Reklama

Reklama

Buchty a klobásy, první mládeži nepřístupný počítačem animovaný film, vypráví o skupině potravin, které se pod vedením odvážné uzeniny rozhodnou odhalit pravdu o své existenci, a o tom, co se doopravdy stane, když jsou vyvoleni a opustí supermarket. (Falcon)

Videa (10)

Trailer 3

Recenze (789)

kulyk 

všechny recenze uživatele

Tak ono to je pro nás, dospělce až přespělce, jo? Zajímavé. Takhle prvoplánovitému nadužívání vulgarismů bych se smál tak max od jedenácti do šestnácti let svého věku, a to ještě pod podmínkou, že bych byl zhulený jako nutrie. Což jsem v té době byl, takže no problemo. Horší to je dnes kdy stačí, abych očuchal nějakého okolo jdoucího juvenilního rastafariánka a můj, dávnými léty nadužívání ztýraný mozek, okamžitě roztočí spirálu panických atak, paranoických záchvatů a astmatického sípání. Za střízliva, co se tetrahydrocannabinolu týče, jsem tedy nucen konstatovat, že na píču, tenhle flák. Slušný nápad s velkým potenciálem a několik vydařených parodických momentů rozhodně nepřemostí tupost, s jakou se přistupovalo k dialogům. Srovnání se South Parkem kulhá. Netvrdím, že čtyři ,,pinďouři vod Denveru" trefí každý přisprostlý joke s razancí a přesností cimrmanovského šrapnelu, ale po většinu z dvaceti let své existence se alespoň snaží. A tepou, často účinně a přesně. Sosič párty je při srovnání s nimi jen trapná deklamace pejorativních výrazů, a i v jejich výběru dosti neinvenční. ()

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Začněme otázkou. Líbil se vám This is the End (Apokalypsa v Hollywoodu)? Pak je takřka jisté, že se vám bude líbit i Sausage Party. Tohle je totiž další z řady filmů Rogena, Franca a spol. typu "nechápu, že nám na to Sony dalo peníze, tak si aspoň užijeme nehoráznou prdel". Za úžasné muzikálové číslo od oskarového Alana Menkena, za nespočet naprosto kulervoucích scén (Terminátor, tampon!), za překvapivě kvalitní animaci a (už tradičně) geniální výběr známých šlágrů napasovaných do naprosto úchylných situací si film zaslouží krásné čtyři hvězdy. I když se i přes svou relativně krátkou stopáž chvílemi zbytečně táhne (ona teologická alegorie tvůrcům bohužel trochu přerostla přes hlavu), za tu odvahu pustit něco tak zvráceného do kin, speciálně tu závěrečnou hromadnou scénu, ze které byla cenzory údajně vystřihnuta jen necelá vteřina (!!!), přidávám pátou hvězdu. ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Spoilery! Konečně jsem se dočkal dne, kdy byl stvořen animák výhradně pro dospělé. Trapné vtípky pro nejmenší z nejmenších se neobjevují a moje velmi kvalitní neurony se radují. U žádného animáku jsem se doposud takovým způsobem nenasmál. Trošku se bojím zde zanechat 5 hvězdiček, protože by to mohlo leckoho dovézt k myšlence, že tu a tam používám jídlo válcovitého tvaru k mnohem více činnostem než je pouhá konzumace. Velice úchylná podívaná, při které moje puritánská duše uronila nejednu slzu. Tvůrcům kreativita rozhodně nechyběla. Během psaní scénáře i během samotné tvorby bylo jistě zkonzumováno nemalé množství drog všech vůní, barev a účinků. Ze scénáře je dost cítil Seth Rogen. Ostatní pány přečtené nemám. Opravdu neskutečně hravá záležitost, která s obrovským nadhledem využívá všech možných stereotypů současnosti při zobrazování pokrmů a jejich vzájemných interakcí. Dost se mi líbilo zobrazení toho, když se lidé pokoušeli zabít jejich papání. Úplně nejlepší je ovšem samozřejmě závěrečný potravinový grupáč. Kdybych byl na snímku v kině, tak bych netušil jak se mám tvářit a kam se mám dívat. Dost šílená záležitost. Dokonce i konečně vyplula na povrch skutečná orientace Edwarda Nortona. Lepší 4 hvězdy. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Dost vtipná sprosťárna, která se může řadit na vrchol sprostých animáků. Téměř po celou dobu to jede solidním tempem, jen ten konec to už dost přehnal. To bylo opravdu nechutné a ty orgie bych z toho úplně vystřihl. To už mě moc nebavilo a toho kdo to vymyslel bych přetáhl párkem po hlavě... ale za ten zbytek klobouk dolů. ()

RedAK 

všechny recenze uživatele

Tak jsem se nechal opět primitivně obelhat svým věčně perverzním smýšlením. Podle názvu filmu jsem se totiž celou dobu domníval, že půjde o instruktážní videomanuál, kterým konečně nahradíme ty stupidní žvásty o motýlcích. Vždyť představa hmyzího páření musí být pro vaše milované haranty celkem traumatizující, zato taková pěkná demonstrace na čabajce a donutu, no řekněte sami. Na koblize můžete dítěti názorně předvést deep throat, fisting, spanking, cum swapping, při použití více vídeňských párků dokonce i double či triple penetraci, to byste na motýlích předváděli horko těžko. No nakonec šlo o animovanou komedii, která se výše nastíněné problematiky dotýká jen okrajově, leč finální interpotravinová gruppen soulož pro mě byla dostatečným pobavením. Trošku jsem ale znejistěl při představě, že v ledničce mi parta nadržených kefírů znásilňuje nedopité nízkotučné mléko, nebo že ve špajzce se zvrhlá šiška lovečáku snaží prorazit uzávěr mého nevinného panenského oleje. A já si vždycky říkám, co se mi tam zas vylilo, a to mi jen ejakuloval kečup! Závěrem bych doporučil uživatelce Pethushka, aby si tu a tam aplikovala do intimních partií taky nějakou tu klobásu, třeba se konečně uvolní a přestane být tak slizce a nechutně prudérní. Já mít doma puritánskou knedlu, kterou pohorší animovaný sex medové hořčice a chilli omáčky, tak radši budu až do skonání jsoucna prcat s tím nebohým čokoládovým donutem. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (20)

  • Ve městě Concord byl před promítáním zcela přístupného Hledá se Dory (2016) omylem puštěn trailer tohoto filmu, což nejedno dítě nepochybně zaskočilo. (Melcoiro)
  • Scéna, ve které vypadnou potraviny z nákupního vozíku a zvedají se ze země, je inspirovaná úvodní scénou válečného filmu Zachraňte vojína Ryana (1998). (KillHurt)

Reklama

Reklama