Reklama

Reklama

Marvel One-Shot: All Hail the King

Novinář Jackson Norris přichází do vězení, aby natočil dokument o Trevoru "Mandarin" Slatterym, který je vězeňskou celebritou. Celá událost však nabere zcela jiné obrátky poté, co se ukáže, že Jackson Norris vlastně novinář vůbec není... (gogos)

Recenze (72)

Stanmi 

všechny recenze uživatele

V pořadí pátý Marvel One-Shot tentokrát dějově navazuje na třetího Iron Mana. Příběh se věnuje postavě herce Trevora Slatteryho (Ben Kingsley), který se ve vězení stává opravdovou celebritou...Tvůrci tentokrát vsadili především na humor a Bena Kingsleyho, což byla rozhodně správná volba (především znělka Trevorova seriálu se opravdu povedla). Zároveň je však celý příběh také zajímavým rozšiřením marvelovské univerza. Stejně jako v předchozím one-shotu Agent Carter i zde tvůrci přichystali malé cameo, tentokrát v podání Sama Rockwella. Celkově vzato vtipný a povedený snímeček. ()

Reklama

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Nejlepší One - Shot, kterému by vůbec neuškodilo, kdyby to One - Shot nebyl. Famózní a geniální Ben Kingsley konečně na pořádném prostoru, který tady má jen pro sebe, výtečný scénář, parádní hlášky, napojení na MCU i parádní cameo Sama Rockwella. Je tady prostě všechno. Opět se dokazuje, že vězeňské filmy jsou nejlepší. Škoda, že je tenhle tak krátký. Kdybych měl doporučit jeden jediný One - Shot, který by jste měli vidět, byl by to právě tenhle. Ben Kingsley se svým mocným hlasem překonává i Coulsona na pumpě 100%. ()

Echelon1 

všechny recenze uživatele

Videné už dávnejšie a musím povedať, že dobrý krok od MARVEL ako ospravedlniť, že takého skvelého záporáka vymenili za chlápka v obleku. Avšak, aj tak zo skutočného hľadiska je škoda nevyužitého potenciálu Bena, naozaj bol v IM3 skvelý. Určite sa MARVEL Mandarina a jeho magické prstene nepokúsi niekedy použiť. ()

Madsbender 

všechny recenze uživatele

"Kiss my rings bitch." "And you will never see me coming..." "Three words: the lovely drugs." Ben Kingsley je proste geniálny, a toto je doteraz asi najlepší Marvel One-Shot vôbec. Geniálne navnadí, rozosmeje a na konci nahodí luxusnú udičku pre diváka, ktorý si povie jediné - čo bude ďalej? 85% ()

Galerie (5)

Zajímavosti (7)

  • Jméno seriálu Caged Heat, ve kterém měl Slattery (Ben Kingsley) hrát, byl ve skutečnosti pracovní název snímku Iron Man 3 (2013). (MatyM)
  • V jedné ze scén si můžeme všimnout tetování na Trevorově (Ben Kingsley) krku. Jedná se o štít Captaina Ameriky (Chris Evans), ale místo hvězdy má písmeno A symbolizující anarchii. (Kubaaa97)

Reklama

Reklama