Reklama

Reklama

Evan (Lou Taylor Pucci) se nachází v životní krizi. Během krátké doby přišel o oba rodiče, se kterými si byl velmi blízký. V den pohřbu své matky se zaplete do rvačky v baru, kde pracuje, což ho připraví o práci a navíc ho čekají oplétačky se zákonem. Evan se rozhodne před svými problémy utéct a tak odletí do Itálie, kde si po pár dnech začne románek s atraktivní Louise (Nadia Hilker), která ovšem skrývá své temné starodávné tajemství. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (115)

Avathar 

všechny recenze uživatele

„JE TO DEDIČNÉ.“ Nedívajte sa na trailer, nič si o filme nezisťujte a proste si ho pozrite! Ďalej trošku spoilery. Tak toto bol dosť zaujímavý kúsok! Film hodne klame telom, ale celý jeho tón a pomalý spôsob rozprávania mi veľmi sadol. Hlavní hrdinovia sú sympatickí a emócie im divák verí. V zásade sa jedná o fajn romantický film, až na to, že... no :). A nechýba tomu ani nadhľad a vzájomné špičkovanie ústrednej dvojice, potom čo „to“ vyjde najavo, pôsobí vtipne a príjemne. Spätne si možno hovorím, že sa tá téma dala vyťažiť viac na dreň a expozíciu by som predsa len trochu urýchlil, ale v zásade som veľmi spokojný. Čím menej o filme viete, tým lepšie. Ja som si nezisťoval nič, okrem žánru, takže som bol zvedavý, čo na mňa tvorcovia vybalia. Ale že dostanem v zásade feel good-romantický horor, to som teda fakt nečakal :). ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Svým způsobem hodně zvláštně zajímavej počin. Romantickej "horor", od kterýho jsem vůbec nic nečekal a nabídl mi fajn podívanou na večer. Vedl tu rozhodně scénář, díky kterýmu vhodně za sebou následovaly podstatný momenty. A díky kterýmu to všechno fungovalo. Dokonce i ta zamilovaná dvojka tu působila nenásilně. Ženská představitelka měla něco do sebe, teda až na těch pár chvilek. Toho frajera uznávám, že když ji viděl v celý svý kráse, tak nevzal roha. A jak to skončilo, v tomhle případě vůbec nevadí. Lepší průměr. ()

Reklama

heyda 

všechny recenze uživatele

Já to říkám furt, že nejdůležitější je nadšení, kvalitní scénář a inteligentní vize. A tvůrci tohoto filmu to všechno mají. Dost se divím, že to na hodnocení není moc znát, ale tenhle lehce hororový a lehce romantický film si mě naprosto získal a to zejména svojí vyspělostí a neopakovatelnou atmosférou italského maloměstečka u moře. Dost možná největší překvapení roku na poli hororových subžánrů. 90% ()

Jinny 

všechny recenze uživatele

Mladý Američan Evan má život v háji a hledá nový směr, načež se zaplete s krásnou Italkou... Nebojte, tohle není klasická romance. Spring nás zavede do Říma a Neapole a hlavně do města Polignano a Mare v Apulii, ale vypráví příběh z jiného těsta než Pod toskánským sluncem nebo Itálské námluvy. Film začíná jako typický film o hledání sebe sama. Přijde milostné téma. A pak hororové motivy a tajemství. Spring je co se týče postav citlivě a vlastně realisticky napsaný. Evan je ve špatné životní situaci a vlastně velmi sám a úplně chápete, proč se do Louise zamiloval. A chápete i Louisinu pošahanost, když se odhalí karty. A i když to tak na povrchu nevypadá, není to film o sexu ale skutečně o lásce a o tom, jak zammilovaný člověk v toho druhého věří a co člověk může obětovat kvůli lásce. ()

TheDon 

všechny recenze uživatele

Spring je zvláštní film. Moc romantický filmy neprožívám, ale tohlě mě nějakým způsobem oslovilo. S hororem to sice nemělo moc společnýho, ale několik povedených scén se tam vyskytlo. Nadia byla moc sympatická a ten otevřenej konec docela překvapivej, Teda aspoň pro mě, když to bylo skoro dvě hodiny. 55% ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

  • Část filmu se natáčela v americkém Los Angeles v Kalifornii. Dalšímí lokace našli filmaři v Itálii, konkrétně ve městech Bari, Polignano a Mare a Conversano. (hansel97)

Reklama

Reklama