Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Rodina zjistí, že Rick používá novou technologii, kterou chtějí vyzkoušet i ostatní. Nastane klasický chaos ve stylu Ricka a Mortyho. (HBO Max)

Recenze (11)

3DD!3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ideální shlédnout před spaním. Noční lidé, kteří dělají to co se nám nechce je ten typ konceptu dotažený k dokonalosti. To vše korunované zběsilou akční sekvencí flirtující s parodií. Jedna z nejlepších epizod. Kdo chce taky takový břišáky?! ()

cyphercz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Není to špatný díl a nápad, první půlka dílu je bez debat na plný počet, co mi však vadí je polovina druhá, zejména ona automobilová honička a její humor pramenící ze střídání bdělých a nočních postav - tenhle styl humoru mi zkrátka úplně tak nesednul a bohužel je pro celkové rozuzlení klíčový. 75% ()

Reklama

muti 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Každý má neobľubene aktivity, či už umývanie riadu alebo cvičenie. Vďaka novému vynálezu môže Rick tieto aktivity nechať na svoje night-self a ráno všetko hotové. Každý má ale nejakú hranicu a čo je veľa to je veľa. A vojna denných a nočných ja začína. Night family je strašne a dokonale creepy, vojna spiacich a bdiacich začína ()

CheeseFigure 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Super diel. V istých momentoch (v tých nočných) mal príjemne desivú atmosféru. Taktiež je fajn, že sa dobrodružstvo týka celej rodiny a nie len Ricka a Mortyho. Koniec a riešenie celej situácie pobavilo. Body za paródiu na Fast and Furious (takto sa paroduje film a nie, ako to predviedli v druhej epizóde s Die Hard). Spokojnosť, mal som pocit ako pri prvých sériách. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama