Reklama

Reklama

Film vypráví o člověku, který spravuje boty. Tímto řemeslem se totiž jeho rodina živí už čtyři generace. Jednoho dne najde u otce ve sklepě kouzelný šicí stroj, který mu umožní zkusit si život jiných lidí, když si nazuje jejich boty. (Filmbox)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (149)

otík 

všechny recenze uživatele

Maličký film, který je tak nudný, jak se tváří Adam Sandler. Když se začne tvářit jinak, i film je jiný. V úvodu je to nutná nuda, jakmile si Sandler obuje cizí boty a začne se měnit, ujde to. Pak dojde i na malinko akce, ale ujde to. Překvapí množství známých herců, kteří se zde mihnou i na delší dobu. Průměr, který potěší jedině fanoušky Adama Sandlera. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Jedna z těch nezvyklejších Sandlerovek. Zřejmě proto, že Adam kolem sebe nemá svůj klasický tým (snad až na Buscemiho). Taková vážnější a ne tak ztřeštěná. Ale nijak to nevadí. Pár dobrých a zábavných vtipů tu je (boty mrtvého), nakonec se pro zajímavou zápletku najde i ucházející uplatnění (i když pocit nevytěženosti zůstává). Má to ale i své klady, překvapivě zajímavého Method Mana a naprosto válcující Ellen Barkin. ()

Reklama

Skleni 

všechny recenze uživatele

Prekvapenie sa nekoná. I keď ho asi nik ani neočakával, že nie. Adam je ako vždy umravčaný, príbeh niečim zaujímavý a svojrázny no vyhrotený do extrémov ktoré Vás nútia si ísť zobrať vodu počas filmu a vôbec Vám nevadí tých stratených 10 minút z filmu. Proste klasika čo sa týka Sandlera. Mňa ale prekvapil trochu aj miestami jeho herecký výkon, ktorý sa dal považovať na pár minút za dobrý. Ostatní herci sú na tom dobre, ich postaví už tak moc nie. Dialógy prehnané, nelogické a veľa momentov zbytočných. Film zostrihať na 2/3, dodať viac dramatických scén, vtipy od "nášho retardovaného suseda" dať preč a nahradiť. No a potom tu máme super film. Takto priemernosť. Tesne síce, ale je to priemer. ()

Shitonit 

všechny recenze uživatele

Adam Sandler má jedinečný dar, vyskytovat se ve filmech, který nějak zvlášť nebaví, nezaujmou, ale ani se nedají vyloženě zatratit. Adam je prototyp jedince, který dokonale reprezentuje dnešní nanicovatou dobu bez hlubší hloubky, smysl bez smyslu a hraje ve filmech, kde je děj bez děje. Je to takový hezky nijaký. Švec je film, který ví jak....Zabít čas a přitom neztratit náladu :-) ()

soukyd33 

všechny recenze uživatele

Zajímavý film, se zajímavým dějem. To jak to skončilo a co bylo odhaleno jsem poznal už v polovině filmu, ale to vůbec nevadí. Chyba byla akorát vedlejší role Leona, ty scény u něj doma se tam moc nehodí. Napravení a potrestání zlých lidí bylo ale zcela v pořádku. Doporučuji, ale nečekejte žádný biják! Hvězdiček 3*** ()

Galerie (116)

Zajímavosti (2)

  • Film se natáčel v New Yorku. (rafix)
  • Přijmení Adama Sandlera (Max Simkin) znamená v hebrejštině švec - tedy název filmu. (JORDY)

Reklama

Reklama