Reklama

Reklama

Gwaenchana, sarangiya

(seriál)
  • Jižní Korea 괜찮아, 사랑이야 (více)

Epizody(16)

Úspěšný spisovatel a DJ v rádiu Jae-yeol a psychiatrička Hae-soo se neustále hádají, ale to se změní, když začnou bydlet pod jednou střechou. (Netflix)

Recenze (23)

andiek05 

všechny recenze uživatele

Tušila jsem určitý potenciál už z obsazení hlavní dvojice, protože všechny dramata, ve kterých jsem Gong Hyo Jin viděla hrát, byla super a nikdy nezklamala. A Jo In Seong taky vždy dokázal zaujmout a přesvědčit a tady tomu nebylo jinak. Postavu spisovatele Jang Jae Yula jsem si prostě zamilovala a, i když Ji Hae So byla komplikovanější, taky se mi líbila, protože je to atypická hlavní hrdinka. Celkově tohle drama je originální a hodně překvapivé. Takovýto vývoj bych nikdy nečekala a přiznávám, že po odhalení prvních indicií ohledně Kang Woa, jsem pořád nevěděla, jak se věci mají, protože už tolikrát jsem v dramatech viděla neuvěřitelné věci, téměř zázraky, takže i zde jsem byla na pochybách, jak se věci mají, zda autoři chtějí jen zmást či co, ale bylo to skvělé! A poslední díl byl přímo boží!!! A to se taky často nestává spokojenost od začátku do konce :-D ()

Zelilu007 

všechny recenze uživatele

"Jak můžu Jang Jae Yula vrátit do opravdového světa kde žiji, místo toho abych ho nechala žít v iluzi, že Kang Woo existuje?" Úžasné myšlenkové pochody. Konečně se ke Kong někdo hodil a NE jen tak někdo, ale In-seong Jo. Jinak dvě takové perličky: Když se Jang Jae Yulova matka kouká na televizi je tam scénka ze seriálu That Winter the Wind blows, kde In-seong Jo hraje. A když si Ji Hae So čte knihu je to kniha Dřív než půjdu spát, kterou jsem četla a doporučuji. Uvědomila jsem si, že je opravdu těžké žít v chudší korejské rodině, všichni jsou na sebe až moc závislí. Jeden z kvalitních seriálů. Pokud budete chtít doporučení tak It's Okay, protože všichni na tomto světě jednou určitě docílí vykoupení. ()

Reklama

Tyckin 

všechny recenze uživatele

Přiznávám, že z počátku se mi tohle dílo zdálo trochu moc ujeté, ale postupně jsem si přivykl a začal pomalu podléhat kouzlu příběhu. Ač mnozí tohle možná nepochopí, Hae Soo mne neuhranula na rozdíl od našeho milého spisovatele :-) Oproti tomu OST se zde vyjímá výtečně, pro samostatný poslech už to ale neplatí. Zhruba v půlce jsem začínal mít pocit obehrané písničky (ale zatraceně kvalitní), zde však přichází pomalu změna a posun k vážnější tématice charakteru nemocí a vraždy, ono vystačit si 16 dílů jen s romantickou zábavou by ani nešlo. Co je ale nutno vypíchnout, jsou opravdu super herecké výkony – marně v hlavě hledám něco, kde by mne dokázala skupinka hlavních herců tak globálně vysloveně nadchnout. Kouzelná hlavní dvojka komentář nepotřebuje, Seong Dong-il ve „vedlejší“ roli vysloveně září. Tedy zejména zásluhou úžasných herců je to za plný počet. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

It's okay, that's love je kouzelný tím, že je normální a šílený zároveň. Aniž byste o tom věděli, zamilujete si většinu postav a jednoduše proniknete do jejich světa, jelikož vám budou připadat tak blízcí a známí. A jak se bude jejich příběh blížit ke konci, bude vám líto, že se s nimi musíte rozloučit. Jen málokdy jsou totiž herci v seriálech tak přirození a scénář je tak hezky vyzrálý. I Hyo Jin Kong s Jo In Sungem spolu byli moc fajn a vážně to mezi nimi jiskřilo. Navíc z nich šlo cítit, že si natáčení užili. A o tom to přeci je... 4,5* ()

Zajímavosti (3)

  • Vyjma jihokorejských lokací se televizní série natáčela v mezidobí od 22. 6. 2014 do 28. 6. 2014 rovněž v sousedním Japonsku. Konkrétně ve městě Okinawa. Natáčení ohrozila jen lehká automobilová nehoda jihokorejské herečky Hyo-jin Kong, díky níž se na místo natáčení dostavila s několikadenním zpožděním. Nehoda, z níž herečka vyvázla nezraněná, se herečce stala 19. 6. 2014. (Conspi)
  • Kong Hyo-Jin prozradila, že postava, kterou v tomto seriálu hraje, se její osobnosti podobá nejvíce ze všech, které kdy hrála. (Roby)
  • Souběžně s televizním vysíláním byl seriál umístněn online na čínských stránkách Youku a Tudou (ekvivalenty Youtube, přičemž Youku je o více než rok starší, než Youtube). Za necelý jeden den od zveřejnění zaznamenala první epizoda na Youku 1,2 milionu zhlédnutí a na Tudou 1,0 milionu zhlédnutí. (Jirka_Šč)

Reklama

Reklama