Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

První česká cestovatelská reality show. Po africké cestě v roce 2009 vyráží cestovatel Dan Přibáň vstříc novým dobrodružstvím po Jižní Americe. Tentokrát se výprava rozšířila na dva trabanty, polský fiat a stařičkou Jawu 250. Mezinárodní posádka složená ze čtyř Čechů, dvou Poláků a jednoho Slováka se řídí heslem: Když se chce, tak to jde! Tento tým snů projel za čtyři měsíce 20 tisíc kilometrů tím nejkrásnějším a nejnáročnějším, co může Jižní Amerika nabídnout. (Česká televize)

(více)

Videa (2)

TV spot 1

Recenze (154)

gogos 

všechny recenze uživatele

Neskutečně zábavná cestovatelská show plná bláznivých slovanů v čele s Danem Pribáněm. Perfektně poskládaný seriál s výbornými záběry, kvalitní kamerou i střihem, dobrým hudebním podkresem a hlavně skvělými a zábavnými glosami všech účastníků. Patrně nejlepší česká cestovatelská série současnosti! Jasných 5* ()

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Film jsem ještě neviděl, ale dnes dávali v TV první díl této cestovatelské minisérie a to jsem prostě nemohl zmeškat. :) Po skvělé Hedvábné stezce a ještě skvělejší Africe, tu teď máme Jižní Ameriku a první díl docela solidně navnadil. Dan opět hýří vtipem (netuším, kde na ty parádní hlášky chodí) a celá posádka vypadá velice sympaticky. Jak už je ale zvykem, tak ne vše se daří, jak by potřebovali a nastane hned několik úsměvných okamžiků již v počátcích výpravy. Tito pánové a dámy mají můj obrovský obdiv, protože absolvovat takovou šílenost, je opravdu odvaha. Když se Vám "auto" sesype po 100m jízdy (po celkové GO) a máte s ním zvládnout 21k km, tak je odvaha ještě slabé slovo. :) No prostě těším se na další díly, protože tohle bude vážení opravdu jízda! A zase budu sledovat se zatajeným dechem a jen tiše závidět. Prozatím tedy 100% s tím, že kdybych byl nespokojen (což se určitě nestane), tak později upravím. Ale tato posádka je natolik sympatická a už předchozí dokumenty byly natočeny tak elegantně, že to opravdu nehrozí. EDIT 14.6.2014: Po jedenácti dílech hodnocení neměním, jelikož celý miniseriál si udržuje pěkné tempo, je natočen s grácií a mě prostě baví se na to dívat a jen závidět všechny ty zážitky, co museli prožít. 100% ()

Reklama

filmmovier 

všechny recenze uživatele

U tohoto 12-ti dílného cyklu platí všechno přesně tak, co jsem psal už u zkrácené filmové verze, jen v mnohem větší míře, protože do těch zhruba pěti hodin se přece jen vejde o něco víc věcí. A díky tomu je to jak větší zábava, tak větší napětí, více se sžijete se členy expedice a prostě to prožíváte a fandíte jim ještě o něco víc. Já si to sledování užívám a přesně něco takového bychc chtěl někdy zažít, protoe tohle je ten nejlepší cestopis. Adrenalinová nádhera s překvapivě velmi pěknou úvodní znělkou. 100%. ()

Cedr 

všechny recenze uživatele

Po dokonalé africké expedici tento seriál poskočil kvalitou produkce ještě o míli vpřed aniž by ztratil své upřímně nadšenecké kouzlo. Chytlavé až běda. Dokonalá kamera. S objektivně nesympatickou posádkou se (opět) naprosto perfektně sžijete a budete vám připadat, že jste si Jižní Ameriku projeli s nimi. Klobouk dolů. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Poľské Kurva ozývajúce sa pralesom, púšťou a horami. Přibáňov optimizmus na rozdávanie a skvelá prehliadka krás Južnej Ameriky, po kultúrnej, cestárskej, gurmánskej stránky v sprievode sympatickej partičky. Omnoho lepšie a ucelenejšie než celovečerák pozliepaný z tohto seriálového počinu. Neviem sa dočkať ďalšej cesty. Trabantové výpravy som si totiž oficiálne zamiloval. ()

Galerie (179)

Zajímavosti (11)

  • Píseň ze seriálu je „Trrrabant“ a pochází z hudební dílny skupiny Wohnout. (sator)
  • Celkem bylo natočeno 480 hodin materiálu. (mikinhoo)

Reklama

Reklama