Reklama

Reklama

Milenci těch druhých

  • USA Sleeping with Other People (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Jake Harbor a Lainey Dalton spolu na univerzitní koleji zažili první sexuální zkušenost. A když se teď, o deset let později, náhodou potkali v New Yorku a vypráví si o svých životech, zjišťují, že jim to v životě a hlavně ve vztazích moc nevychází. Hlavně v oblasti věrnosti. Zatímco Jake je profesionální sukničkář a záletník, Lainey je zase neustále zraňovanou a zrazovanou kráskou. Proto se domluví a uzavřou mezi sebou přísně platonickou, naprosto upřímnou, přátelskou dohodu o vzájemné vztahové výpomoci. Cílem je oboustranná podpora při hledání zdravého a šťastného partnerství. Takového partnerství, které žádná nevěra nebo něco podobného nemůže narušit. Nebo snad ano? (Cinemart)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (182)

Gaia.M 

všechny recenze uživatele

Mám hodně moc ráda Jasona Sedeikise a Alison Brie, proto jsem tenhle snímek musela vidět. A musím přiznat, že kdyby v tom nehráli tihle dva, tak to prostě vypnu. Jakože je to blbost :D No fakt je :D Ale místy to bylo i vtipné. Místy se mi chtělo křičet, proč je to sakra tak složité?! :D Přežila jsem to, celkem to ušlo, takový střed, ale znova už to vidět nepotřebuji. ()

Madsbender 

všechny recenze uživatele

Milenci tých druhých zaujmú tým, že od prvej minúty pre nich sex nepredstavuje nijaké tabu. Naopak, je hlavnou témou filmu i väčšiny dialógov a protagonisti k nemu majú možno až príliš zdravý vzťah (a predovšetkým v prípade Jakea s až príliš veľkým množstvom žien). Otvorenosť a nekorektnosť, s akou sú prekračované spoločenské konvencie týkajúce sa správania partnerov a ich prezentovania na verejnosti - vrátane užívania drog - však nekorešpondujú s uhladene rozprávkovým a pohodlne konzervatívnym vyznením.“ Viac v recenzii. ()

Reklama

Autogram 

všechny recenze uživatele

Romantická komédia o sexe ako nový žáner funguje len tak napoly. Priatelia s výhodami fungovali trochu lepšie s Milou Kunis, tam bolo aj o niečo viac sexu, pričom tu je to hlavne veľa rečí. Niekedy až priveľa a strácal som sa v tom. No ale zabaviť sa dá, aj na tých nepravdepodobných situáciách a rozhodnutiach. ()

Faila 

všechny recenze uživatele

Už mě trochu štve to, že hlavní postavy v romantických komediích musí být vždycky střelené a za každou cenu vtipné a originální. Chápu, že okouzlující hrdinové, jejichž každá věta je nějaká vtipná či moudrá poznámka, jsou divácky nejatraktivnější, ale stejně... Každopádně za mě tyhle role Sudeikisovi a Brie sedly, aspoň na mě působili oba dva velice přirozeně, nepřehrávali své charaktery a oba mi byli velice sympatičtí, v komických i ve vážnějších situacích. Příběh mě rovněž zaujal, nepůsobil na mě prvoplánově a upřímně jsem si nebyla úplně jistá, jak to s nimi dopadne. Lidské charaktery nejsou jednoduché a přesně to jsem z tohohle filmu pochopila, ale relativně vážné sdělení bylo podáno mile a lidsky. ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

No tak už potřetí měním hodnocení filmu, protože si jím vůbec nejsem jistý. Ono to vlastně ani není komedie, protože pokud budeme upřímní, nebylo tam moc vtipu, ale jde o to, že mi ten film nebyl nijak příliš nepříjemný a ani se moc nevlekl, což je plus. Ovšem když jsem nad tím tak déle přemýšlel, tak tohle je jeden z těch typů filmů, o kterých do půl roku zapomenete, že existují. Je to tedy docela slabé včetně konce (chvíli jsem si naivně myslel, že finále nebude klišé), ale Alison a Jason jsou víc než fajn. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (6)

  • Jake (Jason Sudeikis) si na rande s Lainey (Alison Brie), asi v 32.minutě filmu, zmíní webové stránky noodlesalad.org, které by měly obsahovat něco o specifické sexuální praktice. Pokud tuto adresu zadáte do příkazového řádku, budete přesměrováni na stránky filmu Milenci těch druhých (2015). (Gyl)

Reklama

Reklama