Sandler kupodivu dobrý, všetko ostatné je ale na zaplakanie. McCarthy nevie čo chce filmom povedať. Má posolstvo? Je to komédia? Alebo typická americká moralitka? Tak či onak to nefunguje. S postavami nesúcitíme, myšlienka je podáná veľmi vágne a povrchne a nadprirodzeno sa rýchlo vytratí ba čo horšie prerastie do absúrdnych rozmerov. Uhorky.. vážne? Keď sa pozeráte na film s Buscemim a vadí vám, tak je niečo zle. Veľmi prostoduchá záležitosť, podkopávajúca nielen herecký potenciál, ale aj komédiu ako žáner. Tie dve hviezdičky dávam za prvú polovicu. Neprekvapila, ale bola znesiteľná. Ako náhle sa film snažil nájsť zápletku išlo to od 9 k 5. Veľký podpriemer. ()

Reklama

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Švec Max Simkin, znuděný každodenním životem, jednoho dne narazí na magické dědictví, které mu umožní stát se jiným člověkem a vidět tak svět zcela jiným způsobem. Znuděný divák by ṕotřeboval něco podobného, neboť má tento příběh z prostředí židovské komunity bohužel nemalý problém divácky zaujmout. Nebo v tom je skryt nějaký druh židovského humoru, který ostatní nechápou? Každopádně je hodnověrné, že snímek ztrácí svůj potenciál už v základech, čímž se stává nepochopitelným celkově. atmosfericky neobsahuje nic svěžího, zábavného, povznášejícího či ryze odpočinkového. V určitém směru se sice směr scénáře nakrojit pole vážnosti, ale ve své zoufalosti něco myšlenkového navodit zůstává ve velice vlažném stavu působnosti, bohužel směřující k naprosté zbytečnosti. Adam Sandler byl vždy ve své kariéře jako na houpačce. Chvílemi se mu dařilo, chvílemi zase ne. Tímto snímkem sjel cestou dolů, neboť stav věci tohoto snímku je takový, že prostě nefunguje. ()

Skleni 

všechny recenze uživatele

Prekvapenie sa nekoná. I keď ho asi nik ani neočakával, že nie. Adam je ako vždy umravčaný, príbeh niečim zaujímavý a svojrázny no vyhrotený do extrémov ktoré Vás nútia si ísť zobrať vodu počas filmu a vôbec Vám nevadí tých stratených 10 minút z filmu. Proste klasika čo sa týka Sandlera. Mňa ale prekvapil trochu aj miestami jeho herecký výkon, ktorý sa dal považovať na pár minút za dobrý. Ostatní herci sú na tom dobre, ich postaví už tak moc nie. Dialógy prehnané, nelogické a veľa momentov zbytočných. Film zostrihať na 2/3, dodať viac dramatických scén, vtipy od "nášho retardovaného suseda" dať preč a nahradiť. No a potom tu máme super film. Takto priemernosť. Tesne síce, ale je to priemer. ()

Boby93 

všechny recenze uživatele

Tuto oddechovku bych zařadil k těm slabším snímkům Sandlerovi filmografie. Lehká nadprůměrnost jako Zkus mě rozesmát, 50x a stále poprvé nebo Klik: Život na dálkové ovládání se nekoná. Řekl bych, že Sandler zahrál tak, jak jsme u něj zvyklí, ale příběh, dialogy a smysl pro humor je prostě nic moc. 45% ()

Galerie (116)

Zajímavosti (2)

  • Přijmení Adama Sandlera (Max Simkin) znamená v hebrejštině švec - tedy název filmu. (JORDY)
  • Film se natáčel v New Yorku. (rafix)

Reklama

Reklama