Reklama

Reklama

Ještě rychlejší a zběsilejší

  • USA Superfast! (více)
Trailer 1

Policajt v utajení Lucas White (Alex Ashbaugh) má za úlohu infiltrovať sa do gangu nelegálnych pouličných pretekárov v Los Angeles, ktorý vedie Vin Serento (Dale Pavinski). Sú rýchli a zbesilí a plánujú lúpež zameranú na kráľa zločinu v Los Angeles Juana Carlosa de la Sola (Omar Chaparro), ktorý svoje peniaze ukrýva vo svojej reštaurácii Big Ass Taco v centre mesta. Lúpežný plán gangu je rovnako odvážny ako smiešny a budú v rámci neho ťahať celú tú prekliatu reštauráciu šialenou rýchlosťou cez polovicu mesta. (TV Markíza)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (84)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Parodie je žánr, který už víceméně vymřel a tohle je jeden z posledních zástupců, který paroduje Rychle a Zběsile a je to sice trochu lacinný, ale pár slušných fórů se našlo. Nejlepší je představitel Rocka, ten je naprosto perfektní kdykoliv je na scéně. Nenudil jsem se, takže ty 3 v rámci žánru si myslím film zaslouží. 5/10. ()

korndaddy 

všechny recenze uživatele

Parodie se vyčerpali žhavými výstřely a bláznivou střelou. Sem tam se nějaká ještě nad průměr dostane, ale vždycky to budou takové ty "blbosti" které si člověk nezapamatuje, i přes to, že možná pobaví. Podobně to je i se superfast, akorát s tím problémem, že tohle není nad průměrem, ale pod ním, i když to skoro lízalo čáru ()

Reklama

Mikecat 

všechny recenze uživatele

Pomaly lepšie ako posledné časti F&F. Kto nepozná dobre originál, nepochopí narážky a vtipy. Akože Vin výborný a akože Johnson s detským olejom úplne geniálny. "Máme zavřeno a určite se neschovávame vevnitř" Veľmi dobre parodované, má to príbeh, zaujímavé zvraty, vtipné scény skoro stále. "když nejsi černoušek z Namíbie a do očí ti nesadají mouchy, nikto te nechce". Scéna "jeďte za restaurací" trochu pritiahnutá za vlasy, ale v paródii nevadí. Udidíme pár lezbických bozkov. ws ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Ha tak co to tady máme? Parodie na Fast and furious? No tak to jsem nemohl odolat. Sem s ní! Možná je to hodně primitivní a infantilní, ale já se skvěle bavil. Nebudu zastírat, že nejsem fanouškem série kterou si tento film bere na paškál a nebudu se ani hanbit, když tomuhle úletu dám vyšší hodnocení než kterémukoliv dílu ze série která, pravda parodovat možná ani nepotřebuje, protože se posledním dílem zparodovala sama, ale tohle je trefný. Místy jsem se fakt řezal smíchy. Samozřejmě, že základní znalost F+F a postav z nich se hodí, protože aspoň víte z čeho konkrétně si tu dělají prču a víc si to užijete. U mě nejvíc boduje zparodování scény z tažením trezoru z pětky. Takže ano je to laciná a vylízaná lekrace. Takže přesně film pro mě.80% ()

tatanapope 

všechny recenze uživatele

Vcelku povedená parodie filmu Rychle a zběsile docela příjemně překvapila . Dali si záležet nejen na tom , aby se film držel původního zadání , ale i výběr herců byl značně povedená a nebylo pochyb o tom , kdo měl koho ztvárňovat . Humor byl sice částečně nucený , ale to k parodii tak nějak patří a v téhle i docela příjemně bavil . Malou chybu vidím v tom , že co se týče humoru , měl tenhle film slabé místa , kde už buď z humorem přehrávali a začínalo to být lehce otravné nebo místa , kde naopak nebylo vůbec nic pěkných pár minut a začínal nudit . Jinak bych ale neváhala dát 4 hvězdy , protože originálních nápadů tu bylo vskutku víc než dost a v rámci filmů parodie to vskutku nebylo zlé , přesto , že to není zrovna žánr , který bych nějak zvlášť vyhledávala . ()

Galerie (43)

Zajímavosti (11)

  • Oblečenie Lucasa Whitea (Alex Ashbaugh) počas celého filmu (tričko, džínsy) je rovnaké, aké nosil Brian 'O' Connor (Paul Walker) v prvých troch filmoch Rýchlo a zbesilo. (Zeker)
  • Vo filme je tiež parodovaná kultová počítačová hra z názvom „GTA San Andreas“ od Rockstar Games. (Zeker)

Reklama

Reklama