Reklama

Reklama

Buchty a klobásy, první mládeži nepřístupný počítačem animovaný film, vypráví o skupině potravin, které se pod vedením odvážné uzeniny rozhodnou odhalit pravdu o své existenci, a o tom, co se doopravdy stane, když jsou vyvoleni a opustí supermarket. (Falcon)

Videa (10)

Trailer 2

Recenze (789)

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Pokud prskáte smíchy spíš u South Parku než u Pixaru a radši pohoníte u mezirasový bukkake než sledovat Danielu Steel, Buchty a klobásy budou přesně pro vás. Tohle je totiž zvěrstvo, který neuvidíte ani v lecjakym HC pornu. Pokud čekáte, že vulgární mluvou to začne a pojídáním hlavních hrdinů skončí, tak jste pěkně na omylu. Nápady se to tu opravdu hemží. Kde jinde uvidíte postavičky, jako jsou nadrženej pičifuk, co po vykouření džusíka dostane chuť na krev, rozšlapanou žvejku na vozejku ala Stephen Hawking, bagetku vyžadující do sebe zasunout nějakej ten párek a třeba i tu Milfku s viditelně zařízlou kundou. Samozřejmě nesmí chybět pár citací jinejch filmů (třeba Zachraňte vojína Ryana, Terminátor 2 a jiné). A když filmu ke konci už pomalu dochází dech, totálně vás oddělá závěrečnej grupáč, kde kromě všemožných polízanic, šukaček a znásilňovaček dojde i na slaninu prstící plísňák. Tak tak, zkrátka drsná zábava, nic pro jemný dušičky. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Tak takhle parádní dobrodružnou jízdu jsem od toho nečekal. Srší to nápady a při akčním finále jsem byl vyloženě napnutý, jak to dopadne a nadšený z předváděného inferna. Hrozně se mi líbilo, jak se žrádlo dělilo na národnosti podle toho odkud je. Akorát mi to přišlo až zbytečně sprosté. Drtivá většina vtipů by byla stejně vtipná i kdyby mluvili normálně, ale mě to naštěstí nerušilo. ()

Reklama

Slasher 

všechny recenze uživatele

Hahah. Konečně pořádně sprostý digi animák, kde Rogen a spol. našli způsob jak obejít cenzuru a ujet si na nápaditym tripu prasáren. Pokud se s takovou frekvencí poperete a neztratíte zájem po 20 minutách, nebo nejste upjatá píča, nebo na to nedíváte v nevhodný společnosti (pak přeju příjemný trapný chvilky a ošívání se), je SAUSAGE PARTY fajnová sranda. Kde jinde uvidíte jako hlavního záporáka nasranou, nadrženou vaginální sprchu? Joo... Nehodlám v tom hledat na prdelní slohovku hluboký anti-konzumní poselství a přesahy - naserte si. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Goldberg a Rogen to sú magori prvej triedy, ale ten nápad bol fakt dobrý. Niekedy mi to prišlo až moc úchylne, až moc sa tlačilo na pílu, čo mi trošku pokazilo celkový dojem s filmu, ale inak skutočne vydarený animák, ktorý deťom určite nechcete pustiť. P.S. kludne by som si dal aj pokračovanie. 70% - 3* ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Hmm tak pro mě spíš lehký zklamání a promarněný potenciál. Ne, že bych se vyloženě nudil, nebo by mě tenhle druh humoru pohoršoval, ale když se furt jenom v lehkých obměnách opakují dokola ty stále stejný přisprostlý fóry, tak to začne časem nudit a upadat do stereotypu. Jako pár nářezových situací a hlášek se tu najde, ale nezbavím se dojmu, že se z toho teda dalo kurevsky víc vytěžit. Nejvtipnější byl nakonec závěrečný titulek přeložil : František Piči Fuka. To o něčem vypovídá...55% ()

Galerie (43)

Zajímavosti (20)

  • Ve filmu zazní slovo "fuck" nebo jeho modifikace celkem 506krát. (Maulincio)
  • Scéna, ve které vypadnou potraviny z nákupního vozíku a zvedají se ze země, je inspirovaná úvodní scénou válečného filmu Zachraňte vojína Ryana (1998). (KillHurt)
  • Severoamerické tržby dosáhly 97,7 milionu amerických dolarů, celosvětové činily 140,7 mil. (NIRO)

Reklama

Reklama