Reklama

Reklama

The Pact

všechny plakáty
Krátkometrážní / Drama / Horor
USA, 2011, 11 min

Recenze (6)

pornogrind odpad!

všechny recenze uživatele

Film The Pact se mi líbil, ale tenhle kraťas je absolutně zbytečnej. 3/4 filmu jsou zbytečný kecy, zbytek běhání po domě a hledání lepšího signálu a nakonec tma. Nic víc nic míň. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

No moc nevím co si myslet. Celovečerní film mě potěšil, měl atmosféru, zajímavý příběh a moc nenudil.  Tady se prvních 6 minut mluví a z toho je důležitých tak dvě minuty. Pak se film přesune do video chatu a má to zajímavý nápad......jen kdybych pochopil ten koně. Proč šla do té místnosti je pro mě nepochopitelný. Nicméně náznak atmosféry a prostředek ujde takže slabší průměr. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Pokud se nechcete uzývat nudou, raději si pusťte následující celovečerní film. Ten sice taky není nic extra, ale alespoň se v něm místy objeví slušná atmosféra. Bohužel tady to má tak pomalé tempo a nezáživný děj, že jsem se na to málem nedodíval ani dokonce. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Dialóg medzi dvoma zástupcami jedného páru dáva najavo, že sa stretneme zrejme s nejakým bludným príbehom. A ono to tak aj je. Záver šumí do stratena. Prečo niekto nechcel, aby sme sa dozvedeli aspoň niečo? ()

Reklama

MikeeTheory 

všechny recenze uživatele

Tohle se musí brát trochu s nadhledem. Pořádného rozvedení se totiž dočkáme až v plnohodnotném filmu. Tohle je pouze taková miniochutnávka, která toho moc neřekne. ()

Reklama

Reklama