Reklama

Reklama

Svatební cesta

Trailer

Novomanželé Paul a Bea vyrazí na svatební cestu k odlehlému jezeru, aby si tu užili trochu romantiky. Brzy po příjezdu najde Paul Beu uprostřed noci v lese, zcela zmatenou. Bea se mu začíná vzdalovat, chová se čím dál podivněji. Paul pomalu tuší, že té noci potkalo Beu v lese něco mnohem děsivějšího než jen pouhá náměsíčnost. (Cinemax)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (181)

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Docela dobrá atmosféra, příjemné herecké obsazení a divák neví celou dobu, co se vlastně děje a to také není na škodu. Ke konci přijdou i zajímavé scény, které jsou nechutné, ale tím to hasne. První polovinu se takřka nic neděje a teprve druhá je o trochu lepší. Bohužel musím přiznat, že závěrečné rozuzlení bylo úplně o ničem a v divákovi nechá tolik nezodpovězených otázek, že by bylo nejlepší udělat druhý díl, což s největší pravděpodobností nestane. Z Honeymoon se tudíž stává jen bezduchý horor se spoustou nezodpovězených otázek a to není moc dobře .. 5/10 = 55% ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Čakala som hutnejšiu a hlavne fyzickú "rozkladačku" no v tomto prípade zafungovala skôr tá psychologická - NEVA ! Hanejmúnoviek je neúrekom táto ale určite nezaostáva.To postupné pátranie po infected pôvode, kedy sa ONA mení NA, dávkovanie premeny výbornym hereckým nasadením a celkovým dojmom, ktorý ten záver len umocnil, si snímok u mňa vyjednal silnú 3ku. ()

Reklama

Ten Druhy 

všechny recenze uživatele

Nevýrazný, mdlý a nezáživný film s neujasnenými cieľmi, ktorý je žánrovo nevyhranený, no smeruje k hororu a ešte viac k sci-fi. Nechcem spoilerovať, ale skutočnosť, že príbeh pointuje vo chvíli, keď mladoženáč odkrýva "strašné" tajomstvo potom, čo manželke strčí ruku do vagíny, považujem za katastrofu. Možno nemám zmysel pre humor, ale na toto si o pár rokov už nikto nespomenie. Na dobrý nápad netreba vysoký rozpočet, na financie by som to nezvaloval. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Honeymoon“ je pro mě velmi milé překvapení, které by se ke konci mohlo zdát trochu překombinované, ale originalita pojetí a vyústění se mi velmi zamlouvala. Opět ukázka toho, že i v pár lidech se dá natočit film, který je napínavý, hororový a místy skutečně děsivý. Janiak se nebrání gore, ale podává ho cestou, která je většinou snesitelná. Až na jednu skutečně hnusnou scénu v závěru, která je ale sakra důležitá. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že jsem měl fakt těžký den, přijel jsem unavený z Rakouska, ale stejně jsem si pustil tenhle malý filmeček, který je zároveň debutem režisérky Leigh Janiak a jediné, co jsem nečekal, že u toho vydržím až do konce, protože dokoukávat filmy se mi už delší dobu nedaří, ale tady to prostě nešlo. Velmi precizně zvládnutá atmosféra, která si prvních 50 minut hezky hraje s divákem a v druhé půli spustí poměrně silnou salvu emocí (ač se mi to občas zdálo trošku přehnané), každopádně skvělý nízkorozpočťák, který má sympatickou ústřední dvojici, fajn nápad, bad-end, ale bohužel taky otevřené finále a množství nezodpovězených otázek, což mi nedovoluje udělit maximum. 57% je hrubě podceněné... ()

Galerie (9)

Zajímavosti (3)

  • Film byl kompletně natočen v USA, přesně v Severní Karolíně. (herr_carter)
  • Ve scéně, kdy Paul (Harry Treadaway) svazuje provazem na posteli Beu (Rose Leslie), tak jde vidět, jak ji provaz váže kolem nohou dost nesystematicky. V dalším střihu je vidět, jak má Bea provaz dokonale obvázán. (Jimmy15)

Reklama

Reklama