Reklama

Reklama

Ještě rychlejší a zběsilejší

  • USA Superfast! (více)
Trailer 1

Policajt v utajení Lucas White (Alex Ashbaugh) má za úlohu infiltrovať sa do gangu nelegálnych pouličných pretekárov v Los Angeles, ktorý vedie Vin Serento (Dale Pavinski). Sú rýchli a zbesilí a plánujú lúpež zameranú na kráľa zločinu v Los Angeles Juana Carlosa de la Sola (Omar Chaparro), ktorý svoje peniaze ukrýva vo svojej reštaurácii Big Ass Taco v centre mesta. Lúpežný plán gangu je rovnako odvážny ako smiešny a budú v rámci neho ťahať celú tú prekliatu reštauráciu šialenou rýchlosťou cez polovicu mesta. (TV Markíza)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (84)

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Filmová série Fast and Furious si přímo říkala o nějakou tu parodii, ale vzhledem k velmi kolísavé kvalitě filmů tvůrcovské dvojice Friedberg - Seltzer jsem raději neměl žádná zvýšená očekávání. O to víc pánové režiséři překvapili množstvím vtipných scének, trefných narážek či odkazů, přesnými parodiemi herců a v neposlední řadě i úplnou absencí fekálního humoru. Ano, čtete dobře. Těžko říct, zda se v žánru parodií konečně začíná blýskat na lepší časy, ale snad Friedberg se Seltzerem začínají chápat, o čem vlastně parodie jsou. ()

coscarelli 

všechny recenze uživatele

Tak taku taku slehu som teda vobec necakal.Uz vobec nie od Dua Fried/Seltz .Vyrastal som na Drebinovi , Harleym, a mozem tvrdit ze ani pri nich som sa tak nenasmial. Po katastrofach typu "****** movie" sa im podarilo spraskat taku cistokrvnu akcnu nekonecnu plejadu srandy, vtipu, vkusu , a bez stipky trapnosti, psychickeho ublizenia, a nudy. Dokonale PRIstihnutie Vina Diesela a The Rocka a i inych raznych postaviciek , skvely strih a kamera, nadupana hudba a az som sa pri tej jazde spotil. Pre mna v poslednych rokoch najlepsia parodia a komedia. Trhalo ma, padal som do kolien, lapal po dychu a plakal.Davam plnu nadrz, i ked som vahal,lebo som im este nechaval sancu ze sa predbehnu,ale nevydrzal som.Splnilo ucel a to sa pocita. Teraz potrebujem pozosivat. ()

Reklama

Henry007 

všechny recenze uživatele

V minulém století parodie přinášely chytré vtipy a příběh, který ustál sám o sobě (např. Bláznivé střely, Žhavé výstřely). Poté, zřejmě Scary Movies, přidaly zbytečné nechutné vtipy. Následovala řada různých céčkových "movies", které parodovaly vše, byly naprosto debilní, sprosté, přepálené a s nimi v podstatě žánr parodií umřel a přesunul se v jiných formách na YouTube. Superfast je zřejmě poslední relikt té nejpozdější éry filmové parodie. Je tu spousta zbytečných hloupých vtipů (sperma na obličeji Rocka) a paroduje to tehdy 14 let starý film, což odporuje základní myšlence parodií - aktuálnost a relevantnost. Naštěstí v druhé polovině přidaly parodii i na pátý díl rychlé ságy a dá se tak říct, že to parodie celou sérii. Na jeden dobrý vtip se tu ale objeví 10 dalších, které vtipné nejsou. Co se ale bezchybně tvůrcům povedlo je, že tato parodie se zdála o půl hodiny delší než by jí slušelo, stejně jako u všech nových dílů Rychle a zběsile. ()

Mikecat 

všechny recenze uživatele

Pomaly lepšie ako posledné časti F&F. Kto nepozná dobre originál, nepochopí narážky a vtipy. Akože Vin výborný a akože Johnson s detským olejom úplne geniálny. "Máme zavřeno a určite se neschovávame vevnitř" Veľmi dobre parodované, má to príbeh, zaujímavé zvraty, vtipné scény skoro stále. "když nejsi černoušek z Namíbie a do očí ti nesadají mouchy, nikto te nechce". Scéna "jeďte za restaurací" trochu pritiahnutá za vlasy, ale v paródii nevadí. Udidíme pár lezbických bozkov. ws ()

ESNYR 

všechny recenze uživatele

Tak tahle ujetá blbost, byla zajímavá jen obsazením a občasnými narážkami, které nemusí hned všichni pochopit ( lesbické zaměření Michele atd. ) Jinak to je další z řady parodií které už vlastně ani moc parodií není, protože 6 a 7 díl Rychle a zběsile je už parodií sama sebe. Dost jsem přetáčel a zasmál jsem se myslím že 2x. Takže jedna - dětským olejíčkem vymazlená - hvězda. Co mě malinko pobavilo, bylo oslovování, které se ale po nějakém čase stalo dost otravným,. Mluvím o oslovování "toho divného japonce" a oslovování "té modelky ze které uděláme herečku, i když nic nedělá a jen stojí a vypadá sexi" ()

Galerie (43)

Zajímavosti (11)

  • Oranžové superauto, ktoré majú dodať, je Vision SZR, americký ručne vyrobený koncepčný automobil s iba jedným vyrobeným modelom. (Zeker)

Reklama

Reklama