Reklama

Reklama

Film vypráví o člověku, který spravuje boty. Tímto řemeslem se totiž jeho rodina živí už čtyři generace. Jednoho dne najde u otce ve sklepě kouzelný šicí stroj, který mu umožní zkusit si život jiných lidí, když si nazuje jejich boty. (Filmbox)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (149)

HenryIvan 

všechny recenze uživatele

Ťažko, naozaj ťažko sa mi to hodnotí. Príbeh začína ako melancholická, nudná blbosť, prechádza až do niečoho čo má väčší spád, ale neviem to identifikovať a končí to predvídateľne s trochou WTF momentov. Sandlera som raz ľutoval, inokedy som sa cítil trápne aj za neho, ale zahral to solídne. Scénar neriešim, lebo to bolo príliš slabé. Naozaj neviem čo som tu popísal, no bol to čudný a rozporuplný film. Taký dobrý priemer. 60%. ()

soukyd33 

všechny recenze uživatele

Zajímavý film, se zajímavým dějem. To jak to skončilo a co bylo odhaleno jsem poznal už v polovině filmu, ale to vůbec nevadí. Chyba byla akorát vedlejší role Leona, ty scény u něj doma se tam moc nehodí. Napravení a potrestání zlých lidí bylo ale zcela v pořádku. Doporučuji, ale nečekejte žádný biják! Hvězdiček 3*** ()

Reklama

karlospr 

všechny recenze uživatele

Po prvních 5 minutách stačí namísto dalších 35 minut shlédnout trailer a o nic nepřijdete, cca v půlce se děj konečně tak trochu rozjede. Nevím jestli je to Sandlerovým věkem či prostě jen scénářem, ale chybí mi ta jeho akčnost. Části děje jsou velmi prosté - "rychlé" scény bez hlubších myšlenek či aspoň smyslného vysvětlení. Až ten úplný konec stojí za to, ikdyž je to taková klasika, tak se jistě bude líbit jakým způsobem se vypořádá s problémem (tady už hlubší zpracování je). No a končí to, jak se patří, "překvápkem". ()

Flekster odpad!

všechny recenze uživatele

Veľmi slabý film. Najviac ma znervoznovala hlupost prejavujuca sa u hlavnej postavy. Nenasiel som ziaden zmysel v tomto filme. Najhorsi film s Adamom Sandlerom aky som kedy videl. Vobec to nieje komedia teda nic vtipne na tom filme nebolo. Hlupost hlavnej postavy a hlupost celeho pribehu vobec za vtipnu nepovazujem. ()

vodkasesemte 

všechny recenze uživatele

To truly know a man you must walk in his shoes. Stitcher machine gift from Eliyahu Hanavi, the angel. This machine is special and must only be used at special times. A long time ago, on the coldest of winter nights, a vagrant (tulák) came knocking on the door of this shop. Your grandfather gave shelter to the vagrant when no one else would - tady by ho naprášili ostatní svině z okolí. Kim Cloutier (hot girl from bathtub) ()

Galerie (116)

Zajímavosti (2)

  • Přijmení Adama Sandlera (Max Simkin) znamená v hebrejštině švec - tedy název filmu. (JORDY)
  • Film se natáčel v New Yorku. (rafix)

Reklama

Reklama