Reklama

Reklama

Naše dovolená a jiné pohromy

  • Velká Británie What We Did on Our Holiday (více)
Trailer 1

Doug (David Tennant) a Abi (Rosamund Pike) vyrazí s dětmi na rodinnou dovolenou. Jenže děti ve společnosti dalších příbuzných nechtěně prozrazují jedno rodinné tajemství za druhým. Nezastaví se ani před vyloženě intimními podrobnostmi ze života rodičů. Rychle začíná být jasné, že když jde o zachování toho největšího tajemství ze všech, vlastní potomci jsou ti poslední, komu se dá věřit. Jak se s tím vyrovná zbytek rodiny? A kdy už bude téhle rodinné pohromy konec? (TV Prima)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (94)

silentname 

všechny recenze uživatele

Konečne komédia, na ktorej som sa naozaj zasmial a pobavil. Rosamund Pike bola vtipná a rovnako aj jej manžel v podaní Davida Tannanta. Najfascinujúcejšie je ale asi sledovať ich deti a starého otca Gordieho. Sú tu dobré myšlienky, je tu dobrý humor, sú tu uveriteľné situácie a postavy na mňa pôsobia úprimne. Je to radosť sledovať a pre všetkých, ktorí veľmi chcú konečne vtipnú komédiu, pozrite si tento film ()

PP66 

všechny recenze uživatele

"Když byl Doug malej jako Jess, lechtal jsem ho a on křičel >dost, dost<. Když jsem ho přestal lechtat, křičel >ještě, ještě, ještě<. Takhle jsem na tom já teď se životem... Nechci pohřbít, chci recyklovat, hodit do toho modrýho kontejneru na plasty a na dědečky..." Úžasný a vtipný nejen dětský dialogy, milej neotřelej příběh, vikingskej pohřeb, dobrá kamera, dobře zahraný. O umírání, smrti s humorem a přesto dojemně. Plus jako bonus napravení dospělých. Krásný dětský oko. Viděno v rámci Challenge Tour 2015. ()

Reklama

Darth Maul 

všechny recenze uživatele

Veľmi pôvabné vyobrazenie tragikomickosti života a smrti očami detí. Obdivujem Britov za to, že veľké existenčné pravdy dokážu podať jednoduchým a úprimným spôsobom. K téme tiež krásne pasuje typický ostrovný humor. Ide o maličký film, ktorý s divákom dokáže spraviť obrovské veci. Okrem očí však treba nechať otvorené dokorán aj srdce. ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Zcela přesně nevím, co tím chtěl Guy říct, jen jsem pochopila, že to nelze brát vážně, ale s velkým nadhledem. Nakonec je pravdou, že děti mají v mnoha případech víc jasno, než my dospěláci a tak bylo logické, že dědovo přání bylo v jejich očích zcela přirozené a zařídily se přesně, jak jim velelo jejich srdíčko. Já jsem si osobně vychutnávala nádherné skotské exteriéry, celkovou barevnost a to i charakterů jednotlivých postaviček. Dědula byl sympaťák a já si vzpomněla na toho svého dědulku z doby, kdy mně bylo jako těm děckám ve filmu a já mu pravidelně chodívala hledat umělý chrup po každé jeho hasičské a nebo jiné strašně důležité schůze, která byla samozřejmě kde jinde, než v hospodě. Dnes se divím, že jsem jej pokaždé opravdu našla pár metrů pod chalupou:-) ()

Natascha 

všechny recenze uživatele

Feel-good film. I přes poněkud morbidní zápletku vtipnými dialogy nacpaný pohodový snímek (byť v závěru trochu naivní), v němž se pozná mnohá rodina. Kočkování Pike s Tennantem a jejich dětmi je suverénně to nejlepší, co nabízí. Děcka jsou ve filmech většinou na facku, zdejší ústřední trio je ale sympatické, hraje dobře a opravdu baví (zvláště malá Jess a její záliba v šutrech). A ta skotská příroda! Ideální film na nedělní odpoledne, přestože jsem se na něj dívala v pátek v noci. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama